• headeer-karin-met-japie

Individuele coaching

 

Fotograferen doe ik met heel veel liefde en plezier, maar mijn andere grote passie is ondernemen. De laatste jaren heb ik van mijn fotografiebedrijf een goedlopende onderneming weten te maken. En daar ben ik enorm trots op!

Coaching traject

Ben jij al op de goede weg als fotograaf, maar heb je het gevoel dat er iets ontbreekt? Misschien mis je iets in je fotografie, of wellicht ben je geen geboren ondernemer, maar wil je dit wel worden. Dan wil ik je dolgraag coachen om het beste in jezelf naar boven te halen.
 

Coaching op maat

Coaching heb je in veel verschillende vormen. Het één is niet beter dan het ander, het is maar net waar jij behoefte aan hebt. Zo kunnen we een halve of een hele dag inplannen en alle onderwerpen bespreken waar jij behoefte aan hebt. Je mag me het hemd van mijn lijf vragen, ik heb geen geheimen! Ik ben meer dan graag bereid je te helpen jouw ondernemers skills te verbeteren.

Maar het is ook mogelijk een langdurig traject te starten. Iedere maand plannen we dan een gesprek (ca 60-90 minuten) op mijn kantoor in Valkenswaard (Noord-Brabant), of via Skype als je dat liever hebt. Per maand behandelen we dan één onderwerp, zodat je daarna tijd hebt om mijn tips direct uit te voeren. Tussendoor ben ik via de mail of app uiteraard bereid om je vragen te beantwoorden.


Wat levert je dit op

Als nieuwbakken ondernemer heb je nogal een grote taak. Je moet een heleboel nieuwe skills leren. En de ene gaat je wellicht heel makkelijk af, maar de andere zie je als een berg tegenop. Ik weet als geen ander hoe dat voelt, ik kon sommige taken echt maanden voor me uit schuiven.

Ik ben in deze periode graag je reisgids. Jouw gids op jouw ondernemersreis! Waarbij ik je op weg help bij het maken van lastige keuzes. Waarbij ik je aanmoedig om verder te kijken, creatief te zijn en vooral door te zetten. Ik ga je niet alles voorkauwen. Uiteindelijk is het jouw bedrijf en jouw zoektocht. Wat ik wel doe, is je wijzen op een paar klassieke ‘instinkers’ en vertellen hoe je ze kunt vermijden. En ik ben eerlijk, kritisch, maar ook altijd positief. En ik barst altijd van de creatieve ideeën. Gun jezelf een fantastische basis voor een succesvol fotografiebedrijf!
 

Kosten coaching

We richten het coaching traject helemaal in naar jouw wensen en vragen.
De kosten van coaching bedragen:

• €795 exclusief BTW voor een hele dag (7 uur) inclusief een heerlijke lunch

• €395 exclusief BTW voor een halve dag (3,5 uur)

• Langdurig coachingstraject:
Voor € 299 exclusief BTW per maand plannen we een maandelijks gesprek (ca 1 tot 1,5 uur) waarbij ik je gericht kan coachen. Vooraf bepalen we welke onderwerpen we per keer gaan bespreken, zodat ik iedere maand vooronderzoek kan doen en me goed kan voorbereiden op ons gesprek.

De coaching vindt plaats op mijn kantoor in Valkenswaard (Noord-Brabant) of desgewenst via Skype.

Vooraf ontvang je een hele uitgebreide vragenlijst zodat ik me goed kan voorbereiden en waarin jij kunt aangeven wat je wensen zijn.

Aanmelden voor coaching

Gun jezelf een stap voorwaarts en geniet nóg meer van dit prachtige vak!

Inschrijven coaching

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten