• moment-design-opleiding-karin-verhoog-fotografie-brabant7

Moment Design opleiding

Leer hoe jouw foto’s de mooiste herinneringen bewaren. Voor onvergetelijke foto’s én fotoshoots.

Wat voor fotograaf ben jij?

We hebben allemaal onze kracht. De één is technisch, de ander creatief. Maar wat jouw sterke punt ook is, je weet vast: om geweldige foto’s te maken, moeten de mensen voor de camera zich goed voelen. Nee sterker nog, ze moeten zich fantastisch voelen! En daar kun jij voor zorgen.
 

Over Moment Design

Moment Design is een techniek die niets te maken heeft met je camera, maar alles met de mensen die je fotografeert. Het is een manier om mensen in de juiste flow te brengen. Een staat van vrolijkheid, liefde, ontroering. Totale ontspanning, zonder erg in de camera. Oftewel: de ideale omstandigheden voor een fotoshoot.

Fotograferen met deze techniek is fantastisch. Door de juiste input te leveren, verrassende vragen te stellen, creëer je een sfeer waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt. Jong en oud, alleen,  of in een groep, in goede en slechte tijden.

Mensen kijken niet naar jou, maar naar elkaar. Wat je dan voor je ogen ziet gebeuren, móet gewoon worden vastgelegd. Zo geef je ultieme moment van geluk en plezier, die daarna eindeloos opnieuw kunnen worden beleefd dankzij jouw foto’s.
 

Moment Design fotograaf worden?

Moment Design is ontwikkeld door de Canadese fotograaf Jesh de Rox. Het is een beschermd label dat alleen door gecertificeerde fotografen mag worden gebruikt.

Om Moment Designer te worden, neem je deel aan een opleiding gevolgd door een examen (certificering). Voorheen was er alleen een Engelse online training, maar sinds april 2018 is er ook een Nederlandse opleiding tot Moment Design fotograaf.
En die opleiding kun je bij mij volgen. Sterker nog, de allereerste Nederlandse opleiding werd door mij gegeven!
 

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Deelnemers aan de Moment Design opleiding kennen hun camera van binnen en van buiten. Ze hebben al de nodige ervaring als fotograaf en meer in het bijzonder met het fotograferen van mensen. Ze willen met hun foto’s een verhaal vertellen en zijn op zoek naar manieren om meer uit een fotoshoot te halen.
 

Hoe is de Moment Design opleiding opgebouwd?

De Moment Design opleiding bestaat uit 2 dagen op mijn Kantoor in Valkenswaard. We doen een hoop opdrachten, waarmee je leert hoe je de techniek zelf kunt toepassen.

De tussentijdse opdrachten helpen je om het Moment Design gevoel alvast te ervaren, zonder er de nadruk op te leggen. En ze zorgen ervoor dat je het allemaal nog beter in je opneemt.

Je sluit de training af met een Moment Design Fotosessie en een terugkomdag waarin we de foto’s van die sessie bespreken. Bij een goede beoordeling kun je ervoor kiezen je te laten certificeren als Moment Design Fotograaf. Dit is een apart traject.

vertel me meer over de certificering tot Moment Design Fotograaf


Data Moment Design opleiding 2023

Vrijdag 10 maart en zaterdag 11 maart van 9.30 tot ca 16.00 uur (indien je niet op vrijdag kunt laat het dan weten. Ik kan er ook zaterdag 11 en zondag 12 maart van maken). + een terugkomdag (9.30 tot ca 12.00 uur): datum wordt in overleg met alle deelnemers bepaald.
(nog 5 plekjes beschikbaar)

Vrijdag 3 november en zaterdag 4 november van 9.30 tot ca 16.00 uur (indien je niet op vrijdag kunt laat het dan weten. Ik kan er ook zaterdag 4 en zondag 5 november van maken) + een terugkomdag (9.30 tot ca 12.00 uur): datum wordt in overleg met alle deelnemers bepaald.

Past dit weekend niet in je agenda? Verzamel 3 fotograferen en we plannen in overleg data in waarop jullie allemaal kunnen. Of boek een individuele opleiding!
 

Locatie van de workshop

Mijn kantoor in Valkenswaard te Noord-Brabant.
 

De kosten van de Moment Design opleiding

Deelnemen aan de opleiding kan als je de introductieworkshop hebt gedaan. De kosten bedragen € 749,- exclusief BTW

Wil je gelijk de certificering erbij boeken, dan bedragen de totale kosten € 1079,- ex BTW. Dat is een korting van € 35,-.

Boek je liever het hele pakket in één keer, de introductie workshop, de opleiding én de certificering dan krijg je een korting van € 79,-. De totale kosten bedragen dan € 1.299,- ex BTW.

De kosten voor het individueel volgen van de opleiding bedragen € 1.295,- ex BTW. Hierbij zijn de introductieworkshop en de certificering niet inbegrepen.
 

Ontvang een financiële bijdrage voor deze opleiding vanuit de PPO

Wist jij dat het mogelijk is om een financiële bijdrage aan te vragen bij de Werktuig PPO? PPO staat voor permanente professionele ontwikkeling en zij financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is in de creatieve of culturele sector. Zowel voor werknemers als ZZP’ers dus.

Ze financieren 1/3 van de totale kosten van jouw ontwikkelplan met een maximum van € 2.000,- (inclusief BTW) als je zelfstandige bent. Ze gaan er vanuit dat je het resterende bedrag zelf betaalt.

Dit geldt alleen voor ondernemers die minimaal 3 jaar ingeschreven staan bij de KvK.

Meer weten hierover? Kijk dan eens op de site van de PPO

 

Aanmelden voor deze opleiding

Wil jij nog mooiere foto's maken door oprechte emoties vast te leggen? Schrijf je dan in voor de Moment Design opleiding.

Inschrijven opleiding Moment Design

Intensere foto's en blijere klanten!

/

moment-design-opleiding-karin-verhoog-fotografie-brabant3moment-design-opleiding-karin-verhoog-fotografie-brabant1moment-design-opleiding-karin-verhoog-fotografie-brabant2

Ik hoef jou niet te vertellen hoe geweldig het is om te fotograferen. Maar geloof me, het kan nóg mooier. Met intensere foto’s, blijere klanten en vooral: enorm veel voldoening. Dat gun ik je van harte!

Leer ook hoe je anders kijkt naar de mensen voor je camera, zodat je niet alleen van iedere fotosessie een echte belevenis kan maken. Maar ook iedereen kan laten ontspannen die voor je camera staat!

Inschrijven opleiding Moment Design


Wil jij jouw fotosessies nog waardevoller maken voor je klanten? Klik dan hier voor de producten van de Moment Design Academie!
 

Testimonials

/

Dit zeggen mijn klanten

 
"Wat een openbaring is deze opleiding: jij als fotograaf bent verantwoordelijk voor de ontspannenheid, de openheid van de mensen voor je camera. Het is heel goed dat je met jezelf wordt geconfronteerd, waarna je beseft hoe je zover komt dat je de authentieke mens gaat zien. Het heeft me in het 'gewone' leven ook veel gebracht. Weg alle labels! Iedereen is uniek en oké! Ik kan nu mensen op de foto zetten zoals ze zijn, authenticiteit. Ik word blij van de foto's, ik voel de 2e laag. En ik ga veel ontspannender een fotosessie in!"
- Arianne
Moment Design opleiding

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2023 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten