• Japie-Apie-Shutter-Hugger-Opvouwbare-Matjes-Buitenfotografie-Weggeef-Diertjes--KinderfotografieKarin-Verhoog-Fotografie

Wat neem jij allemaal mee naar een fotosessie met kinderen?

Japie Apie - Shutterhugger

Ik heb een tas vol leuke dingen en ben overal op voorbereid. Veel dingen zijn "voor het geval dat", maar er zit 1 ding in mijn fototas dat ALTIJD meegaat als ik kinderen ga fotograferen. En dat is mijn shutterhugger aap - Japie Apie!

En waarom een aap? Nou, omdat deze aap handen heeft waar ik de gekke high fives mee kan geven!!! Saskia-en-Fay-28

Wanneer komt Japie tevoorschijn?
Japie is super leuk voor kinderen van 0 tot ca. 8 - 9 jaar.
Bij families met wat oudere kinderen gebruik ik hem dus niet.
Zitten er 2 jonge kinderen bij en 1 wat oudere dan haal ik Japie zeker uit mijn tas!

 

Wil jij ook zo'n fantastische Japie Apie?
Ik heb er nog slechts enkele op voorraad. Voor slechts € 42,50 ex BTW (exclusief € 7,50 verzendkosten binnen NL ) heb jij al zo'n geweldig hulpje in je fototas!

Bestel hier jouw Japie Apie!

 


Weggeefdiertjes

Tijdens mijn fotosessies geef ik regelmatig kleinigheidjes weg aan de kinderen. Uiteraard zeg ik dat niet van te voren, dat zou omkoperij zijn. Maar ik speel graag spelletjes met een bellenblaas of met plastic diertjes.

creatieve-foto-gemaakt-met-canon-70-200Ik vertrek dan ook niet van huis, zonder een hele grote zak met plastic weggeef diertjes. Ik ‘verstop’ een van deze diertjes in mijn camera en laat de kinderen raden welk dier het is. Hebben ze het goed? Dan mogen ze het diertje mee naar huis nemen!

Dit spelletje werkt fantastisch voor oprechte en vrolijke portretfoto’s. En levert daarnaast hele blije kinderen op die iets ‘gewonnen’ hebben en het ook nog eens mee naar huis mogen nemen!

De diertjes zijn maar 4 tot 6 cm groot en passen precies in de palm van je hand.

Wil jij ook van deze geweldige diertjes?

Voor slechts € 5,- excl BTW per zakje van 12 stuks (excl € 4,95 verzendkosten binnen NL) maak jij heel veel kinderen blij tijdens jouw fotosessies.

Wil jij liever 40 stuks met een mooi tasje er omheen? Voor slechts € 30,- excl BTW en exclusief € 7,50 verzendkosten (binnen NL) heb jij zo’n uniek tasje in huis!

De diertjes zijn een willekeurige mix van wilde dieren, jungledieren en dino’s.

Bestel hier hét product waar ik niet zonder kan in mijn fototas!

 


Opvouwbare matjes

Er is niets zo veranderlijk als het Nederlandse weer en als echte buitenfotograaf is dat wel iets om rekening mee te houden.

Soms is het wel droog, maar is de grond nog nat van de regenbui. En dat vind ik dan toch een dingetje. Want ik laat mijn families heel graag zitten. Op die manier kunnen ze lekker dicht tegen elkaar aan kruipen zonder dat ze in een hele ongemakkelijke, statige houding terechtkomen.

Nou kun je hiervoor vuilniszakken op de grond leggen, maar dat vind ik zo onprofessioneel. Ik heb hiervoor de ultieme oplossing gevonden: opvouwbare matjes!Opvouwbare-Matjes-Karin-Verhoog-Fotografie-Kinderfotografie-Buitenfotografie

Opvouwbare matjes
De matjes zijn van foam, dus als je erop zit blijven je billen droog en schoon! Je kunt ze in verschillende maten vouwen, zodat je ze niet terugziet op je foto. Ideaal!

• dicht gevouwen voor kinderbillen (19 x 14 cm)
• 1x gevouwen voor de wat grotere billen (19 x 28 cm)
• helemaal open voor de nog grotere billen (38 x 28 cm)

Ik heb er een hele stapel van in huis en ik neem er altijd net zoveel mee als de grootte van het gezin dat ik ga fotograferen. Ze wegen bijna niets, je kunt ze klein opvouwen en dus neemt dit niet zoveel ruimte in beslag in mijn fototas!Wil jij ook deze handige opvouwbare matjes?

Voor slechts € 5,- excl BTW per stuk (excl € 7,50 verzendkosten binnen NL) ben jij altijd voorbereid op het natte Nederlandse weer!

Koop je er gelijk 6, dan betaal je er slechts 5.

Bestel hier één of gelijk meerdere matjes!

 

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten