• tijdloos-zwart-wit-portret-familiefoto-karin-verhoog-fotografie

zwart-wit portretten

Echt mooie en tijdloze portretten!

Ik heb iets nieuws! Al een hele lange tijd staat dit op mijn to-do lijstje, maar op de een of andere manier kwam het er nooit van. Tot nu!
Vanaf vandaag kan je tijdloze zwart-wit portretten bij mij boeken!

Het weglaten van kleur en afleiding, geeft een heel ander gevoel aan een foto. Emotie én daarmee het karakter van jouw kind wordt nog beter zichtbaar. Deze portretten maak ik met alle liefde van jouw kind(eren). En een foto van hen samen (tot maximaal 3 kinderen) hoort er wat mij betreft gewoon bij!

De portretshoot vindt plaats op mijn kantoor in Heeze. En dat doe ik op de vrolijke, enthousiaste manier waarop ik dat altijd doe. Zodat kinderen zich niet ongemakkelijk voelen, maar zichzelf zijn en gaan stralen!

Tijdens de fotoshoot maak ik gebruik van flitslicht.

 

Waarom?

Als fotograaf weet ik hoe dierbaar foto’s kunnen zijn, vooral in deze tijd nu we opa en oma niet meer zo vaak (of soms helemaal niet) kunnen zien. Hoe mooi is het om ze dan een prachtige foto te kunnen geven. Een foto waar het plezier vanaf straalt, en die jaren later nog steeds een genot is om naar te kijken.

En precies dat gun ik jullie! Dus daarom heb ik vanaf nu deze prachtige, tijdloze zwart-wit portretten.
 

Minisessies

De sessie duurt ca 15-20 minuten per kind. En kom je met meerdere kinderen dan is het ook mogelijk om een paar foto's van hen samen te maken. En zoals je hierboven kan zien is het zelfs mogelijk om een prachtige, liefdevolle familiefoto te maken.

 

Investering:


10-gezinsfoto-portretfoto-mama-papa-Nuenen    1._newborn_fotoshoot-Waalre-babyfoto_s-Eindhoven-baby_in_deken1.-fotoshoot-vriendinnen-Eindhoven-Waalre-2-lachende-meiden

Wanneer?

Deze sessies vinden plaats op mijn kantoor in Heeze. Ze kunnen in overleg op bijna iedere dag ingepland worden.
 

Gemak dient de mens

Wil jij dit cadeau geven aan je ouders of schoonouders? En wil je dus niet alleen een paar digitale bestanden, maar wil jij graag een fantastische zwarte (of witte) lijst (met passe-partout) met daarin de foto's mooi afgedrukt? Dan kan je deze bijbestellen! Je kunt losse fotolijsten per kind kiezen. Maar je kunt ook 1 lijst kiezen met meerdere foto's erin.

Ik regel dit heel graag voor je én pak ik het mooi in. Het enige dat jij nog hoeft te doen is het cadeau te geven!

 

prijs_zw_portret_3_kinderen     2_foto_s 3_foto_s

 

Nog te boeken tot en met april

/

tijdloos-zwart-wit-portret-karin-verhoog-fotografie-meisjetijdloos-zwart-wit-portret-karin-verhoog-fotografie-meisje2tijdloos-zwart-wit-portret-karin-verhoog-fotografie-zusjes

Deze prachtige, spontane sessies zijn te boeken van oktober tot en met april.
In de overige maanden vind je mij samen met mijn camera het liefst buiten!

Wil jij dit ook? Bel of mail me dan nu!

Wat je in je hart bewaard raak je nooit meer kwijt

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2022 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten