• oud-meer-son-fantastische-fotolocatie-karin-verhoog-fotografie

Oud Meer – Son

Deze prachtige fotospot is zeer geliefd bij mijn klanten uit de omgeving van Best, Son en Eindhoven. En ook mijn kinderen komen hier heel graag!

Oud Meer – Son

Tussen de Brabantse dorpen Best en Son, midden in natuurgebied De Nieuwe Heide, ligt het Oud Meer. Ik kom er graag om te fotograferen; het is er mooi en rustig. Jong en oud vermaken zich hier prima, wat vooral handig is bij familiefoto’s en gezinsfoto’s. In de omgeving van Oud Meer zijn bovendien een gezellig restaurant met terras én een leuke speeltuin te vinden. Ideaal als je na afloop van de fotoshoot nog wat meer qualitytime met elkaar wilt doorbrengen.

 

Bomen klimmen

Het weidse gevoel dat deze zandverstuiving met zich meebrengt is echt fantastisch. Een mooie plek die het hele jaar goed te gebruiken is, en niet in de laatste plaats vanwege de rustige achtergrond. Mijn jongens (en ik ook) komen hier graag rondstruinen. Ze doen dan niets liever dan lekker in de bomen klimmen, kuilen graven en van de heuveltjes afrennen.

Je vindt er ook prachtige bankjes om op te zitten en mooie houten hekken. Het is gelegen aan een fraai bos en bovendien heb je een fantastisch uitzicht over een klein meertje. Deze unieke fotoplek in Eindhoven biedt enorm veel diversiteit.

 

In de zon

Het enige puntje om rekening mee te houden wat deze locatie betreft is het feit dat er niet of nauwelijks schaduwplekken zijn. Dat maakt deze fotospot iets minder geschikt voor hele zonnige dagen.

Nog meer inspirerende fotospots! o

/

oud-meer-son-fantastische-fotolocatie-karin-verhoog-fotografie1oud-meer-son-fantastische-fotolocatie-karin-verhoog-fotografie2oud-meer-son-fantastische-fotolocatie-karin-verhoog-fotografie4

Graag deel ik een paar van mijn favoriete locaties met je. Heb jij zelf een mooi plekje gespot voor jouw fotoshoot? Laat het me weten, ik ga graag met je mee!

Meeuwven Waalre

Loonse- & Drunense Duinen

Gat van Roels Someren

Philips Fruittuin Eindhoven

StrijpS Eindhoven


 

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten