• header-moment-design-opleiding-brabant-limburg

Moment Design opleiding

 

Leer hoe jouw foto’s de mooiste herinneringen bewaren. Voor onvergetelijke foto’s én fotoshoots.

Wat voor fotograaf ben jij?
We hebben allemaal onze kracht. De één is technisch, de ander creatief. Maar wat jouw sterke punt ook is, je weet vast: om geweldige foto’s te maken, moeten de mensen voor de camera zich goed voelen. Nee sterker nog, ze moeten zich fantastisch voelen!

En daar kun jij voor zorgen.

Moment Design is een techniek die niets te maken heeft met je camera, maar alles met de mensen die je fotografeert. Het is een manier om mensen in de juiste flow te brengen. Een staat van vrolijkheid, liefde, ontroering. Totale ontspanning, zonder erg in de camera. Oftewel: de ideale omstandigheden voor een fotoshoot.

Fotograferen met deze techniek is fantastisch. Door de juiste input te leveren, verrassende vragen te stellen, creëer je een sfeer waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt. Jong en oud, alleen,  of in een groep, in goede en slechte tijden.

Mensen kijken niet naar jou, maar naar elkaar. Wat je dan voor je ogen ziet gebeuren, móet gewoon worden vastgelegd. Zo geef je ultieme moment van geluk en plezier, die daarna eindeloos opnieuw kunnen worden beleefd dankzij jouw foto’s.

 

Moment Design fotograaf worden?

Moment Design is ontwikkeld door de Canadese fotograaf Jesh de Rox. Het is een beschermd label dat alleen door gecertificeerde fotografen mag worden gebruikt.

Om Moment Designer te worden, neem je deel aan een opleiding gevolgd door een examen (certificering). Tot voor kort was er alleen een online training, maar april 2018 is er ook een Nederlandse opleiding tot Moment Design fotograaf.
En die opleiding kun je nu bij mij volgen!

 

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Deelnemers aan de Moment Design opleiding kennen hun camera van binnen en van buiten. Ze hebben al de nodige ervaring als fotograaf en meer in het bijzonder met het fotograferen van mensen. Ze willen met hun foto’s een verhaal vertellen en zijn op zoek naar manieren om meer uit een fotoshoot te halen.

 

Hoe is de Moment Design opleiding opgebouwd?

De Moment Design opleiding bestaat vanaf januari uit 4 dagdelen op mijn cursuslocatie in Waalre, vlakbij Eindhoven. Na elke les krijg je minimaal twee weken de tijd om met het geleerde aan de slag te gaan. Je krijgt huiswerk mee in de vorm opdrachten, waarmee je leert hoe je de techniek zelf kunt toepassen.

Je sluit de training af met een Moment Design Fotosessie en een terugkomdag waarin we de foto’s van die sessie bespreken. Bij een goede beoordeling kun je ervoor kiezen je te laten certificeren als Moment Design Fotograaf. Dit is een apart traject.

 

Data Moment Design opleiding 2019

• zaterdag 19 januari, zaterdag 2 februari, zaterdag 16 februari en zaterdag 2 maart van 9.30 tot 12.30 uur.

• dinsdag 16 april, dinsdag 7 mei, dinsdag 28 mei en dinsdag 11 juni van 9.30 tot 12.30 uur.

• dinsdag 10 september, dinsdag 24 september, dinsdag 8 oktober en dinsdag 22 oktober van 9.30 tot 12.30 uur.

De opleiding wordt dit jaar eenmalig op zaterdag gegeven. De rest van het jaar is dat helaas niet haalbaar in verband met fotosessies.

 

Locatie van de workshop

Op zaterdag: Eindhoven, Noord-Brabant
Op dinsdag: Waalre, Noord-Brabant (vlakbij Eindhoven).
 

De kosten van de Moment Design opleiding

Deelnemen aan de opleiding kan als je de introductie workshop hebt gedaan. De kosten bedragen € 450,- exclusief BTW

Vanaf januari heeft deze workshop 4 (i.p.v. 3) trainingsdagen en kost € 699,- exclusief BTW.

Wil je gelijk de certificering erbij boeken, dan bedragen de totale kosten € 849,- ex BTW. Ddat is een korting van maar liefs € 50,-.

Boek je liever het hele pakket in één keer, de introductie workshop, de opleiding én de certificering dan krijg je een korting van € 72,-. De totale kosten bedragen dan € 1075,- ex BTW.

De kosten voor het individueel volgen van de opleiding bedragen € 1.195,- ex BTW. Hierbij zijn de introductieworkshop en de certificering niet inbegrepen.

Intensere foto's en blijere klanten!

/

moment-design-opleiding-brabant-limburg-1moment-design-opleiding-brabant-limburg-2moment-design-opleiding-brabant-limburg-3

Ik hoef jou niet te vertellen hoe geweldig het is om te fotograferen. Maar geloof me, het kan nóg mooier. Met intensere foto’s, blijere klanten en vooral: enorm veel voldoening. Dat gun ik je van harte!

Leer ook hoe je anders kijkt naar de mensen voor je camera, zodat je niet alleen van iedere fotosessie een echte belevenis kan maken. Maar ook iedereen kan laten ontspannen die voor je camera staat!


[Ja, dit wil ik! ik meld me graag aan] 

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

© 2018 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten