• 3-generatie-foto-waalre-oma-dochter-kleindochter-karin-verhoog-fotografie

Wat kost een fotoshoot?

Met heel veel liefde en plezier leg ik je op je mooist vast!

Moment Design of Playful Heart fotosessie

Een vrolijke fotosessie vol met liefde & plezier heb je al voor € 249. Dit is voor maximaal 5 personen. Voor iedere volgende persoon komt er € 20 bij. Dit is inclusief 5 digitale bestanden én een handgemaakt minialbum.


Grote familiefotosessie

Wil jij met je hele familie op de foto, met meerdere gezinnen en misschien ook wel met Opa & Oma? Dan maak ik graag wat meer tijd voor jullie vrij, dit kan al voor € 325. Dit is voor maximaal 10 personen. Voor iedere volgende persoon komt er € 15 bij. Dit is inclusief 5 digitale bestanden én een handgemaakt minialbum.
 

Weekendtoeslag

Wil je graag een afspraak plannen op zaterdagmiddag of op een zondag? Dat kan uiteraard. Ik reken een weekendtoeslag van € 50. Op zaterdagmorgen ben ik vrij (met uitzondering van workshops). De weekendtoeslag vervalt bij fotosessies boven de 12 personen.

LET OP: Gedurende de warmere maanden van het jaar (april t/m oktober) ben ik vaak in de weekenden al ver vooruit geboekt. Hebben jullie een specifieke datum in gedachten, neem dan tijdig contact met me op.

 

Wat is inbegrepen?

vlinder Een vrolijke, frisse, ongedwongen fotosessie op een mooie buitenlocatie naar keuze van 1,5 a 2 uur. Bij een grote familiesessie zijn we al gauw 2,5 a 3 uur bezig!

vlinder Een bestelsessie bij mij op kantoor (eventueel via Skype)

vader-dochter-bruggetje 5 digitale bestanden naar keuze in zowel hoge als lage resolutie

vlinder Een mini-album van 10x10 cm met 8 pagina's (4 spreads). Kies jij bij het uitzoeken van de foto's voor een aanvullend fotopakket met een groot album? Dan vervalt dit minialbum.

Vlinder-klein Reiskosten t/m 10 km vanaf Waalre. Voor de extra kilometers reken in € 0,45. Zodra de benzineprijzen weer enigszins omlaag gaan, zal dit bedrag ook omlaag gaan.

 

Speciale fotopakketten

Na de fotosessie nodig ik jullie uit - bij mij op kantoor - om het resultaat van de foto's te bekijken en in alle rust de 5 foto's uit te zoeken die bij het pakket zijn inbegrepen. Woon je ver weg, dan kan het ook via Skype.

Ik help jullie graag bij het uitzoeken van de foto's. Ik bied een aantal standaard pakketten aan, maar uiteraard kan ik ook een pakket op maat voor jullie maken. Wil jij niet voor verrassingen komen te staan en graag vooraf weten wat de investering zal zijn? Kijk dan bij de fotopakketten!
 

Vertel me meer over de foto-pakketten

 

 

Geef een fotoshoot cadeau!

Zoek je een origineel cadeau voor een heel dierbaar iemand? Denk dan eens aan een Moment Design cadeaubon. Je kiest zelf het bedrag dat de ontvanger mag besteden aan een fotoreportage naar keuze. Wedden dat dit cadeau een heel leven meegaat?
Laat me weten wat jouw wensen zijn en ik maak er een feestelijk pakketje van.

 

Voor bruidsfotografie heb ik een speciaal pakket ontwikkeld.


Wil jij ook prachtige foto’s van wat je lief is in dit leven? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter en ik bel je!

Testimonials

/

Dit zeggen mijn klanten

"Mijn man en ik zijn al 25 jaar samen en graag wilde ik dit vieren met een paar mooie nieuwe foto's van ons. Ik heb het hem cadeau gegeven en hij was echt blij verrast, maar zag er ook wel enigszins tegenop. Op de foto gaan is gewoon niet echt zijn ding. Gelukkig wist Karin daar heel goed raad mee. Zelfs mijn man was heel ontspannen en de foto's zijn fantastisch. Het bewijs dat we na al die jaren nog steeds gelukkig zijn! Dit is het mooiste cadeau dat ik onszelf ooit heb gegeven."
- Marije
Loveshoot

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2022 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten