• philips-fruittuin-eindhoven-fantastische-fotolocatie-karin-verhoog-fotografie

Philips Fruittuin in Eindhoven

Heb je geen zin om naar het bos te gaan, maar ben je wel op zoek naar DE fotospot met bloesem en groen? Rij dan eens naar de rand van Eindhoven.

Philips Fruittuin in Eindhoven

Eindhoven heeft vele gezichten, en de Philips Fruittuin is misschien wel het meest verrassend. Want wie verwacht in zo’n stad nou zo’n gigantische boomgaard? Met maar liefst 12 hectare aan appel-, peren- en pruimenbomen is de Philips Fruittuin een fantastisch decor voor de meest vrolijke en frisse fotoshoots. Met prachtige bloesem in het voorjaar en de rijpe vruchten in de nazomer kom ik er het hele jaar rond. Meestal om te fotograferen maar soms ook gewoon voor een pannenkoek of een tas met heerlijke biologische groenten. Ga je een keertje met me mee?

 

In de zon

Het enige puntje om rekening mee te houden wat deze locatie betreft is het feit dat er niet of nauwelijks schaduwplekken zijn. Dat maakt deze fotospot iets minder geschikt voor hele zonnige dagen.

 

Meer informatie over de Philips Fruittuin

Nog meer inspirerende fotospots!

/

philips-fruittuin-eindhoven-fantastische-fotolocatie-karin-verhoog-fotografie4philips-fruittuin-eindhoven-fantastische-fotolocatie-karin-verhoog-fotografie2philips-fruittuin-eindhoven-fantastische-fotolocatie-karin-verhoog-fotografie3

Graag deel ik een paar van mijn favoriete locaties met je. Heb jij zelf een mooi plekje gespot voor jouw fotoshoot? Laat het me weten, ik ga graag met je mee!

Meeuwven Waalre

Loonse- & Drunense Duinen

Gat van Roels Someren

StrijpS

Oud Meer Son


 

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten