• foto-fotospot-Meeuwven-Waalre

Moment Design Teacher

Fotograferen met de Moment Design techniek is me op het lijf geschreven.

Vanaf het eerste moment dat ik zag wat er gebeurde met de mensen voor de camera tijdens een Moment Design fotosessie dacht ik: dit wil ik ook! Het is zo bijzonder om te zien dat mensen zich zo open durven stellen en elkaar daarmee echt weten te raken. Een fotoshoot als deze is nergens mee te vergelijken. Het is een unieke belevenis, een manier om dierbare herinneringen en emoties naar boven te halen en te bewaren voor altijd. Elke keer dat je de foto’s ziet, ervaar je opnieuw diezelfde intense gevoelens. Dat maakt een foto pas ècht waardevol.

 

Moment Design Teacher

De keuze om Moment Design Teacher te worden is dan ook niet zo gek. Ik ben er zo enthousiast over, ik kan er uren over praten. Ik gun iedereen zo'n bijzondere fotosessie en ik gun iedere fotograaf de mogelijkheid om tijdens je fotoshoots meer te doen dan alleen maar mooie foto's te maken. Om echt van invloed te kunnen zijn op het leven van de mensen voor je camera en samen met hen een unieke belevenis aan te gaan.

 

Word ook Moment Designer

Als Teacher leer ik beginnende en ervaren fotografen alle inns en outs van Moment Design. Ik laat je zien hoe je deze fantastische techniek toepast in élke fotoshoot: geliefden, kinderen, gezinnen, newborn, solo-shoots: Moment Design werkt in iedere situatie.

In verschillende workshops help ik jou om je deze fantastische techniek eigen te maken. En ik beloof je: alles wordt anders:
vlinder meer plezier in je werk, ultieme voldoening
Vlinder-klein écht contact met je klanten, en vooral
Vlinder-klein foto’s waar je ogen niet vanaf kunnen blijven

Hou jij net zo van fotografie als ik? Maak dan je vak nóg mooier met Moment Design!

 

Verschillende workshops fotografie

Voor nu staan er 4 verschillende workshops en een Moment Design opleiding op het programma:

vlinder Introductie tot Moment Design

Vlinder-klein Kinderfotografie - all the way (gebaseerd op de Playful Heart Techniek maar dan vanuit mijn eigen jarenlange ervaring)

vlinder Portretfotografie

vlinder Slim ondernemen als fotograaf

Wil jij zelf Moment Designer worden, maar hik je tegen de Engelse online training aan? Bij mij kan je de Moment Design opleiding volgen. Niet online, maar live en gewoon in het Nederlands! Heb je belangstelling dan kan je je aanmelden of klik hier voor meer informatie.

Om deze workshops te kunnen volgen is het heel fijn dat je je camera van binnen en van buiten kent. Zodat de techniek je niet tegenhoudt om die prachtige foto te maken als je een geweldig moment hebt gecreëerd. Heb jij dit nog niet helemaal onder te knie? Boek dan de workshop Basisfotografie of laat me weten wat jij nog wilt leren en ik maak een workshop op maat voor je!

Wil jij geen algemene workshop kinderfotografie, maar specifieke tips voor jou kinderfotografie, dan kan ik je ook heel doelgericht gaan coachen. Klik dan op de link voor meer informatie over het coachingstraject kinderfotografie.

Wil jij gratis model staan?

/

gratisfotosessie-02gratisfotosessie-01gratisfotosessie-04

Zijn jij en je partner een lief, leuk, gezellig koppel, heb je een hele dierbare vriendin, een super leuk gezin of wil je graag een keer alleen op de foto. Dan zou ik het geweldig vinden als je een keer model wilt staan tijdens een van de de Moment Design workshops.

Meld je - geheel vrijblijvend - aan. Als dank voor je tijd ontvang je de fotoshoot en 3 digitale bestanden geheel gratis!

Ja ik wil graag een keer gratis op de foto!

logo moment design teacher

 

Testimonials

/

Dit zeggen mijn klanten

"Karin legt alles heel duidelijk en rustig uit en er is voldoende tijd voor vragen. De live Moment Design fotosessie in de middag was heel leuk. Fantastisch om Karin zo enthousiast aan het werk te zien,  de vriendinnen die samen op de foto gingen hadden ook heel veel plezier. Bijzonder om zelf ook te oefenen en ervaren hoe waardevol MD is maar ook om gelijk te zien wat het doet met het resultaat van je foto’s. Ik vond het echt een waardevolle middag en ging met veel energie weer naar huis. Bedankt Karin!"
- Petra
workshop Introductie tot Moment Design

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

© 2019 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten