• moeder-geniet-van-dochter-moment-design-fotoshoot-bruggetje

Moederdagactie

Het is bijna Moederdag en ik heb toch iets leuks voor jullie!

Op vrijdag 12 mei a.s. geef ik iets heel bijzonders weg. Een moeder-dochter (of moeder-zoon) fotoshoot met daarbij een uniek zilveren fotosierraad van names4ever.nl.

 

Een unieke herinnering

Foto’s van moeders met hun zoon of dochter zijn fantastisch om te maken én te hebben. Samen creëren we een unieke herinnering. Na afloop lever ik het tastbare bewijs van jullie bijzondere band. Met de jaren worden deze beelden steeds dierbaarder, al was het maar omdat ze je herinneren aan die ene, bijzondere fotoshoot van jullie samen.

Je krijgt een middag vol plezier en liefde met je zoon of dochter en ik leg dat vast.

 

Een prachtige zilveren fotosierraad

Speciaal voor Moederdag nu eens geen digitale bestanden, maar met een prachtig zilveren fotosierraad naar keuze. Je kunt kiezen uit een mooie zilveren hanger of bedel waarin een foto wordt gegraveerd die je zelf kiest. Dit fotosierraad wordt een bijzondere en tastbare herinnering die je voor altijd bij je kan dragen. En het mooie is, een sieraad als deze vervaagd nooit. Je kan het zelfs doorgeven in je familie!

Het is bij sommige hangers ook mogelijk om een naam en/of een datum op de achterzijde te graveren. Zo maak je het nog persoonlijker!

 

Wat moet je doen?

Wat moet je hiervoor doen? Eigenlijk heel eenvoudig, plaats een reactie op het originele bericht van 9 mei j.l. op mijn facebookpagina en vertel vooral waarom jij dit geweldige cadeau wilt winnen. Je mag voor jezelf meedoen of je kan ook een andere moeder blij maken door haar op te geven.

Vrijdag 12 mei om 20.00 uur maak ik de winnaar bekend op mijn facebookpagina.

 

Meer info

/

moeder en dochter met downsyndroom StrijpS beloved fotoshootspelende zusjes bij beloved fotoshootmoeder en dochter aan het geinen bij GIRLS beloved fotoshoot

Meer informatie over deze prachtige fotosieraden van Names4ever.nl kan je hier vinden.
 

Wil je meer informatie over een moeder-dochter fotoshoot, klik dan hier.

 

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

© 2017 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten