• loveshoot-kopel-Karin-Verhoog-Fotografe-samen-op-een-bruggetje

Loveshoot

Je leert elkaar kennen, de liefde groeit en voor je het weet… ben je alweer jaren samen. Jaren waarin je van alles hebt meegemaakt, en elkaar hebt zien groeien en veranderen zonder het te beseffen.

De liefde tussen jou en je partner is het begin van alles. Zeg eens eerlijk: hoe vaak sta jij hierbij stil?

 

Een fotoreportage samen met je lief

Een fotoreportage is een geweldige manier om jullie liefde te vieren. Zeker wanneer je als koppel met een Moment Design fotograaf op pad gaat. Een fotoshoot wordt dan een onvergetelijke belevenis, waarbij we jullie unieke onderlinge band op sprekende foto’s vastleggen. Je zult verbaasd zijn hoeveel kracht er in een foto zit.

 

Quality time voor de camera

Tijdens de fotoshoot hebben jullie alle tijd voor elkaar. Kijk elkaar eens diep in de ogen en vóel wat je voor elkaar betekent. Spreek uit wat je zo mooi en bijzonder aan elkaar vindt. Hoe vaak neem je daar nu echt de tijd voor? Kruip dicht tegen elkaar aan of schreeuw van de daken hoe veel je van elkaar houdt. Voel je veilig, ontspannen en vertrouw erop dat ik jullie prachtige relatie weet te vertalen in beelden die geen uitleg nodig hebben.

Verse vlinders

/

loveshoot-kopel-Karin-Verhoog-Fotografe-vrouw-bij-man-op-de-rugloveshoot-kopel-Karin-Verhoog-Fotografe-liefdevolle-blikloveshoot-kopel-Karin-Verhoog-Fotografe-vrouw-knuffelt-man

Je gaat naar huis met verse vlinders in je buik en het vooruitzicht op foto’s waarmee je die vlinders elke keer weer tot leven wekt. Een tastbaar bewijs van jullie liefde voor elkaar.

 

Vier de liefde met een fotoshoot om nooit te vergeten!

 

Prijzen fotoshoot

Voorbeelden van fotoreportages met koppels

Boek je fotosessie hier!

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten