• foto-fotospot-Meeuwven-Waalre

Meeuwven Aalst-Waalre

Sinds ik in Waalre woon heb ik, met mijn camera in de hand, al vele mooie fotospots ontdekt. En een daarvan ligt gewoon bij mij om de hoek.

Het Meeuwven in Waalre

In de bossen rond Waalre weet ik wel 1.000 mooie plekjes, maar het Meeuwven is toch mijn absolute favoriet. Daar aan het water heb ik de meest vrolijke en ontroerende foto’s gemaakt. Best bijzonder als je bedenkt dat je vlakbij de bewoonde wereld bent, op slechts enkele minuten uit het centrum van Aalst-Waalre. Maar eenmaal bij het Meeuwven kom je helemaal tot rust. Ideaal voor een fotoshoot!

 

Mooi in ieder seizoen

Ik loop graag een rondje door het bos en stop op de verschillende plekken. Er zijn plekken waar het altijd groen is, zelfs in de winter. En je hebt er prachtige stukken stukken heide die in het voorjaar groen zijn en in de zomer paars. De kleuren van de bladeren in de herfst zorgen voor een perfecte achtergrond. Kortom een kleurrijk gebied voor ieder seizoen!

 

Nog meer inspirerende fotospots!

Graag deel ik een paar van mijn favoriete locaties met je. Heb jij zelf een mooi plekje gespot voor jouw fotoshoot? Laat het me weten, ik ga graag met je mee!

 

Strijp S Eindhoven

Gat van Roels Someren

Loonse en Drunense duinen

Philips Fruittuin Eindhoven

Oud Meer Son

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2020 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten