• corona-maatregelen-workshops-karin-verhoog-fotografie-header

Corona maatregelen workshops
 

 

Ik geniet intens van het geven van workshops, het enthousiasme waarmee mensen hier na een intensieve dag de deur uit lopen is gewoon verslavend ;)

Om mijn workshops veilig te kunnen blijven geven heb ik een aantal corona maatregelen genomen. Graag vertel ik je daar iets meer over.


Kantoor Eindhoven

In mijn kantoor in Eindhoven is een wastafel aanwezig, dus je kunt direct als je binnenkomt je handen wassen. Er liggen een hele stapel kleine handdoekjes voor eenmalig gebruik.

Mijn werkruimte is zeer royaal, maar liefst 69 m2, dus ruim voldoende om anderhalve meter afstand te houden. De grootte van de groep varieert normaal gesproken van 2 tot maximaal 8 personen. Vanwege de 1,5 meter afstand heb ik dit aantal verlaagt naar maximaal 5 deelnemers én ik heb een extra tafel geplaatst.  Hierdoor zal afstand van elkaar houden geen enkel probleem opleveren.

Mijn kantoor beschikt over een eigen toiletruimte. De wc wordt iedere dag schoongemaakt en naast het toilet vindt je desinfecterende doekjes om – indien gewenst – het toilet extra te desinfecteren.

Tevens vind je er naast water en zeep, wederom een hele stapel handdoekjes (voor eenmalig gebruik) alsook desinfecterende handgel. En als je op de terugweg deurklinken hebt aangeraakt, dan kun je bij terugkomst in mijn kantoor je handen nogmaals wassen bij mijn wastafel.


De lunch

Normaal gesproken voorzie ik je de hele dag van koffie, thee, lunch en iets lekkers. Omdat we op geruime afstand van elkaar moeten blijven zal dit self-service worden. Op het keukenblokje staat alles voor het grijpen, ik vraag je alleen om het zelf (om de beurt uiteraard) te pakken.

 

Wat te doen bij ziekte

Als je je kort voor de workshop ziek voelt, of hoest, of koorts hebt, dan kan je me dat laten weten. Je mag altijd doorschuiven naar een van de volgende workshops.

Voor mij geldt dat natuurlijk net zo. Als ik hoest, koorts heb of me niet lekker voel dan krijg je een telefoontje dat het niet door kan gaan.


De fotosessie in de middag

De fotosessie in het middagprogramma gaat gewoon door. We rijden (ieder in onze eigen auto) naar een nabij gelegen bos, waar je over mijn schouder mee kunt kijken naar de fotosessie. Iedereen blijft op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Ik heb er alles aan gedaan om veilig en hygiënisch te werken. Ik hoop dat het een en ander zo duidelijk is. Mocht je nog vragen hebben dan sta ik je met alle liefde te woord.

Warme groet,
Karin

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2020 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten