• met-de-hele-familie-op-de-foto1

Oproep voor grote groepen

Wil jij een keer met een grote groep mensen op de foto? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik leg je graag uit wat de bedoeling is.

Tijdens mijn fotosessies maak ik gebruik van vragen en spelletjes om de mensen voor mijn camera te laten ontspannen. Ik heb nieuwe spelletjes ontwikkeld voor grote groepen en die wil ik dolgraag uitproberen!

 

Wat maakt jullie een geschikt model?

Het is voor mij niet belangrijk wat jullie leeftijd is of hoe jullie eruit ziet. Ieder mens is mooi. Het is aan mij als fotograaf om het mooiste van jullie vast te leggen.

Ik ben op zoek naar groepen tussen de 8 en 20 personen. De samenstelling maakt niet zo heel veel uit. Maar je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan een hele familie (in- of exclusief opa en oma), vriendinnen, vrienden of collega's. De minimum leeftijd voor alle deelnemers is 4 jaar oud.

Verder is het belangrijk dat jullie je open stellen voor mijn manier van werken. Dat betekent dat jullie de vragenlijst uitgebreid invullen die ik jullie vooraf toestuur. Zo leer ik jullie alvast een beetje kennen en kan ik mijn vragen en spelletjes daarop afstemmen.

Ook ga ik er vanuit dat jullie de tijd nemen voor de fotoshoot. Samen gaan we momenten creëren vol liefde en plezier. Daar horen geen mobiele telefoons of andere afleiding bij.

Tot slot is voor mij belangrijk dat jullie mij de ruimte geven om jullie op je mooist in beeld te brengen. Daarvoor daag ik jullie graag uit met mijn nieuwe spelletjes. Dat kinderen het vooraf spannend vinden of verlegen zijn is dan ook geen enkel probleem. Kinderen gaan na een paar minuten vaak helemaal op in hun enthousiasme en dat is fijn! Ik vraag jullie allemaal om dit gewoon te laten gebeuren, vooral lekker mee te doen, niet te mopperen en op mij te vertrouwen. Geloof me, ik weet precies wat ik doe. Laat het los en geniet ervan!
 

Wat is nog meer belangrijk?

Waar en wanneer vindt de fotoshoot plaats?
De fotoshoots vinden plaats in Waalre, Eindhoven, Valkenswaard, Heeze of omgeving.
De dag en tijd plannen we in overleg.
 

Dit is essentieel!
De gemaakte foto’s kunnen gebruikt worden voor de spelletjes waaier die ik later dit jaar zal gaan uitbrengen. Het is dus essentieel dat jullie vooraf toestemming geven voor het gebruik van de foto's in deze waaier, ter promotie van de waaier op social media en op mijn eigen website. Wil je liever niet getagd worden online? Dan kun je dat aangeven.

Deze toestemming is onomkeerbeer. Trekken jullie achteraf deze toestemming alsnog in, dan worden gemaakte kosten (de normale kosten van een groepsfotosessie en de kosten voor het herdrukken van de waaier) bij jullie in rekening gebracht.


Wat kost het?
De investering voor deze groepsfotosessie bedraagt € 25,- en een beetje van je tijd en aandacht. Als dank voor je enthousiasme en deelname ontvang je 1 digitaal bestaand naar keuze in hoge en lage resolutie.

Na de fotosessie plannen we een afspraak op mijn kantoor in Valkenswaard (of via Skype als je verder weg woont) voor het bekijken en uitzoeken van de foto’s. Wil je meer dan 1 foto dan kun je die uiteraard bijbestellen. De prijzen voor de extra foto’s vind je hier.


Extra foto's, extra kosten

Tijdens deze groepsfotosessie maak ik alleen foto's van jullie als groep. Zou je ook andere samenstellingen vastgelegd willen hebben, dan kan dat. Je zou hierbij kunnen denken aan opa en oma met de kleinkinderen, de kleinkinderen samen, opa en oma samen, opa en oma alleen. En wat je verder nog maar kunt bedenken! De meerprijs hiervoor (exclusief de foto's) bedraagt tussen de € 100,- en € 150,- afhankelijk van de grootte van de groep.

 

Meld je aan!

Herken jij jullie in dit profiel, willen jullie dolgraag toffe, vrolijke en soms heerlijke gekke groepsfoto's? Dan ben je meer dan welkom om je aan te melden voor deze portfoliosessies. Aanmelden kan hier!

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2023 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten