• 3-generatie-foto-waalre-oma-dochter-kleindochter-karin-verhoog-fotografie

Wat kost een fotoshoot?

 

En vrolijke fotosessie vol met liefde & plezier heb je al voor € 149. Dit is voor maximaal 5 personen. Voor iedere volgende persoon komt er € 20 bij.

Wil jij met je hele familie op de foto, met meerdere gezinnen en misschien ook wel met Opa & Oma? Dan maak ik graag wat meer tijd voor jullie vrij, dit kan al voor € 225. Dit is voor maximaal 10 personen. Voor iedere volgende persoon komt er € 15 bij.

Weekendtoeslag

Wil je graag een afspraak plannen op zaterdagmiddag of op een zondag? Dat kan uiteraard. Ik reken een weekendtoeslag van € 50. Op zaterdagmorgen ben ik vrij (met uitzondering van workshops). De weekendtoeslag vervalt bij fotosessies boven de 12 personen.

LET OP: Gedurende de warmere maanden van het jaar (april t/m oktober) ben ik vaak in de weekenden al ver vooruit geboekt. Hebben jullie een specifieke datum in gedachten, neem dan tijdig contact met me op.

 

Wat is inbegrepen?

vlinder Een vrolijke, frisse, ongedwongen fotosessie op een mooie buitenlocatie naar keuze van 1,5 a 2 uur. Bij een grote familiesessie zijn we al gauw 2,5 a 3 uur bezig!

vlinder Een bestelsessie bij mij op kantoor (eventueel via Skype)

vlinder Een klein fotoboekje van 10x10 cm met 8 pagina's (4 spreads). Kies jij bij het uitzoeken van de foto's voor een fotopakket met een groot album? Dan vervalt dit minialbum.

 

Afdrukken en nabestellen

De prijs in inclusief BTW, maar exclusief reiskosten a € 0,30 per kilometer.
De prijs van een digitaal bestand bedraagt € 15. De prijzen voor afdrukken beginnen bij € 7,50.
Voor de mooiste foto’s aan je muur beginnen de prijzen bij € 75.

 

Speciale fotopakketten

Na de fotosessie nodig ik jullie graag uit - bij mij op kantoor - om het resultaat van de foto's te bekijken. Woon je ver weg, dan kan het ook via Skype. Ik help jullie graag bij het uitzoeken van de foto's. Ik bied een aantal standaard pakketten aan met digitale bestanden en een mini-album of een groot album naar keuze. Wil jij niet voor verrassingen komen te staan en graag vooraf weten wat de investering zal zijn?
Kijk dan bij de fotopakketten!

vlinder Fotopakket ‘Lief’

vlinder Fotopakket 'Echt'

vlinder Fotopakket ‘Puur’

vlinder Fotopakket ‘Intens’

Vlinder-klein Fotopakket 'Volmaakt'

1.-fotoshoot-vriendinnen-Eindhoven-Waalre-2-lachende-meiden Fotopakket 'Met de hele familie'

Vertel me meer over de foto-pakketten

 

 

Wil je de complete prijslijst ontvangen, stuur me dan een berichtje.

 

Geef een fotoshoot cadeau!

Zoek je een origineel cadeau voor een heel dierbaar iemand? Denk dan eens aan een Moment Design cadeaubon. Je kiest zelf het bedrag dat de ontvanger mag besteden aan een fotoreportage naar keuze. Wedden dat dit cadeau een heel leven meegaat?
Laat me weten wat jouw wensen zijn en ik maak er een feestelijk pakketje van.

 

Voor bruidsfotografie heb ik een speciaal pakket ontwikkeld.

 

Prijzen trouwreportage

Prijzen kinderfeestje

Prijzen fotopakketten

Veelgestelde vragen

 

Wil jij ook prachtige foto’s van wat je lief is in dit leven? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter en ik bel je!

Testimonials

/

Dit zeggen mijn klanten

"We zijn heel blij met de prachtige foto's en de service van Karin! De fotosessie was een feestje en dat had ik van te voren niet kunnen bedenken met onze kinderen. Er hangen nu heerlijke foto's aan de muur, zoals onze kinderen echt zijn en het album ga ik nog heel lang koesteren. Het was een investering, maar wat mij betreft iedere euro waard! Dankjewel Karin"
- Erika
Familiesessie

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2022 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten