• headeer-karin-met-japie

Fotograaf in Waalre

Mijn roots liggen in Twente, maar inmiddels voel ik me helemaal thuis in Brabant.

Samen met mijn man en onze twee geweldige zoons woon ik in Waalre, vlakbij Eindhoven. Zo vaak als mogelijk ga ik op pad om mensen te fotograferen tijdens een bijzondere fotoshoot.
 

Pure foto’s

Al sinds 2012 fotografeer ik mensen graag zoals ze zijn. Niet gemaakt of geposeerd, maar écht. De Moment Design-techniek past daarom helemaal bij mij. Voor mijn lens spelen zich de meest mooie en ontroerende momenten af. Ik vind het heel bijzonder daar als fotograaf getuige van te mogen zijn. Wat voel ik me rijk met zo’n mooi beroep!


Inspireren en opleiden

Sinds 2015 ben ik een gecertificeerd Moment Design fotograaf en sinds 2017 ben ik ook gecertificeerd Moment Design Teacher & Playful Heart Teacher. Wat inhoud dat ik officieel ben opgeleid om workshops te geven om andere fotografen te mogen inspireren én te mogen opleiden tot Moment Design en/of Playful Heart fotograaf.

 

Van mens tot mens

Een van de leukste dingen in mijn vak vind ik het contact met mensen. Ieder persoon, elke interactie is anders en vraagt om een speciale benadering. Het is voor mij heel belangrijk dat iemand zich voor mijn camera op zijn gemak voelt. Als Moment Design fotograaf weet ik hoe ik daarvoor kan zorgen. Ik help mensen hun aandacht te richten op het moment, een mooie gedachte of een geliefd persoon. En dat werkt! Zelfs iemand met ernstige cameravrees, vergeet uiteindelijk bijna dat ik er ben. De energie die dat geeft is echt onbeschrijflijk. Maar het allermooist zijn de reacties als ik de uiteindelijke foto’s laat zien. Na zo’n afspraak loop ik nog dagen op wolken.

 

Laten we kennismaken!

Dolgraag zou ik ook van jou pure, spontane en sprankelende foto’s maken. Van jou alleen, of samen met je lief, je gezin, familie of een bijzondere vriend. Want elke relatie in je leven is het waard om vereeuwigd te worden. Dus: laten we kennismaken!

Ben jij een fotograaf en ben jij geïnspireerd geraakt door Moment Design of Playful Heart? Ik vertel je er graag nog meer over! Laat hieronder je nummer achter en ik neem contact met je op.

Karin in een paar woorden

/

karin-verhoog-met-camera1karin-verhoog-met-japie1karin-verhoog-met-japie2

Enthousiast | perfectionistisch | trots | dansen en muziek | leergierig | ondernemend | gek op mensen | kleur | dol op chocolade

Ik ben er trots op te mogen zeggen dat ik een gecertificeerd Moment Design Fotograaf, Moment Design Teacher én Playful Heart Teacher ben.

liefdesshoot-Loonse-en-drunense-duinen-1

Testimonials

/

Dit zeggen mijn klanten

"Ik ben echt super blij met de foto’s! Ik moest gewoon huilen toen ik ze zag. De liefde spat ervan af. Karin nam goed de tijd voor ons en stelde ons heel erg op ons gemak! Top ervaring!"
- Lieke

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten