• header-moment-design-opleiding-brabant-limburg

Moment Design opleiding

 

Leer hoe jouw foto’s de mooiste herinneringen bewaren. Voor onvergetelijke foto’s én fotoshoots.

Wat voor fotograaf ben jij?
We hebben allemaal onze kracht. De één is technisch, de ander creatief. Maar wat jouw sterke punt ook is, je weet vast: om geweldige foto’s te maken, moeten de mensen voor de camera zich goed voelen. Nee sterker nog, ze moeten zich fantastisch voelen!

En daar kun jij voor zorgen.

Moment Design is een techniek die niets te maken heeft met je camera, maar alles met de mensen die je fotografeert. Het is een manier om mensen in de juiste flow te brengen. Een staat van vrolijkheid, liefde, ontroering. Totale ontspanning, zonder erg in de camera. Oftewel: de ideale omstandigheden voor een fotoshoot.

Fotograferen met deze techniek is fantastisch. Door de juiste input te leveren, verrassende vragen te stellen, creëer je een sfeer waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt. Jong en oud, alleen,  of in een groep, in goede en slechte tijden.

Mensen kijken niet naar jou, maar naar elkaar. Wat je dan voor je ogen ziet gebeuren, móet gewoon worden vastgelegd. Zo geef je ultieme moment van geluk en plezier, die daarna eindeloos opnieuw kunnen worden beleefd dankzij jouw foto’s.

 

Moment Design fotograaf worden?

Moment Design is ontwikkeld door de Canadese fotograaf Jesh de Rox. Het is een beschermd label dat alleen door gecertificeerde fotografen mag worden gebruikt.

Om Moment Designer te worden, neem je deel aan een opleiding gevolgd door een examen (certificering). Tot voor kort was er alleen een online training, maar vanaf nu is er ook een Nederlandse opleiding tot Moment Design fotograaf.
En die opleiding kun je nu bij mij volgen!

 

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Deelnemers aan de Moment Design opleiding kennen hun camera van binnen en van buiten. Ze hebben al de nodige ervaring als fotograaf en meer in het bijzonder met het fotograferen van mensen. Ze willen met hun foto’s een verhaal vertellen en zijn op zoek naar manieren om meer uit een fotoshoot te halen.

 

Hoe is de Moment Design opleiding opgebouwd?

De Moment Design opleiding bestaat uit drie ochtenden op mijn cursuslocatie in Waalre, vlakbij Eindhoven. Na elke les krijg je minimaal twee weken de tijd om met het geleerde aan de slag te gaan. Je krijgt huiswerk mee in de vorm opdrachten, waarmee je leert hoe je de techniek zelf kunt toepassen.

Je sluit de training af met een Moment Design Fotosessie en een (skype)gesprek met mij waarin we de foto’s van die sessie bespreken. Bij een goede beoordeling kun je ervoor kiezen je te laten certificeren als Moment Design Fotograaf. Dit is een apart traject.

 

Data Moment Design opleiding 2018?

• dinsdag 3 en dinsdag 17 april van 9.30 tot 12.30 uur en dinsdag 1 mei van 9.30 tot 14.00 uur.

• maandag 28 mei en donderdag 7 juni van 9.30 tot 12.30 uur en maandag 25 juni van 9.30 tot 14.00 uur.

• donderdag 23 augustus van 12.30 tot 15.30 en donderdag 6 september van 9.30 tot 12.30 uur en donderdag 20 septemer van 9.30 tot 14.00 uur

 

• zoals het er nu uitziet ga ik in jan/febr starten met een nieuwe ronde en wel in het weekend. Dit worden of 3 zaterdagmiddagen of 1 hele zaterdag en 2 weken later nog een halve zaterdag. Heb jij hier belangstelling voor? Laat het me weten, dan hou ik je op de hoogte van de exacte data!


Locatie van de workshop: Waalre, Noord-Brabant (vlakbij Eindhoven).

Kosten Moment Design opleiding

/

moment-design-opleiding-brabant-limburg-1moment-design-opleiding-brabant-limburg-2moment-design-opleiding-brabant-limburg-3

Deelname aan de opleiding kost € 450 exclusief BTW. De groep bestaat uit maximaal 6 fotografen.

Ik hoef jou niet te vertellen hoe geweldig het is om te fotograferen. Maar geloof me, het kan nóg mooier. Met intensere foto’s, blijere klanten en vooral: enorm veel voldoening. Dat gun ik je van harte!


[Ja, dit wil ik! ik meld me graag aan] 

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

© 2018 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten