• gratis-fotosessie-tijdens-workshop-model-staan-tijdens-workshop-karin-verhoog-fotografie-1

Model staan bij een workshop

Wat leuk dat je een keer model wilt staan tijdens een fotosessie bij één van mijn workshops! Ik leg je graag uit wat de bedoeling is.

Als enthousiast Moment Design & Playful Heart teacher geef ik regelmatig workshops voor professionele én hobbyfotografen. Die workshops bestaan uit twee dagdelen. Nadat we 's ochtends de theorie hebben behandeld, neem ik mijn deelnemers 's middags mee naar een live fotoshoot. Ze kunnen dan zie hoe ik als Moment Design en Playful Heart fotograaf te werk ga.

Als model krijg je dus een complete fotoshoot waarbij ik ook echt foto's maak, terwijl andere fotografen over mijn schouder meekijken. Later geef ik ze bij de Moment Design workshop de gelegenheid om - onder mijn begeleiding - zelf enkele foto's van jullie te maken. Bij de Playful Heart workshop ben ik de enige die jullie zal aansturen.
 

Moment Design & Playful Heart

Op deze pagina leg ik uit wat Moment Design en Playful Heart precies inhouden. In het kort komt het neer dat ik mensen zo ontspannen en natuurlijk mogelijk op de foto zet. Tijdens de fotoshoot stel ik vragen en geef ik jullie opdrachtjes. Daardoor ben je niet bezig met de camera maar juist met elkaar. En dat zie je terug op de foto’s.
 

Wat maakt jou een geschikt model?

Het is voor mij niet belangrijk wat je leeftijd is hoe lang jullie al samen zijn of hoe je eruit ziet. Ieder mens is mooi. Het is aan mij als fotograaf om het mooiste van jullie vast te leggen.

Ik ben op zoek naar stellen en gezinnen. De samenstelling maakt niet uit. Een gezin bestaat wel uit 2 ouders en minimaal 2 kinderen.

Wel belangrijk is dat jullie je open stellen voor deze manier van werken. Dat betekent dat je de vragenlijst uitgebreid invult die ik jullie vooraf toestuur. Zo leer ik jullie alvast een beetje kennen en kan ik mijn vragen en spelletjes daarop afstemmen. Schat jij in dat sommige modellen dit te spannend vinden? Dan fotografeer ik jullie nog steeds heel graag, maar niet tijdens een workshop.

Ook ga ik er vanuit dat je de tijd neemt voor de fotoshoot. Samen gaan we momenten creëren vol liefde en plezier. Daar horen geen mobiele telefoons of andere afleiding bij.

Tot slot is voor mij belangrijk dat je mij de ruimte geeft om jullie op je mooist in beeld te brengen. Daarvoor daag ik jullie graag uit met soms leuke spelletjes. Dat kinderen het vooraf spannend vinden of verlegen zijn is dan ook geen enkel probleem. Kinderen gaan na een paar minuten vaak helemaal op in hun enthousiasme en dat is fijn! Ik vraag jullie als ouders om dit gewoon te laten gebeuren, vooral lekker mee te doen, niet te mopperen en op mij te vertrouwen. Geloof me, ik weet precies wat ik doe.

Laat het los en geniet ervan!
 

Wat is nog meer belangrijk?

Waar en wanneer vindt de fotoshoot plaats?
De fotoshoots vinden plaats in Valkenswaard, bij Eindhoven.
Playful Heart: op zaterdag of zondag van 14.00 tot circa 16.00 uur.
Moment Design: op een dinsdag of donderdag, soms op vrijdag of zaterdag en héél soms op zondag van 13.30 tot ca 15.30 uur.

Mijn deelnemers mogen de gemaakte foto’s gebruiken voor hun eigen portfolio. Dat wil zeggen: op social media, op hun eigen website en voor overig promotiemateriaal. Wil je liever niet getagd worden online? Dan kun je dat aangeven.

Model staan bij een fotoshoot kost jou helemaal niets, behalve je tijd en aandacht. Als dank voor je enthousiasme en deelname ontvang je 5 digitale bestanden in hoge en lage resolutie.

Na de fotosessie plannen we een afspraak op kantoor in Valkenswaard (of via Skype als je verder weg woont) voor het bekijken en uitzoeken van de foto’s. Wil je meer dan 5 bestanden dan kun je die uiteraard bijbestellen. De prijzen voor de extra foto’s vind je hier.

 

Meld je aan!

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan ben je meer dan welkom om een keer model te staan tijdens mijn workshop in Valkenswaard (bij Eindhoven). Meld je aan via het reactieformulier onderaan deze pagina.

 

Wanneer is het?

Playful Heart (kinderen en gezinnen maximaal 8 jaar oud)
Voor 2024 staan er 4 workshops op de planning.
- zaterdag 6 april (vergeven)
- zaterdag 29 juni (vergeven)
- zaterdag 7 september (vergeven)
- zaterdag 12 oktober (vergeven)

Deze plekjes zijn meestal snel vergeven. Je kunt je altijd aanmelden voor de reservelijst.


Playful Heart voor tieners (kinderen en gezinnen in de leeftijd van 10-20)
Voor 2024 staan er 2 workshops op de planning.
- zaterdag 11 mei (vergeven)
- zaterdag 20 oktober (vergeven)

Alle plekjes voor 2024 zijn vergeven. Je kunt je altijd aanmelden voor de reservelijst.

 

Moment Design (stellen)
Voor 2024 staan er ca 7 workshops op de agenda.
- zondag 18 februari (vergeven)
- zaterdag 30 maart (vergeven)
- vrijdag 19 april (vergeven)
- vrijdag 28 juni
- vrijdag 6 september
- donderdag 17 oktober (vergeven)
- zondag 10 november

Vaak zijn de plekjes voor de Moment Design workshops al snel vergeven, maar er kan natuurlijk altijd iets tussen komen. Daarom werk ik met een reservelijst. Ook daarvoor kun je je aanmelden. Ik geef deze workshops zo’n 8x per jaar en ben dus altijd op zoek naar mensen die model willen staan

 

Moment Design miniworkshop - Fotofair
Op zaterdag 1 en zondag 2 juni geef ik een viertal mini-workshops van 1,5 uur op de Fotofair in Eersel. Tijdens deze workshop gaan we ook een half uurtje fotograferen. Ik ben dan ook op zoek naar 4 koppels die een half uurtje model willen staan tijdens deze fotosessie.

Het kost je slechts een half uurtje van je tijd en je ontvangt 5 foto's van me cadeau.
De entree voor een dagje Fotofair is inbegrepen, als je wenst kun je de rest van de dag inspiratie opdoen op het terrein!

Ik zoek nog koppels voor:
- zaterdag 1 juni: 13.30-14.00
- zaterdag 1 juni: 16.00-16.30
- zondag 2 juni: 13.30-14.00
- zondag 2 juni: 16.00-16.30

Wil jij gratis model staan?

/

gratis-fotosessie-tijdens-workshop-model-staan-tijdens-workshop-karin-verhoog-fotografie-2gratis-fotosessie-tijdens-workshop-model-staan-tijdens-workshop-karin-verhoog-fotografie-3gratis-fotosessie-tijdens-workshop-model-staan-tijdens-workshop-karin-verhoog-fotografie-4

Zijn jij en je partner een lief, leuk, gezellig koppel, heb je een hele dierbare vriendin of een super leuk gezin? Dan zou ik het geweldig vinden als je een keer model wilt staan tijdens een van de de Moment Design of Playful Heart workshops.

Meld je - geheel vrijblijvend - aan!

Ja ik meld me graag aan als model!

logo moment design teacher

 

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten