• header-YOUR-PERFECT-START

YOUR PERFECT START

De ultieme kickstart voor jouw kinderfotografie én je fotografiebedrijf.

Stel: Je fotografeert al een tijdje. Het liefst kinderen en hun families. Het is je droom om er je beroep van te maken. Misschien denk je er zelfs over je huidige baan op te zeggen. Maar hoe en wanneer zet je die stap? 

Als beginnend fotograaf word je al gauw ‘ontdekt’ door vrienden en familie. Nadat je van hen mooie foto’s hebt gemaakt, volgen de vrienden van vrienden en daarna hún vrienden. Zo ben je steeds drukker met fotograferen en wordt het ook steeds serieuzer.

Geweldig!

Maar je had al een baan. En nu heb je er twee. Fotograferen vind je leuker, maar je baan opzeggen is wel een hele grote stap. Bovendien haal je nog niet genoeg inkomsten uit je fotografie-opdrachten. Dus hoe moet dit verder?

Welke stappen zet je dan?

YOUR PERFECT START is een veelzijdige, vierdaagse workshop waarin ik je help uit te groeien tot een fantastische kinderfotograaf én waarin ik je klaarstoom voor het ondernemerschap. Na afloop heb je alle kennis en tools om een goedlopend  fotografiebedrijf op te bouwen.

Dit is het ontbrekende puzzelstukje!

Voor wie is deze vierdaagse workshop bedoeld?

Ik heb deze workshop speciaal ontwikkeld voor beginnende fotografen die het allerliefst kinderen en hun families fotograferen. Fotografen die nog best een beetje worstelen met hun opdracht. Kinderen aansturen en tegelijk mooie foto’s maken, kan heel lastig zijn. Zelf werk ik met de Playful Heart techniek. Zo wordt het echt een feestje!

Playful Heart
Playful Heart is een interactietechniek waarmee je kinderen en hun ouders ontspannen door de fotoshoot loodst. Door middel van spelletjes leid je de aandacht weg van de camera en bezorg je hen een fantastische beleving. Terwijl de kinderen en gezinnen plezier maken en volop genieten, kun jij hen fotograferen zoals ze echt zijn. En dat zie je terug op elke foto.

Wil je meer weten over Playful Heart. Kijk dan hier hoe het werkt.

Ondernemen als fotograaf
YOUR PERFECT START is ook zeker bedoeld voor fotografen die willen leren ondernemen. Die naast fantastisch leuk werk ook een goed en eerlijk inkomen willen halen uit hun fotografiebedrijf. Want als er iets is dat ik geleerd heb sinds ik zelf als begon als fotograaf, is dat ondernemen echt een vak apart is. Je kunt nog zo’n goede fotograaf zijn, zonder ondernemers skills blijft het knetterhard werken voor een mager salaris. Dat kan echt anders en ik leer je hoe je dat aanpakt.

  • Zodat jij voldoende klanten krijgt;
  • Zodat jouw klanten meer kopen zonder dat jij heel ‘verkoperig’ bent;
  • Zodat jouw omzet per klant stijgt;
  • Zodat klanten mond-tot-mond-reclame voor jou gaan maken. Spontaan!
  • Zodat jij naast je werk ook nog tijd hebt voor een leuk privéleven.

Dit beloof ik je

Door deel te nemen aan YOUR PERFECT START heb jij straks volledig grip op de klantreis van jouw opdrachtgevers. Dat begint met een heerlijke, ontspannen fotoshoot waar zowel jij als je klanten van genieten. En het eindigt met een blije, tevreden klant die verrast is door het resultaat en daar anderen enthousiast mee maakt.

Samen werken we jouw klantreis uit van begin tot eind. Met de tools die ik je leer, heb jij straks controle over elke fotosessie. Je kunt elke klant, op elk moment, een waardevolle en onvergetelijke beleving geven. Met als resultaat: foto’s die alle verwachtingen overtreffen en waar jouw klant écht blij van wordt. Plus: een goedlopend fotografiebedrijf met voldoende financiële zekerheid om ontspannen met je werk bezig te zijn!

Wat heb je nodig voor deze vierdaagse workshop?

Bij de workshop is alles inbegrepen: eten, drinken én overnachten. Zelf hoef je alleen wat kleding en toiletspullen mee te nemen. En natuurlijk je camera en een laptop met bewerkingssoftware. Verder vind ik het fijn als je ook wat humor en een portie durf in je koffer stopt!

Wanneer is het?

YOUR PERFECT START vindt plaats eind maart 2020
We starten op een woensdag om 19.00 uur en ik verwacht zondag rond 16.00 uur af te ronden.

Waar is het?

De locatie is afhankelijk van de grootte van de groep, maar zal in ieder geval plaatsvinden rondom Eindhoven. De exacte locatie maak ik later bekend.

Wat kost het?

De investering voor deze editie van YOUR PERFECT START bedraagt € 1.099,- exclusief BTW (Dit is inclusief try-out korting, de normale prijs bedraagt € 1.399,- exclusief BTW)
Hierbij is inbegrepen:

  • 4 volle dagen training;
  • 4 overnachtingen op basis van een gedeelde slaapkamer;
  • Alle maaltijden, hapjes, drankjes en lekkers tijdens de workshop.

De workshop gaat door bij deelname van minimaal 6 personen.

Wie is Karin Verhoog (en waar ben ik goed in)?

Al ruim 7 jaar fotografeer ik mensen en daar geniet ik ontzettend van. Ik fotografeer ze zoals ze écht zijn; spontaan en ongedwongen. Mijn hart ligt bij kinderen, families en stellen, want elke liefdevolle relatie verdient een tastbare herinnering.

Als expert op het gebied van spontane en betekenisvolle foto’s, help ik graag andere fotografen op weg. Ik laat hen groeien in hun rol als fotograaf én als ondernemer.

Toen ik 7 jaar geleden van start ging als fotograaf, dacht ik: ik begin gewoon, ik zie wel waar het schip strandt. Er volgden jaren van struggelen. Mijn foto’s werden steeds beter, maar er kwamen niet genoeg klanten. En hoewel ik steeds het vertrouwen had dat het goed zou komen, werd mijn geduld wel heel erg op de proef gesteld.

Tot ik zo’n 4 jaar geleden echt ben gaan ondernemen. Ik verdiepte me in wat er nodig is voor een goedlopend bedrijf. Wat willen klanten? Wat triggert hen om voor de ene fotograaf te kiezen, en niet voor de andere? Hoe trek ik de juiste klanten aan? En last but not least: hoe ga ik hier geld mee verdienen, zonder dat ik 100 fotosessies per jaar moet doen en geen vrije tijd meer overhoud?
Sinds 3 jaar voel ik me niet langer ‘de vrouw met die leuke hobby’, maar durf ik met recht te zeggen dat ik een goedlopend bedrijf heb. Als voorbeeld: in februari van dit jaar waren al mijn weekendenmogelijkheden tot aan de zomer al volgeboekt! En 95% van deze boekingen komen van klanten die ik eerder gefotografeerd heb, of die via-via bij mij terecht zijn gekomen. Dat bekent dat ik een naam heb opgebouwd en daar ben ik stiekem best een beetje trots op.

Heb je nog vragen?

Heb jij serieuze belangstelling en wil je weten hoe het programma er van dag tot dag uitziet? Of heb je een andere vraag?
Bel (06-14367396) of mail me dan (info@karinverhoog.nl).
Of laat jouw telefoonnummer achter onderaan deze pagina, dan bel ik jou!

Aanmelden voor deze workshop

Inschrijven workshop Your Perfect Start

Testimonial/ Dit zeggen mijn klanten:

Gerry - coachingstraject

Mijn wens was om mijn fotografie naar een hoger niveau te brengen. Ik had al 1,5 jaar daarvoor de eerste stappen gezet en me aangemeld bij de Kamer van Koophandel. Toch miste ik een duidelijke strategie. Ik dacht het allemaal zelf uit te zoeken, maar ik merkte dat ik vast liep. Ik had hulp nodig.

Ik koos voor Karin omdat ik werd getrokken door de levendige foto’s op haar website en door de enthousiaste verhalen. De belofte om “ultieme voldoening en écht contact met mijn klanten” te krijgen, hadden ook invloed op mijn besluit. Het verzekerde mij van een daadkrachtige aanpak. Daar was ik naar opzoek.
Karin zette mijn wensen om in een duidelijk stappenplan. Ze is super royaal met haar kennis. Ik heb inzage gekregen achter de schermen van haar bedrijf. Ze heeft alle ins en outs met mij gedeeld. Karin zet zich volledig in. Ze doet dat extra stapje. Niets is te veel. Met de vele ideeën, tips en handvaten kon ik zelf aan de slag. Door de duidelijke en ook eerlijke feedback van Karin kon ik bijsturen. Karin spoort aan tot hard werken. Ze bemoedigde waar ik hoop miste. Ze gelooft in mijn succes. Daarmee is ze een enorme motivator. Haar enthousiasme werkt sowieso aanstekelijk!

Ik weet nog goed de opmerking die Karin maakte tijdens ons kennismakingsgesprek: “Dit gaat helemaal goed komen!” Dat was een belofte, die helemaal waar gemaakt is. Mijn fotografie heeft een opleving ondergaan. Binnen de fotosessies kan ik de gezinnen effectiever aansturen. Keer op keer zijn de kinderen dol enthousiast. De foto’s zijn nu intenser, sprekender en knallen van het plezier. Mijn contacten met klanten zijn verdiept en persoonlijker geworden. Daarmee verras ik hen. Ze zijn enorm tevreden met mijn werk. Zelfs mijn website heeft een professionelere uitstraling gekregen.
Kortom, ik ben door Karin niet alleen op de goede weg gezet, maar ook met haar hulp heb ik stappen kunnen zetten waarvan ik niet had kunnen dromen. Ze heeft me het volle vertrouwen voor de toekomst in mijn fotografie gegeven. Ik ben haar enorm dankbaar!

Zoek jij ook vernieuwing, verdieping en een opleving in jouw fotografie dan raad ik je aan om Karin als coach te nemen. Ik verzeker je, ze zal ook dat extra stapje voor jou doen!

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2020 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten