• workshop-moment-design-karin-verhoog-fotografie

Workshop Introductie tot Moment Design

 

Heb jij dat nou ook?

Je fotografeert het liefst mensen en je camera heeft geen geheimen voor je, de techniek heb je wel onder de knie. Maar als je naar je foto’s kijkt mis je toch iets. De mensen zijn te veel geposeerd en ze lachen niet echt. Je mist spontaniteit in je foto’s.

De mensen die voor je camera staan verwachten van jou dat jij verteld wat ze moeten doen. Hoe ze moeten gaan staan, waar ze hun handen moeten laten en het liefst ook nog hoe ze moeten lachen. En dat vraagt nogal wat van jou als fotograaf. Want hoe laat je de mensen voor je camera nou ontspannen? Hoe zorg jij er nou voor dat ze hun mooiste ‘ik’ aan jou laten zien?
 

Mensen fotograferen

Mensen op een natuurlijke manier fotograferen heeft alles te maken met contact. Tijdens mijn workshop Introductie Moment Design leer ik je hoe je dit contact maakt. En vooral: hoe je ervoor zorgt dat de mensen vóór de camera met elkaar in contact zijn. Zo ontstaan hele bijzondere momenten en échte emoties. Dat maakt jouw foto’s krachtiger, sprekender. Ze vertellen een verhaal. Geloof me, je zult verbaasd zijn wat er voor je ogen gebeurt.
 

Het is absoluut niet zweverig

Voor mij is Moment Design iets heel natuurlijks. Het heeft wellicht een wat ‘zweverig’ imago. Maar als nuchtere Twentse wonend in Brabant pas ik deze techniek al jarenlang met heel veel plezier toe bij élke fotoshoot. Zelfs bij de meest stugge boer ;) Het is geen trucje, maar een manier om naar mensen te kijken en het mooiste in ze naar boven te halen.
 

Voor wie is de workshop bedoeld?

Mijn workshop Introductie Moment Design is bedoeld voor beginnende en ervaren fotografen die zichzelf willen verbeteren en meer uit hun foto’s willen halen. Fotografen die in een ontspannen sfeer échte emoties willen vastleggen. In een workshop van 1 dag deel ik mijn ervaringen als Moment Designer en laat ik je zien hoe deze fantastische techniek werkt. Wil je jezelf daarna verder ontwikkelen tot Moment Designer? Dan help ik je graag op weg met een uitgebreidere training over Moment Design.
 

Wat leer je tijdens de workshop Introductie Moment Design?

In de ochtend vertel ik je alles over de Moment Design techniek, waar komt deze vandaan? Hoe werkt het en vooral hoe pas je het toe op al je fotosessies?
Na de lunch gaan we een koppel fotograferen, zodat je live kunt zien hoe deze techniek werkt. Om te beginnen laat ik je zien hoe ik ze tijdens de fotoshoot instrueer, zodat ze er vanaf de eerste foto lachend opstaan. Je ziet én voelt direct waarom de Moment Design techniek zo speciaal is. Als je wilt is het daarna jouw beurt (het hoeft niet, alleen kijken mag ook), dus breng je camera mee!
 

Programma workshop Introductie Moment Design

• 10.00-10.15 uur: warme ontvangst met koffie, thee & lekkers
• 10.15-12.30 uur: uitleg Moment Design techniek
• 12.30-13.00 uur: een heerlijke, welverdiende lunch
• 13.30-15.00 uur: demonstratie-fotoshoot & zelf aan de slag
• 15.00-16.00 uur: nabespreken en vragenrondje

Je gaat naar huis vol inspiratie, bruikbare handvatten en een heleboel verrassende foto’s op je camera.
 

Data workshop Introductie Moment Design 2024

- Woensdag 8 mei
- Vrijdag 28 juni
- Vrijdag 6 september
- Donderdag 17 oktober

 

Locatie van deze workshop: mijn werkplek in Valkenswaard (Noord-Brabant).

Wil je liever op een andere locatie? Verzamel minimaal 4 deelnemers en ik kom graag naar jou.
Komt één van deze dagen jou niet uit? Contact me dan. Ik ben heel flexibel, wellicht kunnen we één van deze dagen schuiven naar een datum die jou wel schikt.
 

Aanmelden voor deze workshop

Maak de Moment Designer in je wakker: meld je vandaag nog aan voor deze workshop!

Inschrijven workshop Introductie Moment Design

Kosten workshop Moment Design

/

workshop-moment-design-karin-verhoog-fotografie2workshop-moment-design-karin-verhoog-fotografie3workshop-moment-design-karin-verhoog-fotografie1

Deelname aan mijn workshop kost € 349 exclusief BTW.
Bij je aanmelding ontvang je een factuur voor de eerste € 100. De factuur voor het restant ontvang je ca. 3 weken voor de workshop. Dit bedrag is inclusief koffie & thee met lekkers, een heerlijke lunch en een handout met praktische tips en informatie.

Wil jij alles leren over deze prachtige interactietechniek, dan kan je ook een vervolgopleiding van 2 dagen boeken en je kunt je zelfs officieel laten certificeren!

Inschrijven workshop Introductie Moment Design

logo moment design teacher

Meer info over de Moment Design workshop kinderfotografie

Testimonials

/

Dit zeggen mijn klanten

"Ik vond de workshop mega tof! Ik ben echt helemaal geïnspireerd geraakt. De verhalen die je vertelde vond ik erg inspirerend. Dit is precies wat ik nodig had om nóg enthousiaster te worden over fotografie. Er lijkt eindelijk een oplossing te zijn voor hetgeen ik altijd mee worstel: het op het gemak stellen van mensen voor mijn camera."
- Milou
workshop Introductie tot Moment Design

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten