• portretdag-StrijpS-Eindhoven-zakelijk-portret-persoonlijk-portret-Karin-Verhoog-Fotografie

Minisessie op StrijpS

Zou jij wel eens een keer echt mooie foto's van jezelf willen, maar vind je op de foto gaan eigenlijk helemaal niet zo leuk? Of voel je je eigenlijk altijd ongemakkelijk als er een camera op je gericht wordt? Dan heb ik nu iets leuks voor je!
 

Het leukste uitje

Iedere dinsdagavond kan je bij mij een minisessie boeken op StrijpS. Tijdens een ontspannen wandelingetje over deze stoere locatie (van 30 tot max 45 minuten) leg ik jou op je mooist vast!

De fotoshoot zelf is een bijzondere ervaring. Door de manier waarop ik werk, gaat het er heel ontspannen aan toe. In plaats van te poseren en te glimlachen, breng je eenvoudig wat tijd door met mij en mijn camera. Ik zorg ervoor dat je puur, natuurlijk en spontaan op de foto staat, zonder dat iemand zich ongemakkelijk voelt. Ook mensen die ‘nooit mooi op de foto staan’, zullen zichzelf in mijn foto’s herkennen.

Ben jij ZZP-er en wil je graag een goede zakelijke foto's? Dan is deze minisessie ook voor jou! We hebben dan even vooraf telefonisch contact om te kijken wat je graag wil uitstralen met je bedrijf, zodat ik daar rekening mee kan houden.
 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil jij een paar prachtige foto's van jezelf? Bel of mail me dan (of laat je nummer achter onder aan deze pagina) en dan prikken we een dinsdagavond die jou past. De fotosessie start om 19.15 uur en duurt maximaal 45 minuten. Deze sessies zijn vanwege de korte tijd niet geschikt voor een compleet gezin.

Deze minisessies zijn alleen op dinsdagavond te boeken, omdat ik dan al in de buurt ben.
Moeten we de sessie verplaatsen vanwege het slechte weer, dan prikken we in overleg de eerstvolgende beschikbare dinsdag.

 

Waar worden de foto's gemaakt?

We gaan naar de veelzijdige locatie StrijpS in Eindhoven. Gaat je voorkeur uit naar een locatie in de natuur? Kijk dan eens bij de hangmat minisessies! Die zijn tot eind september te boeken op een tijdstip waarop het jou uitkomt.

 

Dit is ook een origineel cadeau

Gun jij je lief een fotoshoot waarbij hij of zij alle aandacht krijgt die ze verdienen. Het is een origineel cadeau dat bovendien steeds waardevoller wordt. Je creëert een moment waarbij ze even alles mogen vergeten en alleen aan zichzelf hoeven te denken.

 

Duurzaam cadeau idee

De fotoshoot is op zich al een origineel cadeau idee, maar het resultaat zal de bijzondere ervaring waarschijnlijk nog overtreffen. Want zeg nou zelf, hoeveel écht mooie foto’s heb jij van jezelf? En hoe waardevol is een foto van iemand die je dierbaar is? Dit cadeau idee is niet alleen origineel, het gaat ook nog eens een leven lang mee.

Wat kost deze minisessie op StrijpS?

/

portretdag-StrijpS-Eindhoven-Karin-Verhoog-Fotografie-2portretdag-StrijpS-Eindhoven-Karin-Verhoog-Fotografie-1portretdag-StrijpS-Eindhoven-Karin-Verhoog-Fotografie-3

De kosten bedragen € 45,- voor de fotosessie inclusief 2 digitale bestanden in kleur en zwart/wit naar keuze. Dit bedrag geldt alleen op dinsdagavond! Extra foto's kunnen bijbesteld worden.

Bekijk hier de foto's van een portretdag op StrijpS!


Ja, dit wil ik! ik meld me graag aan

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2022 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten