• gratis-moederdagsessie

Moederdag minisessies

Op zondag 12 mei is het weer Moederdag en waar kan je je moeder of oma nou echt blij mee maken? Precies, met mooie foto's!

Dit jaar hoeft deze Moederdagfoto niet zo heel veel tijd én geld te kosten. Want ik zit op zondag 14 april van 12.00 tot 16.00 uur bij het Meeuwven in Waalre. Voor € 30,- kan je langskomen voor een minisessie. Hiervoor ontvang je één digitaal bestand naar keuze.

Wil jij een paar echt mooie foto's van jezelf, je gezin, je kinderen, samen met je dochter  of misschien wel met de hond? Kom dan op zondag 14 april langs!

 

Wat houdt dit in?

vlinder Een minisessie duurt slechts 25-30 minuten en het enige dat je hoeft te doen is me per mail laten weten dat je wilt komen. Dan stuur ik je een factuur, zodra deze betaald is, is je plekje gereserveerd.

vlinder De sessie is niet zo uitgebreid als een 'normale' fotosessie, dus het aantal foto's dat ik kan maken is beperkt.

vlinder Maximaal 1 gezin per mini fotosessie, meerdere sessies na elkaar boeken kan ook.

Vlinder-klein Bij het plannen van je minisessie maken we ook gelijk een afspraak voor een bestelsessie bij mij thuis om de foto's te bekijken en uit te zoeken. Dit vindt plaats in de week na 14 april, zodat alles op tijd klaar is voor Moederdag.

 

Waar kun je me vinden?

Aan de hutdijk in Waalre - aan de rechterkant van de weg, net voor het Meeuwven - ligt een kleine parkeerplaats. Van daaruit loop je in 3 minuutjes naar een prachtig stukje bos, met meerdere mogelijkheden. Wil je weten waar ik precies sta, leg dan een tijdstip vast en ik stuur je een gedetailleerde routebeschrijving.

Aanmelden

/

promotie-workshop-kinderfotografie-all-the-way-meisje-op-de-heipromotie-workshop-kinderfotografie-all-the-way-broer-en-zuspromotie-workshop-kinderfotografie-all-the-way-jongen-lachend

Aanmelden kan via de mail, zodat ik weet dat je komt! Ik kan je dan ook wat kledingtips sturen en op de hoogte houden van eventuele wijzigingen i.v.m. de weersomstandigheden.


Liever een complete fotosessie met je hele gezin? Kijk hier voor de prijzen.

Prijzen fotopakketten

Veelgestelde vragen

Meer informatie over Moment Design

10 geweldige tips voor een stressvrije fotoshoot met kids

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

© 2019 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten