• zakelijk-portret-eindhoven-waalre-valkenswaard-someren
  • beloved zakelijk portret-01

Een moment cadeau

Welk cadeau geef je aan de allerliefste? Wat koop je voor een vrouw die alles al heeft? Laat haar zien hoe bijzonder ze is door haar iets onbetaalbaars te geven: tijd voor zichzelf.

Het is lastig om een cadeau idee te verzinnen voor je lief. Je wilt haar verrassen, haar laten weten wat ze voor je betekent. Maar hoe breng je dat over? Wat vindt ze mooi? Waar vind je een origineel cadeau naar haar wensen en smaak? Ik weet het antwoord: geef een Moment Cadeau!

 

Een origineel cadeau voor de allerliefste vrouw

Een Moment Cadeau is een fotoshoot waarbij jouw lief alle aandacht krijgt die ze verdient. Het is een origineel cadeau dat bovendien steeds waardevoller wordt. Je creëert een moment waarbij ze even alles mag vergeten en alleen aan zichzelf hoeft te denken. Mijn tip: neem er de tijd voor, gún jezelf dit moment. Geloof me, je ziet het terug in het resultaat. Het maakt de foto’s nog mooier.

 

Bijzondere ervaring

De fotoshoot zelf is een bijzondere ervaring. Door de manier waarop ik werk, gaat het er heel ontspannen aan toe. In plaats van te poseren en te glimlachen, breng je eenvoudig wat tijd door met mij en mijn camera. Ik zorg ervoor dat je puur, natuurlijk en spontaan op de foto staat, zonder dat iemand zich ongemakkelijk voelt. Ook mensen die ‘nooit mooi op de foto staan’, zullen zichzelf in mijn foto’s herkennen.

 

Duurzaam cadeau idee

De fotoshoot is op zich al een origineel cadeau idee, maar het resultaat zal de bijzondere ervaring waarschijnlijk nog overtreffen. Want zeg nou zelf, hoeveel écht mooie foto’s heb jij van jezelf? En hoe waardevol is een foto van iemand die je dierbaar is? Dit cadeau idee is niet alleen origineel, het gaat ook nog eens een leven lang mee.

Onbetaalbaar en origineel cadeau

/

cadeau-idee-vrouw-1cadeau-idee-vrouw-2cadeau-idee-vrouw-3

Een foto is een van de weinige materiële zaken die je niet in geld kunt uitdrukken. Het is een cadeau dat niemand al heeft. Een manier om duidelijk te maken hoe veel je van iemand houdt. Oftewel: Moment Cadeau is hét cadeau idee voor jezelf, de liefste vrouw, je beste vriendin of man, want dat kan natuurlijk ook!

 

logo_gecertificeerd_beloved_-_horizontaal

Neem een kijkje in mijn portfolio en je zult zien: deze foto’s komen écht binnen

Ja, laat me de prijzen zien!

Ik wil dolgraag voorbeelden zien van een Moment Design solosessie!

 

 

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

© 2018 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten