• gratis-fotosessie-tijdens-workshop-model-staan-tijdens-workshop-karin-verhoog-fotografie-1

Model staan bij een workshop

Wat leuk dat je belangstelling hebt om een keer model te staan tijdens een fotosessie van één van mijn workshops!

Ik zal je kort even uitleggen wat de bedoeling is:
Als enthousiast Moment Design & Playful Heart teacher geef ik met enige regelmaat workshops voor professionele en hobby fotografen.

De workshops bestaan uit een theorie gedeelte (over hoe je de koppels/gezinnen aanstuurt die voor je camera staan) in de ochtend en het meekijken met een live fotoshoot in de middag van ca 13.30 tot ca. 15.30 uur.

Tijdens de workshop fotografeer ik een koppel/gezin op een niet zo standaard manier.
De fotografen die deelnemen kijken over mijn schouder mee hoe het in zijn werk gaat.

Ik stel vragen en geef jullie opdrachtjes, zodat je niet zo bezig bent met de camera, maar meer met elkaar. Hierdoor sta je ook echt op de foto staat zoals je bent.

Het is voor mij niet belangrijk hoe oud of jong je bent, hoe lang jullie al samen zijn of hoe je eruit ziet. Voor mij is ieder mens mooi en het is aan mij als fotograaf om het mooiste van jullie vast te leggen.


Wat is nog meer belangrijk?

Vooraf ontvang je een ook een uitgebreide vragenlijst, zodat ik jullie alvast een beetje leer kennen en me goed kan voorbereiden op de sessie.

Alle aanwezige fotografen mogen foto’s maken, ze zullen ook een deel van de fotosessie op zich nemen, uiteraard onder mijn begeleiding.

En de gemaakte foto’s mogen ze gebruiken voor hun eigen portfolio. Dat wil zeggen op social media, op hun eigen website en voor overig promotiemateriaal. Wil je liever niet getagd worden online dan is dat uiteraard geen probleem!

 

Is dit iets voor jou?

Passen jullie als gezin of als koppel binnen het bovenstaande profiel, dan ben je meer dan welkom om een keer model te staan tijdens mijn workshop in Heeze (bij Eindhoven). Een koppel hoeft niet perse twee partners te zijn. Dit mogen ook 2 zussen, 2 broers, 2 vriendinnen, moeder met (volwassen) dochter, etc. zijn.

De fotoshoot is helemaal voor niets en je ontvangt 5 digitale bestanden in hoge en lage resolutie als dank voor je enthousiasme en je tijd.

Na de fotosessie zullen we een afspraak plannen dat je bij mij op kantoor in Heeze (of via Skype als je verder weg woont) de foto’s kunt komen bekijken en uitzoeken. Mocht je meer dan 5 bestanden wensen dan kan je die uiteraard bijbestellen.

 

Wanneer is het?

De workshop Playful Heart geef ik altijd op zaterdag of zondag. De fotosessie is dan van 14.00 tot circa 16.00 uur.
Voor 2022 staan er nog ca 2 workshops op de agenda:
- zaterdag 10 september (vergeven)
- zaterdag 29 oktober
Geef je nu alvast op!

De workshop Moment Design is vaak op een dinsdag of een donderdag en soms op vrijdag, zaterdag of (bij hoge uitzondering) op zondag. De fotosessie is dan meestal van 13.30 tot ca 15.30 uur.
Voor 2022 staan er nog ca 3 workshops op de agenda. Geef je nu alvast op!

- vrijdag 9 september
- donderdag 27 oktober
- zondag 6 november (vergeven)

Tijdig opgeven loont! Ik geef deze workshops heel regelmatig en ik ben dan ook vaak op zoek naar mensen die model willen staan!

Wil jij gratis model staan?

/

gratis-fotosessie-tijdens-workshop-model-staan-tijdens-workshop-karin-verhoog-fotografie-2gratis-fotosessie-tijdens-workshop-model-staan-tijdens-workshop-karin-verhoog-fotografie-3gratis-fotosessie-tijdens-workshop-model-staan-tijdens-workshop-karin-verhoog-fotografie-4

Zijn jij en je partner een lief, leuk, gezellig koppel, heb je een hele dierbare vriendin of een super leuk gezin? Dan zou ik het geweldig vinden als je een keer model wilt staan tijdens een van de de Moment Design of Playful Heart workshops.

Meld je - geheel vrijblijvend - aan!

Ja ik meld me graag aan als model!

logo moment design teacher

 

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2022 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten