• header-model-voor-1-dag-2017-nieuw

model voor 1 dag 2019

Staat jou zoon of dochter graag in de spotlight? Of ben je gewoon dol op foto's? Geef hem of haar dan nu op voor model voor 1 dag!

Het leukste uitje

Op zaterdag 29 juni a.s. vindt alweer voor de 8e keer de Model voor 1 dag actie plaats. Samen met Kinderboetiek Simone organiseer ik een fantastische dag. Vanaf 9.30 tot 16.30 uur zijn kinderen in de leeftijd van 0 tot 15 jaar van harte welkom bij de winkel van Simone in Aalst-Waalre. Een professionele kapster en een visagiste zorgen voor de perfecte looks. Je zoekt een mooi setje kleren uit of je zorgt zelf voor een leuke outfit. Daarna maak ik mooie, stoere en grappige foto's van je kind.

 

Kom samen met je broertje en/of zusje

Je zoon of dochter kan deze dag alleen op de foto gaan, maar het is ook mogelijk om samen met broertjes en/of zusjes of zelfs je vriendinnetjes op de foto te gaan. Kom je met meerdere kinderen, dan maak ik eerst de individuele foto's en daarna foto's van hen samen.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil jij je zoon of dochter een keer in de spotlight zetten? Dan kan je hem en/of haar nu opgeven voor deze actie. Vanwege de enorme drukte tijdens de voorgaande edities werken we wederom op afspraak. Per kind plan ik 15 minuten in mijn studio in. Kom je met 3 kinderen, dan plan ik dus 45 minuten in. Voorafgaand plan ik ook nog tijd in bij de kapster en de visagiste. Kinderen zijn van harte welkom onder begeleiding van een volwassene.

Uiterlijk op dinsdag 2 juli ontvang je dan van mij een link naar een online gallery waar je de foto's kunt bekijken en bestellen. Fotoafdrukken zijn te koop vanaf € 7,50 en digitale bestanden zijn te krijgen vanaf € 20,- per stuk.

 

Wat kan je verwachten?

vlinder super styling met prachtige, doch eenvoudige make up (niet te opvallend)

vlinder geweldige styling van de haren

Vlinder-klein hulp bij het uitzoeken van een mooi setje kleren (eigen outfit meebrengen mag ook)

vlinder een professionele, vrolijke, ontspannen en een lekker gekke fotograaf, die ervoor zorgt dat jou kind op de foto staat zoals hij of zij echt is

vlinder fotoafdrukken zijn niet inbegrepen.

 

Wat kost het?

Omdat er vorig jaar een aantal mensen helaas niet zijn komen opdagen (of op de laatste dag hebben afgezegd) doen we het dit jaar een beetje anders. De kosten bedragen € 15,- per kind. Dit bedrag zet ik om in besteltegoed. Dus na de fotosessie mag je per kind voor dat bedrag aan 'gratis' producten uitzoeken.

In feite is deelname dus nog steeds gratis!

 

Hoe kan ik me aanmelden?

Wil jij je zoon en/of dochter graag opgeven? Meld je dan hier aan!

 

Mede mogelijk gemaakt door

/

model-voor-1-dag-2017-meisje-op-wit-bedmodel-voor-1-dag-2017-jongen-op-wit-bedheader-mode-voor-1-dag-2017-meisje-lachend

Model voor 1 dag is een samenwerking van Karin Verhoog Fotografie en Kinderboetiek Simone.

Dit jaar worden we bijgestaan door Inge de Jongh (professionele visagiste) en een nader te bepalen kapster!

 

Ja, ik wil graag deelnemen aan model voor 1 dag!

Testimonials

/

Dit zeggen mijn klanten

"Ik heb al 3x meegedaan met Model voor 1 dag. De shoots zijn altijd gezellig, ontspannen en leuk. Karin haalt het beste uit de kinderen !!"
- Monique
model voor 1 dag

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

© 2019 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten