• portretdag-StrijpS-Eindhoven-zakelijk-portret-persoonlijk-portret-Karin-Verhoog-Fotografie

Portretdag april 2021

 

Zou jij wel eens een keer echt mooie foto's van jezelf willen, maar vind je op de foto gaan eigenlijk helemaal niet zo leuk? Of voel je je eigenlijk altijd ongemakkelijk als er een camera op je gericht wordt? Dan heb ik nu iets leuks voor je!
 

Het leukste uitje

Op zaterdag 17 april a.s. organiseer ik voor de tweede keer een portretdag. Tijdens een sessie van 30 tot max 45 minuten leg ik jou op je mooist vast!

De fotoshoot zelf is een bijzondere ervaring. Door de manier waarop ik werk, gaat het er heel ontspannen aan toe. In plaats van te poseren en te glimlachen, breng je eenvoudig wat tijd door met mij en mijn camera. Ik zorg ervoor dat je puur, natuurlijk en spontaan op de foto staat, zonder dat iemand zich ongemakkelijk voelt. Ook mensen die ‘nooit mooi op de foto staan’, zullen zichzelf in mijn foto’s herkennen.

Ben jij ZZP-er en wil je graag wat zakelijke foto's? Dan is deze portretdag ook voor jou! We hebben dan even vooraf telefonisch contact om te kijken wat je graag wil uitstralen met je bedrijf, zodat ik daar rekening mee kan houden!

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil jij een paar prachtige foto's van jezelf? Bel of mail me dan (of laat je nummer achter onder aan deze pagina) en dan prikken we op zaterdag 17 april een tijdstip dat jou past. De fotosessie duurt maximaal 45 minuten. Mocht je met meerdere personen op de foto willen dan kan dit alleen door meerdere sessies achter elkaar te boeken.

Uiterlijk op dinsdag 20 april ontvang je dan van mij een link naar een online gallery waar je de foto's kunt bekijken en bestellen.

 

Waar worden de foto's gemaakt?

Op de planning staat de veelzijdige locatie StrijpS in Eindhoven. Bij heel veel regen prikken we een nieuwe datum of een nieuwe locatie. Gaat je voorkeur uit naar een locatie in de natuur? Laat het me zeker weten. Aan het begin of aan het einde van de dag kan ik ook zeker op een andere locatie afspreken!

 

Dit is ook een origineel cadeau

Gun jij je lief een fotoshoot waarbij hij of zij alle aandacht krijgt die ze verdienen. Het is een origineel cadeau dat bovendien steeds waardevoller wordt. Je creëert een moment waarbij ze even alles mogen vergeten en alleen aan zichzelf hoeven te denken.

 

Duurzaam cadeau idee

De fotoshoot is op zich al een origineel cadeau idee, maar het resultaat zal de bijzondere ervaring waarschijnlijk nog overtreffen. Want zeg nou zelf, hoeveel écht mooie foto’s heb jij van jezelf? En hoe waardevol is een foto van iemand die je dierbaar is? Dit cadeau idee is niet alleen origineel, het gaat ook nog eens een leven lang mee.

Wat kost deze portretsessie?

/

portretdag-eindhoven-toffe-portretfoto-vrouw-op-een-trapportretdag-eindhoven-toffe-portretfoto-vrouw-in-het-roodportretdag-eindhoven-toffe-portretfoto-vrouw-StrijpS-2

De kosten bedragen € 75,- ex BTW voor de fotosessie inclusief 4 digitale bestanden in kleur en zwart/wit naar keuze. Dit bedrag geldt alleen op zaterdag 17 april! Extra foto's kunnen bijbesteld worden.

Let op: er zijn nog 3 plekjes in de ochtend en nog maar 1 plekje in de middag.

Bekijk hier de foto's van de vorige editie in januari!


Ja, dit wil ik! ik meld me graag aan

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2021 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten