• moment-design-fotosessie-bos-waalre-werkwijze-karin-verhoog-fotografie-de-liefde-vieren1

Koppel fotoshoot

 

Het leven is een aaneenschakeling van momenten. Alledaagse gebeurtenissen en intense momenten wisselen elkaar voortdurend af.

De tijd gaat snel, er gebeurt zo veel! Voordat je er erg in hebt, is er weer een jaar voorbij. Voor je het weet ben je weer een jaar ouder. Duurt de liefde een jaar langer. Zijn je kinderen een generatie doorgeschoven... Kon je de tijd maar even stil zetten, en zo wat langer in dat geluksmoment blijven. Intense momenten van liefde en ontroering komen en gaan, ze laten zich niet plannen. Maar je kunt ze wel oproepen, het moment opnieuw creëren en elke dag opnieuw beleven: met Moment Design. Een koppel fotoshoot fotografeer al jaren met deze interactietechniek.

 

Pure foto’s

Als Moment Design fotograaf help ik je een tastbare herinnering aan de meest intense momenten uit je leven te maken. Jouw herinneringen en gevoelens leggen we vast in de meest pure foto’s die je ooit hebt gezien. Foto’s van jou alleen of samen met je dierbaren. Het is jouw verhaal.

 

Creëer herinneringen

Bij Moment Design gaat het niet om de juiste pose, het knapste uiterlijk of de grootste glimlach. We gaan op zoek naar het meest intense geluksmoment en creëren daarmee nieuwe herinneringen. Dit gebeurt tijdens een ontspannen fotoshoot op een mooie buitenlocatie. Ik begeleid je zonder te regisseren. Jij laat je meevoeren door mooie gedachten, ik breng jou zo puur mogelijk in beeld. Na afloop verras ik je met het resultaat: prachtige foto’s die je zult koesteren voor de rest van je leven.

 

Onbetaalbaar

Een fotoshoot als deze is nergens mee te vergelijken. Het is een unieke belevenis, een manier om dierbare herinneringen en emoties naar boven te halen en te bewaren voor altijd. Elke keer dat je de foto’s ziet, ervaar je opnieuw diezelfde intense gevoelens. Dat maakt een foto pas ècht waardevol.

 

Als Moment Designer vertel ik jouw verhaal met foto’s die je raken, elke keer als je ernaar kijkt.

Designing beautiful moments

/

moment-design-fotosessie-bos-waalre-werkwijze-karin-verhoog-fotografie-de-liefde-vieren2moment-design-fotosessie-bos-waalre-werkwijze-karin-verhoog-fotografie-de-liefde-vieren3moment-design-fotosessie-bos-waalre-werkwijze-karin-verhoog-fotografie-de-liefde-vieren4

It’s not just about capturing beautiful moments as they are happening, it is about designing beautiful moments.

Ik ben er trots op te mogen zeggen dat ik een gecertificeerd Moment Design Fotograaf én Moment Design Teacher ben.

liefdesshoot-Loonse-en-drunense-duinen-1

Marbritta-110

Wil jij meer weten over mijn werkwijze met kinderen, kijk dan eens hier.

Neem een kijkje in mijn portfolio en je zult zien: deze foto’s komen écht binnen!

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten