• gratis-mini-coaching-fotograaf-beldate-30-minuten-karin-verhoog-fotografie

Samen sparren ‘on the go’

 

Toen ik 10 jaar geleden begon als fotograaf, had ik ontzettend veel vragen: over het ondernemerschap zelf en over fotografie. Maar geen idee aan wie ik deze vragen kon stellen. Dus struinde ik het internet af, op zoek naar antwoorden.

Het ging echt alle kanten op. Van ‘hoe bewerk je foto’s’ tot ‘hoe bepaal ik mijn tarief’. Uren heb ik zitten Googelen. Uiteindelijk vond ik wat ik nodig had, maar de tijd die me dit kostte krijg ik nooit meer terug. En het gevoel dat ik bijna verdronk in al mijn vragen, ben ik nog altijd niet vergeten. Het deed me zelfs twijfelen of ik wel de juiste keuze had gemaakt.


Meedenken

Inmiddels is mijn fotografiewereld enorm verbreed. Ik ken ongelooflijk veel fotografen in allerlei verschillende disciplines, dus er is altijd wel iemand om mee te sparren. Dat doe ik dan ook regelmatig. Het is heerlijk als een vertrouwd iemand even met me mee wil denken, zodat ik weer een sprong voorwaarts kan maken. En omgekeerd weten collega’s mij ook te vinden. Heerlijk vind ik dat.

Die gesprekjes met collega’s vinden lang niet altijd ‘live’ plaats. Regelmatig loop ik al bellend door het bos, terwijl ik met een bevriende collega aan het sparren ben. En dat bracht mij op een idee…
 

Mini ‘bel-dates’

Loop jij vast in jouw bedrijf? Ben je op zoek naar inspiratie? Of heb je een nieuw idee waar je graag feedback op wilt? Dan maak ik graag een halfuur (wandeltijd) vrij om telefonisch met je te sparren. Je mag alles aan me voorleggen waar jij als ondernemer tegenaan loopt. Ik deel met liefde al mijn ervaring, zodat jij stappen kunt zetten en knopen kunt doorhakken.


Het werkt simpel: we spreken een tijd af waarop ik jou bel. Ik combineer dat met een wandeling en jij legt mij elke vraag voor die je maar wilt. Ik deel mijn ervaring en denk met je mee, jij maakt uiteindelijk zelf je keuzes.

Het lijkt me leuk als jij tijdens ons gesprek zelf ook aan de wandel bent. Zo houden we elkaar in beweging. Maar voel je niet verplicht hoor. Als jij liever aan je bureau zit om aantekeningen te maken, is dat natuurlijk ook helemaal prima.


Minicoaching in ruil voor een glimlach

Natuurlijk heb ik (als ondernemer) ook nagedacht over een tarief. Zo kwam ik tot de conclusie dat ik deze ‘bel-dates’ gratis wil aanbieden. Waarom? Omdat ik het oprecht leuk vind om je te helpen. Bovendien is het fijn om leuke gesprekken te voeren tijdens mijn wandeling (een mooie stok achter de deur om ook echt te gaan).
 

Dit heb ik te bieden

Ik ben geen coach, wel fotograaf met heel mijn hart. En daarnaast ondernemer en ervaringsdeskundige. Na tien jaar bouwen aan mijn eigen fotografiebedrijf, durf ik te zeggen dat ik een wandelende encyclopedie ben op het gebied van ondernemen. Zo iemand had ik graag gekend toen ik net voor mezelf begon. En dat gun ik jou ook.

Lijkt het je wat? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar info@karinverhoog.nl. Vermeld je naam, je telefoonnummer en vertel kort waar je graag over wilt sparren, dan neem ik contact met je op.

Spreek ik je snel?!

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten