• workshop-Moment-Design-Beloved-4
  • workshop-Moment-Design-Beloved-5
  • workshop-Moment-Design-Beloved-6

Introductiecursus Moment Design

Als Moment Designer Teacher wil ik andere fotografen inspireren.

Ik voel me een ontzettend bevoorrecht dat ik deze prachtige techniek mag toepassen én aan collega’s mag doorgeven. Heb jij tijdens een fotoshoot alles in de hand, behalve datgene wat er voor de camera gebeurt? Dan is deze workshop voor jou bedoeld.


Ontwikkel jezelf als fotograaf

Als fotograaf raak je nooit uitgeleerd. Door de jaren heen ontwikkel je steeds meer je eigen stijl en manier van werken. Met elke fotoshoot ontdek je weer nieuwe mogelijkheden, maar ook leerpunten. Hoe meer je jezelf blijft ontwikkelen, des te meer geniet je uiteindelijk van je vak.


De zachte kant van fotograferen

Op technisch gebied zijn de meeste fotografen prima geschoold. De camera heeft voor hen geen geheimen meer, ze weten goed om te gaan met verschillende lichtsituaties en compositie. Maar al ben je technisch nog zo goed, als de mensen voor jouw camera zich niet durven te geven, maak je nooit die ‘wauw’-foto. In mijn introductie-workshop Moment Design ontdek je hoe je ook dat stuk van de fotoshoot naar je hand kunt zetten.


Moment Design als geheim ingrediënt

Veel mensen vinden het spannend om op de foto te gaan. Ze voelen zich ongemakkelijk en staan daardoor niet natuurlijk op de foto. Als Moment Designer fotograaf kun jij ervoor zorgen dat iedereen zich ontspannen voelt. Moment Design geeft je eindeloos veel mogelijkheden om een super-relaxte sfeer te creëren, zodat mensen helemaal zichzelf durven zijn en jij hun échte lach kunt vastleggen. Ik laat je graag zien hoe het werkt.

 

Mensen fotograferen

Mensen op een natuurlijke manier fotograferen heeft alles te maken met contact. Tijdens mijn workshop Introductie Moment Design leer ik je hoe je dit contact maakt. En vooral: hoe je ervoor zorgt dat de mensen vóór de camera met elkaar in contact zijn. Zo ontstaan hele bijzondere momenten en échte emoties. Dat maakt jouw foto’s krachtiger, sprekender. Ze vertellen een heel verhaal. Geloof me, je zult verbaasd zijn wat er voor je ogen gebeurt.
Voor mij is Moment Design iets heel natuurlijks. Ik pas het toe bij élke fotoshoot. Het is geen trucje, maar een manier om naar mensen te kijken en het mooiste in ze naar boven te halen.


Voor wie is de workshop bedoeld?

Mijn workshop Introductie Moment Design is bedoeld voor beginnende en ervaren fotografen die zichzelf willen verbeteren en meer uit hun foto’s willen halen. Fotografen die in een ontspannen sfeer échte emoties willen vastleggen. In een workshop van 1 dag deel ik mijn ervaringen als Moment Designer en laat ik je zien hoe deze fantastische techniek werkt. Wil je jezelf daarna verder ontwikkelen tot Moment Designer? Dan help ik je graag op weg met een uitgebreidere training.


Wat leer je tijdens de workshop Introductie Moment Design?

In de ochtend vertel ik je alles over de Moment Design techniek, waar komt deze vandaan? Voor welke fotoshoots kun je het gebruiken? En vooral: hoe werkt het?
Na de lunch gaan we een koppel fotograferen: twee mensen met een bijzondere onderlinge band. Om te beginnen laat ik je zien hoe ik ze tijdens de fotoshoot instrueer, zodat op de foto’s te zien is hoe ze om elkaar geven. Je ziet én voelt direct waarom de Moment Design techniek zo speciaal is. Daarna is het jouw beurt, dus breng je camera mee!


Programma workshop Introductie Moment Design

• 10.00-10.30 uur: warme ontvangst met koffie, thee & lekkers
• 10.30-12.30 uur: uitleg Moment Design techniek
• 12.30-13.00 uur: een heerlijke, welverdiende lunch
• 13.30-15.00 uur: demonstratie-fotoshoot & zelf aan de slag
• 15.00-16.00 uur: nabespreken en vragenrondje

Je gaat naar huis vol inspiratie, bruikbare handvatten en een heleboel verrassende foto’s op je camera.

 

Data workshop Introductie Moment Design in 2018

- donderdag 28 juni
- donderdag 30 augustus
- donderdag 18 oktober

 

Deze workshop wordt standaard gegeven op een donderdag. Wil jij liever op een andere dag, laat het me weten! Wil je liever op een andere locatie? Verzamel minimaal 4 deelnemers en ik kom graag naar jou.

Locatie van deze workshop: mijn werkplek Waalre, Noord-Brabant (vlakbij Eindhoven).

 

Maak de Moment Designer in je wakker: meld je vandaag nog aan!

De foto's op deze pagina waarop je mij aan het werk ziet zijn gemaakt door Natascha Osenga.

Kosten van de workshop

/

workshop-Moment-Design-Beloved-3workshop-Moment-Design-Beloved-2workshop-Moment-Design-Beloved-2

Deelname aan mijn workshop kost € 199 exclusief BTW. Bij inschrijving ontvang je een factuur voor de eerste € 100,-, de factuur voor het restant ontvang je 3 weken voor de workshop. Dit bedrag is inclusief koffie & thee met lekkers, een heerlijke lunch en een handout met praktische tips en informatie.

Er is ruimte voor maximaal 7 deelnemers en jouw plekje is nog vrij. Schrijf je snel in want vol = vol!

[dit wil ik!]

logo moment design teacher

meer info over workshop kinderfotografie

Testimonials

/

Dit zeggen mijn klanten

"Ik vond de workshop fantastisch, alles klopte. De introductie, de losse ongedwongen sfeer, de manier van voorstelling, het mooie naslagwerk, het mooie verwoorden van alles, niks te theoretisch, te zweverig, te saai.... Alles was voor mij zeer goed geëncestreerd. Ik heb er enorm van genoten het smaakt naar meer en ik wil het zeker kunnen toepassen !! Het klopt gewoon allemaal.""
- Ankie
workshop Introductie tot Moment Design

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

© 2018 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten