• hangmat-minisessie-moeder-waalre

hangmat minisessies

Geniet van een relaxmomentje!


Onlangs ging ik met een bevriende fotografe de bossen in bij Waalre. Gewapend met een hangmat en een camera zochten we naar de perfecte plek om deze op te hangen in het groen. En dat plekje heb ik gevonden!

Helemaal blij word ik van het resultaat, een paar heerlijke relaxte foto's van mezelf, midden in de prachtige natuur. Ik maakte ook een paar foto's van mijn collega in diezelfde hangmat en ineens begonnen het te kriebelen. Dit zou ik vaker moeten doen!

Ik zie moeders er al in liggen met hun kinderen, of 2 kindjes die samen schommelen met hun beentjes over de rand. Daar word je toch vrolijk van?!

 

Minisessies

Als fotograaf weet ik hoe dierbaar foto’s kunnen zijn, vooral in deze tijd nu we opa en oma niet meer zo vaak (of soms helemaal niet) kunnen zien. Hoe mooi is het om ze dan een prachtige foto te kunnen sturen. Een foto waar het plezier vanaf straalt!

En hoe lang is het geleden dat je alleen maar moeder/vader was en niet ook nog eens juf/meester? Mijn kinderen komen deze meivakantie helemaal tot rust, maar ow wat ben ik blij met een paar toffe foto's als herinnering aan deze bijzondere tijd.

En precies dat gun ik jullie ook! Dus daarom heb ik dit jaar een mooie hangmat actie.

 

Wanneer?

De hangmat is in een paar minuten opgehangen en dit plekje is op slechts 5 minuten van mijn huis. Tot eind september kun je een hangmat minisessie boeken.

De sessie duurt ca. 30 minuten. Ik maak enkele foto's in en rond de hangmat, maar ook foto's op het prachtige pad zonder de hangmat behoort tot de mogelijkheden. De kosten bedragen € 45,- inclusief BTW, dit is inclusief 2 digitale bestanden naar keuze.
Extra foto's kunnen uiteraard achteraf bijbesteld worden.

Let op: het maximale gewicht voor de hangmat is 120 kilo. Met het hele gezin in de hangmat kan dus helaas niet.

Ik breng de hangmat mee zoals je op de foto's ziet. Heb jij een eigen hangmat? Neem hem vooral mee, binnen 1 minuut vervangen we de mijne voor die van jou!

Heb jij iemand lief? Boek een minisessie en laat het vastleggen, het is zo dierbaar!

Meer info hangmat minisessie

/

hangmat-minisessie-gezin-waalrehangmat-minisessie-meisje-waalrehangmat-minisessie-moeder-dochter-waalre

De sessie vindt plaats in het bos in Waalre en duurt max 30 minuten.
De kosten bedragen € 45,- inclusief BTW.

Je ontvangt 2 digitale bestanden naar keuze. Extra foto's kun je uiteraard bijkopen.

Na de fotosessie plannen we een afspraak dat je bij mij op kantoor de foto's kunt uitzoeken.

Boek hier je hangmat minisessie!

 

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2022 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten