• StrijpS-de-perfecte-fotolocatie

Strijp S Eindhoven

 

Ik kijk altijd om me heen naar mooie fotospots bij mij in de buurt. Deze anders dan anders locatie is echt uniek in Brabant.

 

Strijp S in Eindhoven

Midden in het hart van Eindhoven, daar waar Philips vroeger de gloeilampen produceerde, is de laatste jaren een uniek creatief en cultureel centrum ontstaan. De dynamiek van de omgeving in combinatie met de vele industriële, historische objecten maakt Strijp S buitengewoon fotogeniek. Perfect voor een stoere, spontane en originele fotoshoot.

 

Veranderingen

Strijp S is altijd aan veranderingen onderhevig. Iedere keer als ik er kom zie ik weer een nieuwe trap of een ander mooi hoekje. Het midden van Strijp S bestaat uit een groot groen gebied. In het voorjaar bloeien hier narcissen en in de zomer staat het vol wilde bloemen, iets wat je in zo’n omgeving totaal niet verwacht. I love it!

 

Grote schommels

Met kinderen begin ik mijn fotoshoots vaak bij de vier grote schommels aan de achterzijde van de Ontdekfabriek. Dat zet direct de toon voor een ontspannen sfeer. Het grotendeels autovrije gebied zorgt daarnaast voor een fantastische omgeving waarin kindjes lekker kunnen rennen, springen en klimmen!

In het hart van StrijpS vind je tegenwoordig een heleboel functionele containers, met daarin kleine bedrijfjes. Op het dak tref je - geheel onverwachts - een prachtig houten dakterras. Dit is veruit een van mijn meest geliefde plekjes op StrijpS.

Het liefst zoek ik iedere keer opnieuw naar onontdekte plekjes. Afhankelijk van het tijdstip dat ik er ben is het licht ook iedere keer anders. Voor mij is het iedere keer genieten om hier te mogen fotograferen!

 

Meer informatie over Strijp S

Nog meer inspirerende fotospots!

/

StrijpS-de-perfecte-fotolocatie-portret-jongenStrijpS-de-perfecte-fotolocatie-broer-en-zusStrijpS-de-perfecte-fotolocatie-familiefoto

Graag deel ik een paar van mijn favoriete locaties met je. Heb jij zelf een mooi plekje gespot voor jouw fotoshoot? Laat het me weten, ik ga graag met je mee!

Meeuwven Waalre

Loonse- & Drunense Duinen

Gat van Roels Someren

Philips Fruittuin Eindhoven

Oud Meer Son


 

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten