• liefdevol-bruidspaar-aan-het-water-bruidsreportage-karin-verhoog-fotografie

Bruidsfotografie

Je huwelijksdag: prachtig, maar ook zó spannend! Gaat alles goed? Werkt het weer mee? Hoe ziet mijn lief eruit? Hoe gaan onze gasten reageren?

Intens genieten

Je trouwdag, daar wil je intens van genieten.
De liefde, jullie samen, jij op je allermooist. Omringd door familie en vrienden, iedereen waar je om geeft. De plechtigheid, de verrassingen, het spannende en onverwachte.

Met zo veel hoogtepunten op één dag, is het logisch dat de tijd vliegt. Maar wees gerust, er gaat niets verloren. Met de spontane bruidsreportage die ik met heel veel liefde én enthousiasme voor jullie maak, hou je je mooiste herinneringen springlevend. Je kunt altijd weer terug naar die ene, prachtige, onvergetelijke dag.
 

Bruidsfotografie als verrassend hoogtepunt

Van alles wat er te gebeuren staat, is de fotoreportage vaak het minst populaire onderdeel van de huwelijksdag. Tenminste… vooraf bezien. Want na afloop hoor ik juist vaak het omgekeerde. Volgens veel van ‘mijn’ bruidsparen was de bruidsfotoshoot zelfs één van de hoogtepunten van hun dag.
 

Rustpunt voor het bruidspaar

Een huwelijksdag heeft vaak een vol programma. Er gebeurt zo veel! Als bruidspaar sta je steeds in het middelpunt. Je wilt niets missen, elk moment bewust meemaken, want dit is dé dag!  Ergens op deze mooie dag neem ik jullie even apart. We gaan naar een vooraf uitgekozen locatie voor een hele speciale fotoshoot. Even geen verrassingen of nieuwe indrukken, maar even echt tijd voor elkaar.

Als Moment Design fotograaf leid ik jullie gedachten even weg van alle drukte. We creëren een moment van rust. Tijd om te vóelen waar het vandaag allemaal om draait: de liefde, jullie mooie relatie en het leven dat je samen deelt.

 

Bruidsfoto's waar de liefde vanaf spat

Terwijl ik foto’s maak, genieten jullie in alle rust van elkaar. Een paar kleine aanwijzingen van mijn kant zijn meestal al voldoende voor natuurlijke, spontane bruidsfoto’s waar de liefde vanaf spat. Na afloop gaan jullie met een warm en voldaan gevoel weer naar jullie gasten.

 

Nog intenser

Achteraf hoor ik van bruidsparen dat ze de fotoshoot als een echt rustmoment hebben ervaren. Dat ze daarna nóg intenser van de dag hebben kunnen genieten. En dat dit gevoel steeds opnieuw naar boven komt als ze de trouwreportage terugzien.

 

Momenten gedurende de dag

Maar het blijft vaak niet alleen bij een prachtige bruidsreportage. Als bruidsfotograaf leg ik ook alle kleine, bijzondere en liefdevolle momenten gedurende de dag voor jullie vast.

Mijn foto’s vertellen het verhaal van jullie trouwdag. Hoe laat ik begin is geheel afhankelijk van jullie wensen. Dit kan al bij het aankleden zijn, zodat geen enkel detail vergeten wordt. Maar hebben jullie liever dat ik pas later aanhaak, dan is dat geheel naar jullie wensen in te vullen.


Spontane, liefdevolle momenten

Gedurende de dag valt mijn oog automatisch op de kleine details. Mijn fotografiehart gaat harder kloppen van grappige, spontane en liefdevolle momenten. En uiteraard leg ik die voor jullie vast. Zo krijg je een complete reportage die jullie bijzondere dag onvergetelijk maakt.

Iedere bruiloft is anders

/

liefdevol-bruidspaar-onderweg-bruidsreportage-karin-verhoog-fotografieliefdevol-bruidspaar-op-een-brug-bruidsreportage-karin-verhoog-fotografieliefdevol-bruidspaar-in-het-groen-bruidsreportage-karin-verhoog-fotografie

Ik heb een aantal ‘standaard’ pakketprijzen.  Maar dat is slechts een goede indicatie, want iedere bruiloft is weer anders en vraagt van mij om een werkwijze die helemaal is afgestemd op jullie wensen.

Om écht te ontdekken of het klikt tussen jullie en mij, kom ik het liefst een keertje op de koffie. Vrijblijvend natuurlijk. Zodat we uitgebreid kunnen praten over jullie plannen en wensen.

Wil jij ook een bruidsreportage waar de liefde vanaf spat?

 

Prijzen trouwreportage
Voorbeelden van bruidsfotografie

Testimonials

/

Dit zeggen mijn klanten

"Het was een prachtige dag! Het liep helemaal zoals het moest zijn en alles viel op zijn plek! Onwijs bedankt dat je er bij wilde zijn en de mooiste herinneringen voor ons wilde maken! Wij zijn onwijs blij met jou en de foto’s 😍 We horen alleen maar positieve dingen over je en iedereen vond je een super leuke fotograaf! Kan ook niet anders. Nogmaals ontzettend bedankt om onze dag nog mooier te maken en vast te leggen. Liefs,❤️ Roy en Daphne"
- Roy en Daphne
bruidsreportage

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten