• playful-heart-waaier-met-spelletjes

Vragen en spelletjes voor uitbundig plezier

Mijn recept voor pret met kinderen tijdens de fotoshoot

“Hoe was het op school?”
“Leuk.”

Herkenbaar?

Kinderen hebben vaak een beetje aanmoediging nodig om zich open te stellen. Om zich echt te laten zien. Bij een fotoshoot is dat precies zo.

 

Persoontjes

Als Playful Heart fotograaf ben ik heel nieuwsgierig naar de persoontjes voor mijn lens. ultiem-portretje-kindIk zoek niet alleen naar hun mooiste lach, maar vooral naar echte, pure vrolijkheid. Van kleine binnenpretjes en onderonsjes tot uitbundig schaterlachen. Dat is wat ik op de foto wil vastleggen, want dat is wie ze écht zijn.

Maar … je hebt de kinderen pas net ontmoet. Misschien vinden ze het heel spannend om op de foto te gaan. Waarschijnlijk hebben ze net nog op hun donder gehad, omdat hun ouders ook een tikkeltje gespannen zijn.

Hoe krijg je die kinderen zover dat ze hun prachtige karakter tonen?
Heel simpel: met de juiste vragen en spelletjes!

 

Unieke vragen en spelletjes

Door de jaren heen heb ik eindeloos veel spelletjes gespeeld met de kinderen die ik mocht fotograferen. Soms zie ik ouders denken: wat doet ze nu? Dit is toch geen fotoshoot? Tot ze in de gaten krijgen dat hun kinderen het fantastisch vinden. Dat ze zich helemaal overgeven aan het plezier. Dat al hun aandacht uitgaat naar mijn spelletjes en naar deze heerlijke momenten samen.

Wat ze zien, is dikke pret en oprecht plezier.

Inmiddels weet ik: dan valt hun spanning weg. Ouders geven de controle uit handen, vertrouwen op mij.
Dat is het moment waarop het feest echt begint. Zo maak ik werkelijk de allermooiste foto’s.

Voor je het weet, staat alles op de foto. Soms zie ik alsnog de sippe gezichtjes, want hoezo is het nu al afgelopen?

Dan weet ik dat mijn missie geslaagd is. Weer een mooie herinnering erbij voor dit gezin. Dat gun ik iedereen.
 


Daarom deel ik mijn spelletjes met jou!

Ik gun alle fotografen, kinderen en ouders het plezier dat ik elke dag ervaar tijdens het fotograferen.
Daarom heb ik mijn leukste vragen en spelletjes gebundeld in een unieke waaier. Samen met mijn persoonlijke tips & tricks kun jij ze eenvoudig in jouw fotoshoots toepassen. Bij elk spelletje geef ik je als voorbeeld een van mijn eigen, dierbare foto’s. Zo laat ik je zien welk resultaat het spelletje kan opleveren, én krijg je een inkijkje in mijn heerlijke, onvergetelijke fotoshoots. Wat hebben we toch een prachtig vak!

Mijn waaier staat bol van de leuke, grappige, gekke en onverwachte spelletjes om te spelen. Geschikt voor fotoshoots met kinderen van alle leeftijden. Druk, verlegen, alleen of met hun hele familie; keuze genoeg!

Je kunt mijn waaier zien als een vervolg op de sets van Juliana Wolf Garcindo (Juliana Wiklund), de vrouw achter The Playful Heart techniek. Zij is mijn grote voorbeeld als het gaat om fotografie met kinderen. Mijn waaier is (uiteraard!) met haar toestemming gemaakt: Playful Heart spelletjes by Karin. Ik ben er supertrots op!

Verrassend nieuw
Als je de sets van Juliana al kent, dan weet je hoeveel inspiratie ze geven. Mijn waaier is daar een aanvulling op. Hoe fijn is het om terugkerende families weer eens te verrassen met leuke nieuwe spelletjes?

Dit mag je verwachten

- 20 spelletjes voor kinderen samen, alleen, met hun ouders en als familie
- Een superduidelijke uitleg
- Bij elk spel mijn persoonlijke gouden tip
- Bij elk spel een sprankelende voorbeeldfoto
- Algemene tips en achtergrondinformatie
 

Maak het je eigen

Jij kiest zelf welke vragen en spelletjes je gebruikt, want ook jouw plezier telt natuurlijk. Kies wat bij jou past en geef er gerust je eigen draai aan. Zorg vooral dat je zelf volop geniet van het fotograferen met kinderen, want dat is wat jouw klanten zien. Dat nemen ze over. 

Alle spelletjes in deze waaier zijn uniek, door mij bedacht. Sommige zijn spiksplinternieuw, andere gebruik ik al jaren. Ik heb ze met heel veel plezier voor je op papier gezet en uitgeprobeerd. En neem maar van mij aan: ze staan garant voor veel uitbundige vrolijkheid en verrassende foto’s. Blije ouders en enthousiaste kinderen.  

En zeker zo belangrijk: heel veel werkplezier!
 

Kosten Playful Heart waaier:

De kosten voor deze Playful Heart waaier vol met leuke spelletjes en (poseer)tips bedragen € 49,95 excl BTW. (€ 60,44 incl BTW)

Je ontvangt dit product als brievenbuspakketje (verzendkosten a € 4,95 excl BTW zijn niet inbegrepen, ophalen kan uiteraard ook).

LET OP: DEZE WAAIER IS TIJDELIJK UITVERKOCHT. IN FEBRUARI 2024 WORDT DE NIEUWE VOORRAAD VERWACHT. Wil je op de hoogte gehouden worden, stuur dan een mailtje naar info@karinverhoog.nl

Bestel deze unieke waaier hier!
 

 

Een toffe zachte deken

Tijdens mijn fotoshoots met kinderen gebruik ik heel vaak een deken. Sterker nog, bij één van de spelletjes in de waaier heb je zo'n toffe deken nodig!

Ik heb standaard een paar prachtige, zachte dekens op voorraad. Er is keuze uit vier mooie kleuren. Deze deken is de ideale ondergrond voor kinderen en families om op te zitten, maar dus ook een geweldig item om een fantastisch spelletje uit de waaier mee te spelen. Oftewel: een absolute must-have voor je foto-uitrusting!

Karin

Voor slechts € 27,50 per deken (exclusief € 7,50 verzendkosten) heb jij al zo'n fantastische deken in huis!

De grijze en groene deken zijn helaas uitverkocht en komen ook niet meer terug.

Bestel zo'n toffe deken voor in jouw fototas hier!

Playful Heart is een feestje!

/

leuke-spelletjes-fotosessie-kinderen2leuke-spelletjes-fotosessie-kinderen3leuke-spelletjes-fotosessie-kinderen4

Op de foto gaan hoort een feestje te zijn. Met de spelletjes uit mijn waaier gaat dat absoluut lukken!

Alles leren over Playful Heart? Lees meer over de Playful Heart workshop

Zelf Playful Heart fotograaf worden? Lees meer over het certificeringstraject


Wil jij nog meer spelletjes? Ik heb ook nog 2 fantastische Moment Design Waaiers voor het fotograferen van volwassenen!

Testimonials

/

Dit zeggen mijn klanten

 

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten