• kinderen-twee-zusjes-fotografie-karin-verhoog-meeuwven-plezier

Kinderfotografie

Kinderfotografie blijft bijzonder. Het ene kind staat te trappelen om op de foto te gaan, een ander kruipt juist helemaal in zijn schulp.

Als ouders kom je dan ook meestal ‘goed voorbereid’ naar de fotoshoot, in de hoop dat je kinderen zich van hun beste kant laten zien. Maar weet je? Kinderen hebben geen 'slechte' kant. Als gecertificeerd Playful Heart fotograaf heb ik nog nooit meegemaakt dat een kind níet meewerkte.

 

Playful Heart kinderfotografie

Dankzij de Playful Heart methode, een speciale techniek voor kinderfotografie, laat elk kind zijn schuchterheid voor mijn camera varen. En dat gaat helemaal vanzelf. Waarom? Omdat tijdens de fotoshoot plezier centraal staat. Ik daag de kinderen uit om gewoon kind te zijn, te spelen en zichzelf te zijn. Succes gegarandeerd!

 

Karakterfoto’s

Bij kinderfotografie gaat het om spontaniteit. Hoe relaxter de sfeer, des te meer durven kinderen zich te laten zien. Dát is wat ik op de foto wil vastleggen. Met mijn camera zoek ik niet naar gemaakte lachjes, maar naar karakter en persoonlijkheid. Jouw kinderen zoals ze echt zijn: soms stout, soms lief, soms ondeugend maar altijd prachtig. Zodat je straks een reportage in handen hebt waarvan je denkt: Yes, dat zijn mijn schatten!

 

De wet van plezier

Voor ouders is het soms even slikken, want tijdens de fotoshoot lap ik allerlei regels aan mijn laars. Kleren kunnen vies worden, spullen kunnen omvallen. Kinderen ontdekken voortdurend nieuwe mogelijkheden van alles wat ze tegenkomen. Een boomstam wordt een klimtoestel, een waterplas een spiegel. Die spontaniteit levert een boel plezier en vrolijkheid op. En dat is nu precies waar we naar op zoek zijn.

 

De meest relaxte fotoshoot ooit!

Mijn fotosessies met kinderen zijn één groot feest. We doen niet aan wachten, poseren of lachen op commando. Wel aan spontane ingevingen en gekke spelletjes. De kinderen krijgen alle ruimte om te spelen en zich vrij te voelen.

Prachtige, spontane foto's

/

portretfoto-meisje-7-jaar-kinderfotografie-karin-verhoog-fotografie-waalreportretfoto-zusjes-kinderfotografie-karin-verhoog-fotografie-eindhovenportretfoto-meisje-5-jaar-kinderfotografie-karin-verhoog-fotografie-waalre

Tijdens de fotoshoot creëer ik de beste omstandigheden voor prachtige, spontane foto’s. Foto’s waar het plezier vanaf spettert, zodat ze een blijvende herinnering vormen aan die heerlijke, relaxte middag met de fotograaf.

Ik pas de Playful Heart methode ook graag toe bij gezinsfoto’s.

 

Wil jij jouw kind ook zien stralen tijdens een ontspannen fotoshoot?

 

Prijzen fotoshoot

Voorbeelden van kinderfotografie

Boek je fotosessie hier!

Testimonials

/

Dit zeggen mijn klanten

"We zijn heel blij met de mooie foto's en service van Karin Verhoog! Van de mooie foto's gaan we nog jaren plezier hebben. Aanrader, ook als leuk uitstapje met het gezin. Als onze jongens weer een paar jaar ouder zijn, doen we het nog eens!"
- Martine
Familiesessie

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten