• moeder-geniet-van-dochter-moment-design-fotoshoot-bruggetje

Coaching Kinderfotografie

 

Kinderen zijn mijn favoriete onderwerp. Ik kan zó genieten van hun spontane reacties tijdens de fotoshoot. Als een schuchter kind zich tot een spelletje laat verleiden, kan mijn dag niet meer stuk.

Coaching traject Kinderfotografie

Ben jij al op de goede weg als kinderfotograaf, maar heb je het gevoel dat er iets mist? Wil je ontspannen kunnen werken tijdens een fotoshoot met kinderen? Wil je leren hoe je de kinderen betrokken houdt en ook hun ouders enthousiast krijgt? Dan wil ik je dolgraag coachen om het beste in jezelf naar boven te halen.


Elk kind op zijn mooist

Kinderen fotograferen is geweldig. Mijn hart gaat er nog altijd sneller van kloppen. Het is heerlijk om hun onbevangenheid te zien, de gretigheid waarmee ze ingaan op mijn uitnodiging tot spelen. En natuurlijk de reactie van de ouders bij het zien van het resultaat: onbetaalbaar!
Maar ook als een kind zich niet zo makkelijk laat zien, geniet ik. Want dankzij Moment Design en mijn eigen jarenlange ervaring weet ik hoe je een schuchter kind laat ontdooien. Het lukt eigenlijk altijd, en het bezorgt me steeds opnieuw kippenval als het gebeurt.


Kinderfotografie Playful Heart

Bij het fotograferen van kinderen gebruik ik de principes van Moment Design, geïnspireerd op de Plaufyl Heart Techniek van Juliana Wiklund. Tijdens het coaching traject laat ik je zien hoe ook jij deze fantastische technieken kunt inzetten om de juiste sfeer te creëren.


Coaching op maat

Een coaching traject Kinderfotografie is precies op maat gemaakt. Vooraf bespreken we jouw wensen en de punten waarop jij jezelf wilt verbeteren. Hier stem ik mijn aanbod op af. Ik ben erg benieuwd wat jij nodig hebt om jouw fotoshoots met kinderen beter te laten verlopen.


Kijk mee over mijn schouder

Als onderdeel van het coaching traject nodig ik je uit om mee te kijken tijdens een familiefotoshoot. Aansluitend kijk ik een keertje mee bij een fotoshoot van jou. Zo zie ik snel op welke punten ik je iets kan leren. Vervolgens plannen we samen een dag (8 uur) om alle ins en outs te bespreken.
Op zo’n dag gaan we samen aan de slag met vragen als:
vlinder Hoe bereid je je voor op een fotoshoot met kinderen?
vlinder Welke vragen gebruik je tijdens de fotoshoot?
Vlinder-klein Hoe bereid je de ouders voor op de fotoshoot van of met hun kinderen?
Vlinder-klein Hoe pak je het aan tijdens de fotoshoot? Wat zijn de belangrijkste stappen en waarom? Oftewel: de techniek achter Playful Heart.
Vlinder-klein We bespreken jouw foto's van de fotosessie waar ik bij aanwezig was.
Vlinder-klein We bespreken een aantal foto’s van andere fotosessies. Wat ging goed? Wat vond je moeilijk? Waar liep je tegenaan?

Tijdens de coaching sessie mag je me het hemd van het lijf vragen. Ik ben meer dan graag bereid je te helpen jouw fotografie skills te verbeteren. Als fotograaf raak je nu eenmaal nooit uitgeleerd!

 

Kosten coaching Kinderfotografie

We richten het coaching traject helemaal in naar jouw wensen en vragen.
De kosten van coaching bedragen:

• €795 exclusief BTW voor een halve dag met twee fotosessies (een van jou en een van mij) en daarnaast een hele dag (8 uur), inclusief een heerlijke lunch
• €395 exclusief BTW voor een halve dag (4 uur)
• Langer coaching traject: Vertel me jouw wensen en ik doe je een voorstel op maat.

 

 

Teacher-Sonnemans-1

De coaching dag vindt plaats op mijn werkplek in Waalre (bij Eindhoven).

Gun jezelf een stap voorwaarts en geniet nóg meer van dit prachtige vak!
[meld je aan]

 

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

© 2018 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten