• kussend bruidspaar beloved bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Je huwelijksdag: prachtig, maar ook zó spannend! Gaat alles goed? Werkt het weer mee? Hoe ziet mijn lief eruit? Hoe gaan onze gasten reageren?

Bruidsfotografie als verrassend hoogtepunt

Van alles wat er te gebeuren staat, is de fotoreportage vaak het minst populaire onderdeel van de huwelijksdag. Tenminste… vooraf bezien. Want na afloop hoor ik juist vaak het omgekeerde. Volgens veel van ‘mijn’ bruidsparen was de bruidsfotoshoot zelfs één van de hoogtepunten van hun dag.

 

Rustpunt voor het bruidspaar

Een huwelijksdag heeft vaak een vol programma. Er gebeurt zo veel! Als bruidspaar sta je steeds in het middelpunt. Je wilt niets missen, elk moment bewust meemaken, want dit is dé dag!  Ergens op deze mooie dag neem ik jullie even apart. We gaan naar een vooraf uitgekozen locatie voor een hele speciale fotoshoot. Even geen verrassingen of nieuwe indrukken, maar even echt tijd voor elkaar. Als Beloved-fotograaf | Moment Designer leid ik jullie gedachten even weg van alle drukte. We creëren een moment van rust. Tijd om te vóelen waar het vandaag allemaal om draait: de liefde, jullie mooie relatie en het leven dat je samen deelt.

 

Bruidsfoto's waar de liefde vanaf spat

Terwijl ik foto’s maak, genieten jullie in alle rust van elkaar. Een paar kleine aanwijzingen van mijn kant zijn meestal al voldoende voor natuurlijke, spontane bruidsfoto’s waar de liefde vanaf spat. Na afloop gaan jullie met een warm en voldaan gevoel weer naar jullie gasten.

Nóg intenser

/

intense knuffel beloved bruidsfotografiehanden van een bruidspaar tijdens een beloved bruidsfotografieeen bijna kus tijdens een beloved bruidsreportage

Achteraf hoor ik van bruidsparen dat ze de fotoshoot als een echt rustmoment hebben ervaren. Dat ze daarna nóg intenser van de dag hebben kunnen genieten. En dat dit gevoel steeds opnieuw naar boven komt als ze de trouwreportage terugzien.

 

Wil jij ook een bruidsreportage waar de liefde vanaf spat?

 

Prijzen trouwreportage
Voorbeelden van bruidsfotografie

Testimonials

/

Dit zeggen mijn klanten

 

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2020 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten