• certificering-playful-heart-fotograaf

Certificering Playful Heart

Haal de beste kinderfotograaf in jezelf naar boven!

Jullie weten intussen allemaal wel hoe dol ik ben op fotoshoots met kinderen. Hun onbevangen vrolijkheid en liefde, de spelletjes en grapjes: voor mij is dat echt GENIETEN! Vooral sinds ik kinderen fotografeer volgens de Playful Heart methode.

Voor mij kent Playful Heart geen geheimen meer. Sinds 2017 ben ik Playful Heart Teacher. Daarmee mag ik andere fotograferen leren om met deze fantastische methode te werken. Dat is minstens zo leuk!

En nu volgt er weer een bijzondere stap:
Vanaf nu kun jij je via mij officieel laten certificeren als Playful Heart fotograaf! 

Ben je nog niet bekend met Playful Heart,
kijk dan eens op mijn blog: zo werkt Playful Heart.


Certificering Playful Heart

Het certificaat is bedoeld voor fotografen die de workshop Playful Heart hebben gevolgd. Het is een manier om de techniek verder te ontwikkelen en te verfijnen. Met het certificaat mag jij jezelf rekenen tot de top van internationale kinderfotografen. 

Het Playful Heart certificaat toont aan dat je deze manier van fotograferen volledig beheerst en toepast. En dat staat ergens voor. Gezinnen met kinderen kunnen bij jou terecht voor spontane, ongedwongen en liefdevolle foto’s van de kinderen of van het hele gezin.


Dit doe je eerst

Om je te laten certificeren, volg je eerst mijn Playful Heart workshop. Heel eerlijk: dat mag ook bij een andere teacher, maar dat verklap ik natuurlijk niet. ;-)
Daarna ga je lekker aan de slag: oefenen oefenen oefenen! Geloof me: hoe meer fotosessies je met deze interactietechniek hebt gedaan, hoe makkelijker het wordt. Je zult ontdekken dat kinderen nooit lastig zijn. Het gaat er vooral om hoe jij ze aanspreekt. Jij creëert de sfeer waarin zij zich durven laten zien. Puur en oprecht. Sprankelend!

Zodra jij er klaar voor bent, meld je je aan voor het certificeringstraject.
 

Zo gaat het in zijn werk

1. Je levert circa 30 foto’s van minimaal 5 verschillende fotosessies aan die we tijdens een coaching sessie uitgebreid bespreken. Dit kan bij mij op kantoor of via Skype. Dit wordt verdeeld over 2 sessies, waarbij we eerst 3 series gaan bespreken, daarna ga ja nog 2 series maken, die we vervolgens ook bespreken.

2. Samen diepen we de belangrijkste details rondom Playful Heart helemaal uit. Je ontdekt nog meer kanten van deze geweldige techniek en leert deze te integreren in jouw persoonlijke manier van werken. Samen met het bespreken van jouw foto’s zijn we ongeveer drie uur met elkaar in gesprek.

3. Vervolgens plannen we een live minisessie in van ongeveer 30-45 minuten, waarbij ik jou live aan het werk zie en je werkwijze kan beoordelen. Spannend? Absoluut! Maar hoe beter jij de techniek in de vingers hebt, des te minder erg heb je in mij.

4. Na de fotoshoot selecteer je vijf foto’s die je bij mij inlevert. Als deze goed zijn, dan ben je geslaagd.
 

Vanaf dat moment:

- Ontvang je een officieel certificaat;
- Mag je de speciale badge op je website plaatsen;
- Staan jouw naam en een link naar jouw website op de internationale Playful Heart website (nog in ontwikkeling);
- Ga je via skype circa 20 minuten in gesprek met de founder van Playful Heart: Juliana Wiklund.


Voor wie?

Het certificeringstraject is bedoeld voor ervaren Playful Heart fotografen die deze techniek met overtuiging toepassen en zich daarin verder willen ontwikkelen. Fotografen die het aandurven om kritisch naar hun portfolio en werkwijze te (laten) kijken en klaar zijn voor de volgende stap: het officiële Playful Heart certificaat.


Waar?

• Coaching: Op mijn werkplek in Valkenswaard (Noord-Brabant) of via Skype;
• Live minisessie: omgeving Waalre/Eindhoven/Heeze.


Wanneer?

Certificering Playful Heart is een individueel traject dat helemaal op maat voor jou wordt uitgevoerd. Het kan op elk gewenst moment worden ingepland.


Kosten

De kosten van dit traject bestaande uit 3 uur coaching en een 30-45 minuten durende live minisessie bedragen €350 exclusief 21% BTW.

 

Aanmelden

Ben jij klaar om de beste kinderfotograaf te worden die je kunt zijn? Wil jij je verheugen op elke fotosessie met kinderen, omdat je weet dat het fantastisch wordt? Start dan nu jouw persoonlijke maatwerktraject certificering Playful Heart en sluit je aan bij een groep TOP fotografen!

Inschrijven certificering Playful Heart

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten