• beloved-fotografie-moment-design-fotografie-karin-verhoog-fotografie

Moment Design fotografie

Wat jij voelt als je aan een geliefd iemand denkt. Als je elkaar aankijkt, samen lacht, herinneringen ophaalt of iets liefs tegen elkaar zegt. Dát maak ik op de foto zichtbaar.

Moment Design fotografie: échte foto’s

Veel mensen houden er niet van om op de foto te gaan. Poseren, de gemaakte glimlach; het geeft een ongemakkelijk gevoel. En dat zie je terug in het resultaat. Moment Design is een totaal andere benadering van een fotoshoot. Hiermee fotografeer je mensen juist zo natuurlijk mogelijk. Als fotograaf creëer ik de juiste sfeer en omstandigheden, de rest gebeurt ‘vanzelf’. Mensen richten hun aandacht op het moment en op elkaar, waardoor ze de camera bijna vergeten. Het resultaat: prachtige, natuurlijke foto’s waar je steeds opnieuw een warm gevoel van krijgt.

 

Spontaan poseren

Een Moment Design fotoshoot doe ik het liefst buiten bij natuurlijk licht. We zoeken een locatie op die voor jou een speciale betekenis heeft en gaan samen op zoek naar de juiste sfeer. Als fotograaf geef ik aanwijzingen, bijvoorbeeld over de plek waar je gaat zitten, en creëer zo de beste omstandigheden voor een mooi beeld. Maar ik vertel je niet hóe je moet zitten, waar je naar moet kijken of wanneer je moet lachen. Dit gaat spontaan terwijl jij jouw moment beleeft. Aan mij de eer om dat op foto’s vast te leggen. 

 

In het moment

Terwijl jullie genieten van het moment en van elkaar, stel ik af en toe een vraag. In Moment Design-termen noemen we dat een ‘invite’; een uitnodiging om in je herinnering terug te gaan naar bijzondere momenten in je leven, of een droom voor de toekomst. Vrolijke momenten, maar ook intense gevoelens van liefde en ontroering. Door deze echte emoties wordt jouw gevoel, jullie onderlinge band, duidelijk voelbaar. Via de foto’s maak ik deze ook zichtbaar, bijna tastbaar. Zo puur en zuiver mogelijk.

 

Onbetaalbaar

Een Moment Design fotoshoot is een unieke belevenis. We creëren mooie beelden, maar vooral hele speciale momenten. De herinneringen en emoties die tijdens een fotoshoot naar boven komen, geven de foto’s nét dat beetje extra. Je zult merken dat je Moment Design foto’s met hele andere ogen bekijkt. Je gedachten gaan direct terug naar wat je voelde toen de foto werd gemaakt. Je zíet de foto’s niet alleen, je beleeft ze. Elke keer als je ernaar kijkt.

Designing beautiful moments

/

beloved-fotografie-moment-design-fotografie-karin-verhoog-fotografie3beloved-fotografie-moment-design-fotografie-karin-verhoog-fotografie1beloved-fotografie-moment-design-fotografie-karin-verhoog-fotografie2

It’s not just about capturing beautiful moments as they are happening, it is about designing beautiful moments.

Ik ben er trots op te mogen zeggen dat ik een gecertificeerd Beloved Fotograaf |
Moment Designer én Moment Design Teacher ben.


Wil jij meer weten over mijn werkwijze met kinderen, kijk dan eens hier.

logo_gecertificeerd_beloved_-_horizontaallogo moment design teacher

Neem een kijkje in mijn portfolio en je zult zien: deze foto’s komen écht binnen!

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten