• afscheidsfotografie-bij-leven-karin-verhoog-fotografie-moedere-met-dochter-knuffel

Afscheidsfotografie bij leven

 

Wat laat je na? Als de tijd op is, wat laat je dan na wat er echt toe doet? Een voorwerp, een sieraad, iets wat je droeg. Het meest dierbaar zijn de herinneringen. In je hoofd. In je hart. Op een foto.

Afscheid nemen van het leven, daar is geen draaiboek voor. Iedere situatie is anders en ieder beleeft het op zijn of haar eigen manier. Met alle emoties die daarbij horen. Soms overlijdt iemand plotseling. Zonder dat je het wist, was het afscheid er al. Anderen weten dat er niet veel tijd meer is, en willen dat afscheid heel bewust meemaken. Nog één keer samen op de foto. Herinneringen creëren voor degene die achterblijft. Steeds vaker word ik hier als fotograaf bij uitgenodigd.
 

Intense momenten, intense foto's

Hoe fotografeer je mensen die voorgoed afscheid nemen van elkaar? Hoe zet je iemand op de foto die ernstig ziek is.

Mijn ervaring is dat het kan. Het raakt me diep, maar het is zo waardevol. Ik fotografeer deze intense momenten met maar één doel: herinneringen tastbaar maken. Aan het einde van de tijd, zijn de emoties puur en oprecht. Het is hartverscheurend, maar prachtig. En het geeft mensen houvast in de tijd die volgt.

Daarvoor doe ik dit. Daarom kan het.

 

Met een lach en een traan

Afscheidsfotografie hoeft niet treurig te zijn. Lachen en huilen gaan hand in hand. De foto’s die ik maak, herinneren je niet alleen aan de pijn van het afscheid, maar vooral aan de liefde die je voor elkaar voelt. Meer nog dan woorden helpen de foto’s je herinneringen levend te houden.

Iets om te koesteren.

Ik sta open voor elke wens op het gebied van afscheidsfotografie. Locatie, tijdstip, alles is bespreekbaar. Bel me als je me nodig hebt, ik ben er.

Afscheid bij leven

/

afscheidsfotografie-bij-leven-karin-verhoog-fotografie-man-en-vrouwafscheidsfotografie-bij-leven-karin-verhoog-fotografie-moeder-en-dochter-knuffelafscheidsfotografie-bij-leven-karin-verhoog-fotografie-moedere-met-dochter-knuffel-3

Mijn kracht is het fotograferen van het contact tussen mensen: mooi, puur en respectvol. Daarom richt ik me bij afscheidsfotografie op het afscheid bij leven. Voor mooie foto’s van de uitvaart verwijs ik je graag naar de beste fotografen uit mijn netwerk. Bel me gerust!

 

“When someone you love becomes a memory, those memories become treasures.”

Boek je herinneringsessie hier

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten