• meekijkdag-fotosessies

De beste manier om te leren fotograferen is door het gewoon te doen. En meekijken over de schouder van een ander is daarom ook enorm leerzaam!

Een fotosessie met de Moment Design techniek of met de Playful Heart techniek is echt een feestje. Maar het kost wel enige oefening om het te leren. Naast het letten op je compositie, het licht, je sluitertijd en is iedereen wel scherp, is het aansturen van de mensen voor je camera soms behoorlijk ingewikkeld.

Maar oefening baart kunst. Hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het wordt. Van iedere sessie leer je iets, waardoor het de volgende keer weer soepeler verloopt.

Toch kan ik me goed voorstellen dat je wel eens onzeker bent over jezelf als fotograaf.
Misschien lopen je sessies nog niet zo soepel als je had gedacht, heb je wat moeite met het opwarmen of juist met het bereiken van de laatste, diepere laag.

 

Meekijken

Graag bied ik je de kans om eens over mijn schouder mee te kijken tijdens een Playful Heart familiesessie of een Moment Design sessie. Zodat je kunt zien hoe ik mijn fotosessie opbouw, hoe ik omga met de mensen voor mijn camera, maar vooral hoe ik ervoor zorg dat mijn fotosessies altijd een feestje zijn.


Waarom zou je dit doen?

Ik heb al vele Moment Designers & Playful Hearters aan het werk gezien en ik vind dat zo inspirerend! Iedereen gebruikt de techniek op zijn eigen manier. Het werkt nou eenmaal het beste als je heel dicht bij jezelf blijft. De een gebruikt heel veel handgebaren, de ander is heerlijk rustig, de volgende is super enthousiast en weer een ander gebruikt heel veel aanrakingen. Juist door veel verschillende fotografen aan het werk te zien kan je die dingen eruit halen die bij jou passen. Waar voel jij je goed bij? En hoe zou jij dat kunnen vertalen naar je eigen sessies. Want je hoeft het niet op dezelfde manier te doen, maar je kan er wel een hele hoop inspiratie uit halen!

Dus meekijken met een andere fotograaf is enorm leerzaam!

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Meekijkshoot - € 99,- (individueel)
- Je kijkt mee tijdens een fotosessie die al in mijn agenda staat.
- Je krijgt vooraf geen informatie over het koppel of het gezin.
- Je mag in ieder geval meekijken.
- Je mag mee fotograferen als het koppel akkoord is met gebruik van de foto’s.
- Je stuurt het koppel zelf niet aan.

 

Praktijkmiddag – portfolio opbouw - € 139,- (min 3 - max 5 personen)
- Meerdere fotografen kijken mee tijdens een fotosessie van een koppel dat ik special voor deze gelegenheid heb geregeld.
- Je krijgt vooraf informatie over het koppel dat we gaan fotograferen.
- Ik warm het koppel op, oftewel ik start de fotosessie.
- Iedere fotograaf krijgt de gelegenheid om verschillende uitnodigingen (invites) uit te proberen, vooral degene waar ze graag feedback op willen.
- Je mag meekijken met alle andere fotografen, ook daar kan je heel veel van leren!
- Je mag tijdens de hele fotosessie mee fotograferen.
- Na de fotosessie bespreken we alles uitvoerig.
- Foto’s mogen gebruikt worden voor je eigen portfolio.

Alle bedragen zijn exclusief BTW

Data 2023

Er zijn nog geen data ingepland voor 2023. Heb jij hier belangstelling voor? Laat het me weten, dan prikken we in overleg een datum!


Locatie: Waalre, Noord-Brabant. Wil jij liever bij jou in de buurt? Verzamel minimaal 4 kandidaten en ik kom graag naar jullie toe.

 

Kleine lettertjes

Je kunt een meekijkshoot of een praktijkmiddag alleen boeken als je al een workshop of opleiding Moment Design of Playful Heart hebt gevolgd. Dit kan bij mij zijn, of bij een van de andere Teachers. Mocht je de workshop bij een ander hebben gevolgd, dan vraag ik een bewijs hiervan door middel van een factuur.


Aanmelden voor deze workshop

Wil je graag eens over mijn schouder meekijken of portfolio opbouwen? Schrijf je dan nu in!
Inschrijven meekijkshoot en/of praktijkmiddag.

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten