• drunense-duinen-de-perfecte-fotolocatie

Loonse en Drunense duinen

Ben je op zoek naar een fotospot die het hele jaar door mooi is? Dan kan ik je deze absoluut aanraden!

Loonse en Drunense duinen in Udenhout

On-Nederlands leuk, dat is Nationaal Park De Loonse en Drunense duinen. Ik ben er dan ook al ontelbare keren geweest om te fotograferen. Je vindt er gras, moeras, heide en … Saharazand! Het gebied wordt dan ook wel ‘de Brabantse Sahara’ genoemd. Het is heerlijk om er rond te struinen, kinderen vermaken zich er uren. Vaak zijn de foto’s al gemaakt voor jij in de gaten hebt dat we begonnen zijn. Op en top genieten!

 

Rust

De rust die deze locatie uitstraalt is echt geweldig. Het gebied is zo ontzettend uitgestrekt dat er altijd een plekje te vinden is waar je niet of nauwelijks andere mensen zult tegenkomen. Voor een Moment Design fotosessie is dat uiteraard heel fijn.

 

Altijd mooi

Deze locatie is mooi in elk seizoen. Het vele zand zorgt voor een rustige achtergrond op je foto, wat in bijna ieder interieur heel mooi tot zijn recht komt. En het groen wat er staat is voornamelijk blijvend groen. Ik ben dol op kleur, dus daar word ik heel blij van.

 

Meer informatie over de Loonse en Drunense duinen

Nog meer inspirerende fotospots!

/

loonse-en-drunense-duinen-de-perfecte-fotolocatieloonse-en-drunense-duinen-de-perfecte-fotolocatie1loonse-en-drunense-duinen-de-perfecte-fotolocatie2

Graag deel ik een paar van mijn favoriete locaties met je. Heb jij zelf een mooi plekje gespot voor jouw fotoshoot? Laat het me weten, ik ga graag met je mee!

Meeuwven Waalre

Strijp S Eindhoven

Gat van Roels Someren

Philips Fruittuin Eindhoven

Oud Meer Son


 

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten