• workshop-portretfotografie-waalre-eindhoven-header
  • workshop-portretfotografie-waalre-eindhoven-header

Workshop Portretfotografie

Ken je dat? Dat je een foto van iemand ziet en meteen een beeld hebt van die persoon. Over hoe iemand denkt, leeft, woont…

 

Alsof je deze man of vrouw al jaren kent. Dat is wat een goede portretfoto doet. In een fractie van een seconde.

 

Workshop Portretfotografie

Ik leer je in één dag hoe je zo’n portretfoto maakt.
Een goede portretfoto dóet iets met je. Het is niet de weergave van een gezicht, maar de weerspiegeling van een persoonlijkheid. Zo’n foto maakt je nieuwsgierig. Wie is dit? Welk verhaal hoort erbij? Maar hoe krijg je dat allemaal op de foto?

Als Moment Designer weet ik als geen ander hoe je mensen kunt vastleggen zoals ze écht zijn. Hoe je mensen zo kunt laten ontspannen voor je camera dat ze helemaal zichzelf zijn. Dat vraagt om veel meer dan cameratechniek.

 

Wat leer je tijdens de workshop Portretfotografie?

Bij deze workshop ga ik er vanuit dat je de techniek van het fotograferen beheerst. Ik sta niet uitgebreid stil bij camera-instellingen. Wat ik je wil leren, is hoe jij als fotograaf de mensen voor je camera kunt begeleiden, zodat ze zich écht laten zien. Zelfs als je maar een paar minuten de tijd hebt.

Ik leer je ook waar je een portretfoto op beoordeelt. Kritisch kijken naar je eigen werk, zodat jouw foto’s zich op een positieve manier onderscheiden.  


Voor wie is de workshop Portretfotografie bedoeld?

Mijn workshop Portretfotografie is bedoeld voor fotografen die regelmatig mensen alleen op de foto zetten. Voor een zakelijk portret, een informeel portret of een foto bij een artikel. In één dag geef ik je een hele nieuwe kijk op portretfotografie. Na afloop kun je in een paar minuten een portretfoto van betekenis maken.

 

Programma workshop Portretfotografie

Voor de workshop Portretfotografie gaan we naar een supertoffe locatie in hartje Eindhoven. ’s Morgens vertel ik je alles wat ik weet over dit onderwerp. Na een gezamenlijke lunch ga je ’s middags zelf aan de slag. Breng dus je camera mee!

Met mijn aanwijzingen maak je portretfoto’s van je medecursisten. Als de tijd het toelaat, pak ik mijn eigen camera er natuurlijk ook even bij. Je gaat naar huis met heel veel nieuwe handvatten om je eigen manier van fotograferen verder te ontwikkelen, plus een aantal verrassende portretfoto’s van jezelf.
 

•    9.45 - 10.15 uur Inloop, warm welkom met koffie, thee & lekkers
10.15 - 12.45 uur Theorie rondom portretfotografie
12.45 - 13.30 uur Heerlijke lunch
13.30 - 15.15 uur Elkaar fotograferen
15.15 - 16.00 uur Napraten, tips en adviezen (het kan uitlopen)


    
    
   
   

 

Data workshop Portretfotografie 2018

Donderdag 27 september

Kun je deze datum niet, maar vind je deze workshop wel interessant? Laat het me weten, in overleg kan deze datum aangepast worden.

Locatie van de workshop: Eindhoven of Waalre

De foto boven aan deze pagina waarop je mij aan het werk ziet is gemaakt door Esther Malmberg Fotografie.

Kosten workshop Portretfotografie

/

workshop-portretfotografie-prachtige-dame-zakelijk-portretworkshop-portretfotografie-vrolijke-dame-zakelijke-fotoworkshop-portretfotografie-waalre-eindhoven-4

Deelname aan de workshop Portretfotografie kost € 249,- exclusief BTW. Bij inschrijving ontvang je een factuur voor de eerste € 100,-, de factuur voor het restant ontvang je 3 weken voor de workshop. Het minimale aantal deelnemers is vier personen. De groep bestaat uit maximaal 8 fotografen.

Een goede portretfoto is geen kwestie van tijd. Het is een kwestie van aandacht.

[dit wil ik!] 

 

meer info over de rest van de workshops

liefdesshoot-Loonse-en-drunense-duinen-1

Testimonials

/

Dit zeggen mijn klanten

 
"En hele verzorgde rustige omgeving met uitstekend materiaal, complimenten. Ook een duidelijke presentatie en wat te verwachten van de dag. Je open communicatie, jezelf en uitleg lekker spontaan en deskundig. Kortom, als je wilt weten hoe je professionele kwaliteit portreten wilt maken die laten zien wie iemand is en doet, dan is de workshop portretfotografie bij Karin Verhoog de workshop die jou enthousiast meeneemt en alles leert om onderscheidend te zijn als fotograaf."
- Erik
workshop portretfotografie

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

© 2018 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten