• Moment-Design-Waaier-Karin-Verhoog-Fotografie-1

Wil jij jouw fotosessies nog waardevoller maken voor je klanten? Dan heb ik momenteel een tweetal producten die je daarbij kunnen helpen.


Moment Design Uitnodigingen/Poseertips

In deze bijzondere waaier vind je een uitgebreide set van grappige en liefdevolle vragen, de fantastische spelletjes en een hele hoop tips voor een betekenisvolle fotosessie.

Deze waaier is zeer bijzonder en aan twee zijdes te gebruiken. Aan de voorkant vind je de Moment Design Uitnodigingen (invites) en aan de achterkant kan je prachtige voorbeeldfoto’s vinden en handige (poseer) tips of spelvariaties.

We hebben alle uitnodigingen uitvoerig getest, dus succes verzekerd! Iedere set bevat 20 uitnodigingen.

 

Wat zit er in de MD uitnodigingen waaier:

- 7 LOL uitnodigingen
- 8 Warm & Fuzzy Uitnodigingen
- 4 Deep & Meaningful Uitnodigingen en
- 1 uitnodiging voor een soloportret tijdens je koppelshoot.

We hebben gelijk 2 sets gemaakt, omdat we simpelweg te veel leuke spelletjes en vragen hadden voor één set.
Set 2 heeft dus weer hele andere uitnodigingen dan set 1!

 

Kosten MD uitnodigingen waaier:

Set 1 - Koppels - € 49,95 excl BTW
Set 2 - Koppels - € 49,95 excl BTW
Set 1 & 2 - Koppels - € 89,90 excl BTW

(Koop je ze allebei tegelijk, dan krijg je dus € 10,- korting)

Je ontvangt dit product als brievenbuspakketje (verzendkosten a € 4,95 zijn niet inbegrepen, ophalen kan uiteraard ook).

Bestellen kan hier!


Moment Design Voorpret vragenlijsten

Wil jij jezelf goed voorbereiden op je fotosessies en daarnaast je klanten ook kenbaar maken dat je geen 'gewone-lach-maar-naar-de-fotograaf' fotosessie gaat doen? Dan raad ik je aan om ze vooraf een vragenlijst te sturen.

In deze set voorpret vragenlijst hebben we de fijnste vragen die je aan je klanten kan stellen opgenomen. Met behulp van de antwoorden uit de vragenlijst kan je je Moment Design Uitnodigingen én dus je Moment Design fotosessie nog persoonlijker maken, waardoor het extra waardevol wordt.

In deze set vind je ook een aantal extra voorpret opdrachten. Hiermee maak je de voorbereidingen op de fotosessie voor je klanten extra leuk en je creëert tijdens het uitvoeren van de opdracht tijdens de fotosessie een extra beleving. Alle vragen en extra opdrachten zijn uitgebreid door ons getest.

Deze set bevat vragenlijsten voor de volgende sessies: koppels, zwangerschap, newborn, familie, familie met tieners, solo (niet zakelijk), vriendinnen, moeder/dochter.

Zelf heb ik de voorpret vragenlijsten in GoogleForms opgemaakt. Ik stuur mijn klanten een simpele link, zodat ze de vragen online kunnen beantwoorden.

 

Kosten voorpret vragenlijsten:10-tips-stressvrije-fotoshoot-1

Voorpret vragenlijsten - € 24,95 excl BTW
Je ontvangt dit product via de mail als PDF.

Voor € 14,95 excl BTW extra ontvang je tevens de google-form exemplaren van de vragenlijsten. Inclusief 2 extra vragenlijsten (moeder-zoon & vader-dochter). Dan hoef je ze zelf niet te maken!

Bestel je Voorpret Vragenlijsten hier!

 

Moment Design is puur en oprecht

/

Moment-Design-Waaier-Karin-Verhoog-Fotografie-4Moment-Design-Waaier-Karin-Verhoog-Fotografie-2Moment-Design-Waaier-Karin-Verhoog-Fotografie-3

Op de foto gaan hoeft niet ongemakkelijk te zijn. Met de spelletjes uit de Moment Design waaier creëer je oprecht plezier.

Alles leren over Moment Design? Lees meer over de Moment Design workshop

Zelf Moment Designer worden? Lees meer over het opleidingstraject


Wil jij nog meer spelletjes? Ik heb ook nog een fantastische Playful Heart waaier voor het fotograferen van kinderen!

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten