• meeuwven-waalre-fantastische-fotolocatie-karin-verhoog-fotografie

Meeuwven Aalst-Waalre

Sinds ik in Waalre woon heb ik, met mijn camera in de hand, al vele mooie fotospots ontdekt. En één daarvan ligt gewoon bij mij om de hoek.

Het Meeuwven in Waalre

In de bossen rond Waalre weet ik wel 1.000 mooie plekjes, maar het Meeuwven is toch mijn absolute favoriet. Daar aan het water heb ik de meest vrolijke en ontroerende foto’s gemaakt. Best bijzonder als je bedenkt dat je vlakbij de bewoonde wereld bent, op slechts enkele minuten uit het centrum van Aalst-Waalre. Maar eenmaal bij het Meeuwven kom je helemaal tot rust. Ideaal voor een fotoshoot!

 

Mooi in ieder seizoen

Ik loop graag een rondje door het bos en stop op de verschillende plekken. Er zijn plekken waar het altijd groen is, zelfs in de winter. En je hebt er prachtige stukken stukken heide die in het voorjaar groen zijn en in de zomer paars. De kleuren van de bladeren in de herfst zorgen voor een perfecte achtergrond. Kortom een kleurrijk gebied voor ieder seizoen!

 

Mooi met ieder weertype

Deze plek is ook met bijna ieder weertype geschikt voor een fotosessie. Ok, niet echt als het regent, maar dan is geen enkele buitenlocatie goed te gebruiken. Maar is het heel zonnig, dan zijn er ontzettend veel mooie schaduwplekjes te vinden.
Is het bewolkt, dan zijn er een paar prachtige open plekken die je nergens anders in Waalre vindt. Kortom diversiteit ten top!


Prachtige boom met wortels

Er staat een prachtige, grote boom met heel veel wortels boven de grond. Dat is zo'n iconisch stukje groen. Ik kan er niet genoeg van krijgen. Dit bijzondere plekje leent zicht perfect voor een fantastische familiefoto. Regelmatig sluit ik daar mijn fotosessies af, gewoon om nog even na te genieten van de heerlijk relaxte middag. Maar vooral van dit prachtige stukje natuur!

Voor mij is dit echt een van mijn favoriete fotoplekken. En dat gewoon bij mij om de hoek. Ik ga meestal lekker op de fiets als ik hier ga fotograferen!

Nog meer inspirerende fotospots!

/

meeuwven-waalre-fantastische-fotolocatie-karin-verhoog-fotografie6meeuwven-waalre-fantastische-fotolocatie-karin-verhoog-fotografie1meeuwven-waalre-fantastische-fotolocatie-karin-verhoog-fotografie7

Graag deel ik een paar van mijn favoriete locaties met je. Heb jij zelf een mooi plekje gespot voor jouw fotoshoot? Laat het me weten, ik ga graag met je mee!

StrijpS Eindhoven

Loonse- & Drunense Duinen

Gat van Roels Someren

Philips Fruittuin Eindhoven

Oud Meer Son


 

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten