• tiener-fotosessie-StrijpS-Eindhoven-Karin-Verhoog-Fotogrfaie-familiefoto

Playful Heart voor tieners

 

Een fotoshoot met tieners…. zie er maar eens doorheen te komen!
Ze maken ontelbaar veel selfies per dag, maar zodra jij met je camera verschijnt haken ze ineens af. Sowieso doen ze eigenlijk niets wat hun ouders graag willen, laat staan dat ze naar jou gaan luisteren.

Aan jou als fotograaf de taak om iedereen vrolijk en echt als zichzelf vast te leggen. En ze daarnaast met een heel blij gevoel naar huis te laten gaan. Dat is nogal wat!

Het lijkt wellicht niet haalbaar, maar ik draai er mijn hand niet voor om. Sterker nog, tieners fotograferen is echt mijn nieuwe liefde! Stuur me op pad met een gezin met tieners en ik kom stralend thuis, beladen met leuke verhalen én mooie foto’s.

Tijdens mijn workshop Playful Heart voor tieners leer ik je hoe ook jij tieners tijdens een fotoshoot kunt triggeren, zodat je ze kunt aanspreken op hun eigen niveau, met fantastische foto’s als resultaat.
 

Maak het leuk voor ze

Sinds ik tieners fotografeer met de Playful Heart set van Juliana Wiklund zijn deze fotosessies  echt een feestje. Mijn vingers jeukten echt toen ik de spelletjes voor het eerst zag. En de foto’s die ik maak zijn zo anders dan met een familie met jongere kinderen.

Ik heb zelf een tiener in huis en ik weet hoe lastig het soms is om hem te bewegen tot iets waar hij geen zin in heeft. Maar de Playful Heart spelletjes spreken tot de verbeelding. Ik heb ze uitvoerig getest en het resultaat is geweldig!

Dankzij deze spelletjes durven tieners voor mijn camera helemaal zichzelf te zijn. Ik daag ze uit met spelletjes die passen bij hun leeftijd en interesses. Ik maak er een heerlijke middag samen van en op die manier vergeten ze eigenlijk dat ik hen vraag om iets te doen. Blije gezichten, spontane momenten: het gebeurt gewoon voor mijn camera. En ik leg het vast.
 

Het geheim van Playful Heart voor tieners

Tieners fotograferen heeft alles te maken met contact. Als je een tiener kan zien en aanspreken op zijn eigen leeftijd voelt hij of zij dat haarfijn aan. Natuurlijk is de techniek van je camera ook belangrijk, maar daar hebben we het tijdens deze workshop eigenlijk niet echt over.

Tijdens mijn workshop Playful Heart voor tieners leer ik je vooral om tieners – én hun ouders – mee te nemen in het moment.

En de verwachtingsvolle ouders? Die genieten dubbel! Of ze nu wel of niet zelf op de foto gaan, bij en fotoshoot met tieners zijn ouders superbelangrijk. Ik leer je hoe je ze enthousiast maakt en samen in beweging brengt. Jij kunt ouders hiermee een beleving geven die ze zelf nooit voor mogelijk hadden gehouden met hun tieners. En geloof me, het resultaat van de foto’s zullen ze koesteren voor het leven.
 

Voor wie is de workshop Playful Heart voor tieners bedoeld?

Mijn workshop Playful Heart voor tieners is bedoeld voor beginnende én ervaren fotografen die zich verder willen ontwikkelen. Fotografen die regelmatig tieners voor hun camera krijgen en eigenlijk geen idee hebben hoe ze dat nou écht leuk kunnen aanpakken.

In een workshop van 1 dag deel ik mijn ervaringen als Playful Heart expert en laat ik je zien hoe deze techniek werkt. Het belangrijkste dat ik je wil leren is hoe je van een fotoshoot met tieners een feestje maakt, van de eerste tot de laatste minuut.
 

Wat leer je tijdens deze workshop?

vader-en-zoon-op-strijpS-10 Hoe zit een tiener in elkaar
Vlinder-klein Hoe communiceer je met een tiener
Vlinder-klein Contact maken met een tiener
vlinder De 3 fases van en Playful Heart tienersessie
Vlinder-klein Hoe bereid je ouders én tieners voor op een fotosessie
 

Wat krijg je nog meer tijdens deze workshop?

Een setje met 15 vragen en spelletjes. Zodat je na de workshop direct zelf lekker aan de slag kunt!


Programma workshop Playful Heart voor tieners

• 10.00-10.15 uur      Inloop, warm welkom met koffie, thee & lekkers
• 10.15-12.45 uur      Informatie over het tienerbrein, de 3 fases van Playful Heart
• 12.45-13.30 uur     Heerlijke lunch
• 13.30-14.00 uur     Voorbereiden op de fotosessie *
• 14.00-15.30 uur     Demonstratie fotoshoot met een gezin
• 15.30-16.30 uur     Napraten, tips en adviezen


* Je kijkt mee tijdens een Playful Heart tienerhoot. Ik laat je zien hoe ik het aanpak. Breng je camera mee, je mag zelf ook foto's maken. Zelf de kinderen instrueren is helaas niet mogelijk, maar alleen het zien zal je zeker inspireren en genoeg handvatten geven om later zelf aan de slag te gaan.
 

Data workshop 2023

- Zaterdag 7 oktober (nog 3 plekjes)

Deze workshop wordt alleen gegeven op zaterdag of zondag, i.v.m. beschikbaarheid van gezinnen. Wil jij liever op een andere dag, laat het me weten! Wil je liever op een andere locatie? Verzamel minimaal 4 deelnemers en ik kom graag naar jou.

Locatie van de workshop: Mijn werkplek in Valkenswaard (Noord-Brabant)
 

Aanmelden voor deze workshop

Wil je graag meer leren over het fotograferen van tieners en ben je benieuwd naar de Playful Heart techniek? Schrijf je dan nu in voor de workshop.

Inschrijven workshop playful heart voor tieners

Kosten workshop Playful Heart voor tieners

/

tiener-fotosessie-StrijpS-Eindhoven-Karin-Verhoog-Fotogrfaie-moeder-dochtertiener-fotosessie-StrijpS-Eindhoven-Karin-Verhoog-Fotogrfaie-vader-zoon-foto-tienerstiener-fotosessie-StrijpS-Eindhoven-Karin-Verhoog-Fotogrfaie-portretofoto-tiener

Deelname aan mijn workshop Playful Heart voor tieners kost € 349 exclusief BTW. Bij inschrijving ontvang je een factuur voor de eerste € 100. De factuur voor het restant ontvang je ca. 3 weken voor de workshop.

Heb jij de workshop Playful Heart al eens bij mij gevolgd? Dan krijg je een korting van € 50! Boek je beide workshops tegelijkertijd, dan krijg je maar liefst € 75 korting!

Dit bedrag is inclusief koffie & thee met lekkers, een heerlijke lunch, een handout met praktische tips en informatie én een setje met 15 vragen en spelletjes. Er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers en jouw plekje is nog vrij. Schrijf je snel in want vol = vol

Inschrijven workshop Playful Heart voor tieners

Meer info coachingstraject kinderfotografie

Meer info workshop Introductie tot Moment Design

Teacher-Sonnemans-1

 

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2023 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten