• met-de-hele-familie-op-de-foto1

Familiefoto's

 

Als opa en oma zijn foto’s van je gezin een kostbaar bezit. Regelmatig maak ik prachtige series voor (én met) opa & oma die 30, 40 of 50 jaar getrouwd zijn. Ik weet dat lang niet alle fotografen het leuk vinden om grote groepen te fotograferen. Maar mij kan je niet blijer maken!

Want zeg nou zelf, foto's van de kinderen en kleinkinderen is een cadeau waar je grootouders altijd blij mee maakt! Mijn advies is wel om ze er zelf ook bij te betrekken! Want een familiefoto waar iedereen op staat is vaak zeldzaam.

 

Familiefoto’s zonder stress

Misschien houden niet al je familieleden ervan om op de foto te gaan. Of zie je op tegen het ‘gedoe’ dat een fotoshoot met zich meebrengt? Vaak hoor ik als argument: ‘Ik sta nooit mooi op de foto!’, of ‘ik vind het lastig om mezelf te zijn als de hele familie toekijkt’. Daarom ben ik zo blij met Moment Design & Playful Heart. Het is echt dé manier om op een ontspannen en natuurlijke manier foto’s te maken van gezinnen en families met kinderen.

 

Spontane familiefoto’s

Door de speciale manier van regisseren voelt iedereen zich vrij en ontspannen, alles gaat spelenderwijs. Ik speel spelletjes en ik stel heel veel vragen. Het zorgt ervoor dat je niet meer nadenkt over hoe je eruit ziet, maar lekker geniet van elkaar. Met mijn camera leg ik zo de mooiste momenten vast. Die kleine 1-op-1 momentjes, of een grapje waar iedereen om moet lachen. Spontaan & echt: jullie familie op z'n best, zoals je je dat wilt herinneren. Van zulke foto’s krijg je nooit genoeg!

 

Ik neem alle tijd

Tijdens een grote familiesessie neem ik alle tijd. Je boekt een gewone gezinssessie voor maximaal 5 personen. En betaald daar een klein bedrag bovenop voor iedere persoon extra.

Ik plan dan - op één middag - minisessies in, waarbij ik start met het gezin met de jongste kinderen. Omdat zij vaak moeten 'wennen' aan de camera. Na 30-45 minuten haakt de rest van de familie aan voor de familiefoto, de foto van opa & oma met de kleinkinderen, de kleinkinderen samen en iedere combinatie die jullie verder maar wensen.

Daarna is het eerste gezin klaar. Zij kunnen naar huis, of als je er een heus uitje van wilt maken inclusief een lekker picknick dan staat je dat helemaal vrij. Maar vooral bij jonge kinderen met een korte spanningsboog is het fijn dat zij niets meer hoeven.

Vervolgens neem ik het tweede gezin ook 30-45 minuten apart. En ook van opa & oma maak ik een serie prachtige foto's.

Het voordeel van deze werkwijze? Er is tijd, rust en geduld voor ieder gezin. Niemand voelt zich 'bekeken' terwijl de rest van de familie staat toe te kijken. En de focus ligt echt even bij elkaar. Dit levert de mooiste plaatjes op!

Twee tot drie weken na de fotosessie kunnen jullie de foto's komen bekijken. En zoeken we samen met opa en oma de meest prachtige foto's uit. Deze bundelen we vervolgens in een prachtig album. Een prachtig cadeau én een tastbare herinnering voor altijd!

Family is everything

/

met-de-hele-familie-op-de-foto4met-de-hele-familie-op-de-foto2met-de-hele-familie-op-de-foto3

“Family is like a branches of a tree. We all grow together but our roots remain as one.”

 

Wil jij ook spontane familiefoto’s van jouw hele familie?

Laat onder aan deze pagina je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op!
 

Prijzen fotoshoot

Voorbeeld met je hele familie op de foto!

Boek je fotosessie hier!

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten