• gat-van-roels-someren-fantastische-fotolocatie-karin-verhoog-fotografie

Gat van Roels Someren

Dankzij mijn klanten uit Someren en Asten heb ik ook daar een prachtig stukje Brabant ontdekt.

Mijn meest favoriete fotospot van die omgeving ligt aan het water.

Gat van Roels (Keelven) Someren

In de bossen rond Someren ligt een bijzonder plekje verscholen. Met mijn klanten uit die regio ga ik vaak naar het ‘Gat van Roels’. Je waant je daar in een hele andere wereld. Misschien komt het door de grazende Hooglanders, de glooiing van het landschap of het uitzicht over het water. Wat het ook is, er heerst een soort vakantiesfeertje. Dat heeft al voor veel mooie, relaxte foto’s gezorgd!

 

Mooi in ieder seizoen

Ook hier wandel ik graag een rondje langs het water om op verschillende plekken steeds een ander spelletje te spelen of een nieuwe vraag te stellen. Er zijn veel goede schaduwplekken, waardoor deze bijzondere locatie ook op een hele zonnige dag nog steeds veel mogelijkheden biedt.

In het voorjaar is er veel fris groen en in het najaar zijn er prachtige stukken heide.
Bovendien zijn er ook leuke bankjes en een heel tof houten hek te vinden. Allemaal kleine details waar mijn fotografiehart harder van gaat kloppen!

Nog meer inspirerende fotospots!

/

gat-van-roels-someren-fantastische-fotolocatie-karin-verhoog-fotografie5gat-van-roels-someren-fantastische-fotolocatie-karin-verhoog-fotografie6gat-van-roels-keelven-someren-fantastische-fotolocatie-karin-verhoog-fotografie3

Graag deel ik een paar van mijn favoriete locaties met je. Heb jij zelf een mooi plekje gespot voor jouw fotoshoot? Laat het me weten, ik ga graag met je mee!

Meeuwven Waalre

Strijp S Eindhoven

Loonse- en Drunense Duinen

Philips Fruittuin Eindhoven

Oud Meer Son


 

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten