• header-workshop-kinderfotografie-all-the-way-eindhoven-waalre

Hoe hou je een fotosessie leuk?

 

 

Geef ze een doel, maak er een wedstrijd van

Na het opbouwen van het vertrouwen geef ik de kinderen een doel: Zullen we het eens héél leuk maken? Dan maken we er een wedstrijdje van, papa en mama tegen de kindjes. Mijn manier van formuleren geeft wel aan dat dit geen echte vraag is. Het idee wordt altijd met heel veel gejuich ontvangen! Gezichtjes beginnen te gloeien van plezier en ze kunnen niet wachten om aan het eerste spelletje te beginnen.

Ik doe dit omdat de kindjes dan heel goed gaan samenwerken. Ook kinderen die elkaar eigenlijk niet zo leuk vinden, willen wel graag winnen. En dat kunnen ze alleen maar door samen te werken. Bovendien geef je ze echt een doel. Daar kun je de hele fotoshoot op terug komen.

 

Geef ze punten

Na ieder spelletje geef je ze punten. En dat breng je natuurlijk heel overtuigend. Ow wauw, dat hebben jullie goed gedaan, de eerste punten zijn al binnen. En wat je ook doet, geef de kinderen heel veel punten, ze doen altijd iets goed. Ook al was het niet zo goed, verzin maar iets wat ze wel goed hebben gedaan. En de ouders verdienen maar heel weinig punten, want die winnen nooit.... Je kan eventueel ook de kinderen tegen elkaar laten spelen, dus ieder voor zich. Maar vooral bij hele competitieve kinderen heb je dan aan het einde van je sessie een probleem, en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer!

 

Probeer mijn tips eens uit in de praktijk! Bouw het vertrouwen goed op en geef ze een doel.
Ik wens je heel veel speelplezier met al die lieve, vrolijke en bijzondere kinderen!

 

Ben jij klaar met de poep en plas grappen tijdens je fotoshoot, maar heb je geen idee hoe je ze anders aan het lachen krijgt?

Vind jij ouders die constant roepen "lach eens naar die mevrouw" maar lastig en stuur je ze eigenlijk liever weg?

Of misschien vind jij het moeilijk om kinderen in de camera te laten kijken terwijl ze gieren van de pret?

Kijk dan eens naar mijn workshop kinderfotografie - all the way, waarin ik werkelijk alle geheimen van kinderfotografie onthul!
 

vlinder Goed voorbereiden
Vlinder-klein Effectief instrueren van ouders en kinderen
Vlinder-klein Contact maken met kinderen
Vlinder-klein Interactie tussen kinderen en hun ouders
Vlinder-klein Hoe hou je het leuk tot de laatste minuut
Vlinder-klein De ideale foto locatie
Vlinder-klein Spontane en natuurlijke lach
Vlinder-klein Hoe sluit je een fotosessie natuurlijk af

Ik laat je zelfs meekijken

/

workshop-kinderfotografie-all-the-way-meisje-in-roze-jurkworkshop-kinderfotografie-all-the-way-promotie-3-kindjes-samenworkshop-kinderfotografie-all-the-way-promotie-familiefoto

Ik laat je zelfs meekijken met een sessie, zodat jij kunt ervaren dat een fotosessie met kinderen echt een groot feest is!

Ja, vertel me meer over deze workshop

Ja, ik wil me aanmelden voor deze workshop

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

© 2019 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten