• tiener-fotosessie-StrijpS-Eindhoven-Karin-Verhoog-Fotogrfaie-familiefoto

Gezinsfoto's met tieners

Sinds kort heb ik een nieuwe liefde: tieners!

Stuur me op pad met een gezin met tieners en ik kom stralend thuis, beladen met leuke verhalen én mooie foto’s.

Tieners maken een enorme verandering door. Hun lijf, hun manier van denken en doen: alles wordt anders. Ze voelen zich groot, kiezen hun eigen koers. En al maken ze soms wel tien selfies per dag, toch gaan ze niet graag op de foto. Tenminste…...niet als jij dat wil.

Maar dan kom ik.

 

Tieners fotograferen

Dat wispelturige, tegendraadse en humoristische van tieners. Op de één of andere manier heeft het me gepakt. Ik vind het heerlijk om met ze te werken. Jongere kinderen laten zich eenvoudig uitdagen voor een spontane foto. Bij tieners ligt dat anders, ingewikkelder. Lastig maar oh zo leuk.

 

Tegenzin en humor

Een fotoshoot met tieners is een avontuur op zich. Want achter dat stoere en eigenzinnige gedrag zitten vaak hele andere emoties verstopt. Onzekerheid bijvoorbeeld: over die plaatjesbeugel, pukkeltjes of haar dat niet wil meewerken. Een familiefoto is dan niet het eerste waar je aan denkt.
Maar tegelijkertijd is er die diepe connectie tussen jullie. Het comfortabele gevoel dat er – nog steeds – waanzinnig veel van ze gehouden wordt. Heel fijn, veilig en ontzettend belangrijk in deze turbulente jaren.
Diep van binnen zou jouw tiener soms best nog even bij je op schoot willen kruipen. Achter hun theatrale ergernis en gêne schuilt vooral trots en onvoorwaardelijke liefde. En humor, heel veel humor. Daar gaan we mee aan de slag.

 

Uitdagen

Familiefoto’s met tieners gaan alle kanten op. Als fotograaf laat ik me daar heerlijk in meeslepen. Ik kijk goed naar de dynamiek in jullie gezin en gebruik vragen en gekke spelletjes om de verbinding tussen jullie zichtbaar te maken. Er is ruimte voor alles wat zich aandient, van ernst en ontroering tot geintjes en de slappe lach. Het komt zoals het komt.


Meebeslissen

In overleg bepalen we de locatie voor de fotoshoot. Genieten jullie nog steeds samen van de natuur? Dan zoeken we een mooi plekje op in de bossen of het park. Voelt jouw tiener zich meer op zijn gemak bij een wat stoerdere locatie? Dan is StrijpS in Eindhoven een fantastische optie. In de juiste sfeer en setting komen we tot de meest mooie en eigenzinnige foto’s. Foto’s waar zelfs de tieners trots op zijn.

 

Laat je verrassen!

Zie je er tegenop om met jouw tienergezin op de foto te gaan? Begrijpelijk! Voor mij is het ook elke keer weer spannend. Maar ik weet inmiddels uit ervaring dat het resultaat je zal verrassen. Er borrelen dingen op waar je werkelijk geen idee van hebt. Verrassende gedachten, spontane uitspraken, mooie momenten. Ik trigger ze en leg ze voor jullie vast. Met liefde. En soms met de slappe lach!

Tieners in hun element

/

tiener-fotosessie-StrijpS-Eindhoven-Karin-Verhoog-Fotogrfaie-moeder-dochtertiener-fotosessie-StrijpS-Eindhoven-Karin-Verhoog-Fotogrfaie-vader-zoon-foto-tienerstiener-fotosessie-StrijpS-Eindhoven-Karin-Verhoog-Fotogrfaie-portretofoto-tiener

Tijdens de fotoshoot zorg ik voor een ontspannen sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Voor je het weet ben je de camera vergeten en draait alles om het moment. Dat levert prachtige, spontane foto’s op. Foto’s van een hele bijzondere periode in jullie leven als gezin.

Wil jij ook een tastbare herinnering aan deze bijzondere levensfase?

Prijzen fotoshoot

Voorbeelden van tienerfoto’s

Boek je fotosessie hier!

Testimonials

/

Dit zeggen mijn klanten

 

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten