• Playful-Heart-familiesessie-in-het-groen-Waalre
  • moment-design-familiefotoshoot-loonse-en-drunense-duinen

Familiefoto

Foto’s van je gezin zijn een kostbaar bezit. Als ouders maak je waarschijnlijk regelmatig foto’s van de kinderen. Misschien hou je zelfs fotoalbums bij.

Maar zeg eens eerlijk: hoe vaak sta je zelf met je kinderen op de foto? En hoeveel foto’s zijn er van jullie allemaal samen? Hoe gek het ook klinkt, in deze tijd van digitale fotografie is juist de familiefoto vaak zeldzaam.

 

Gezinsfoto’s zonder stress

Misschien hou je er niet van om op de foto te gaan. Of zie je op tegen het ‘gedoe’ dat een fotoshoot met zich meebrengt? Vaak hoor ik als argument: ‘Ik sta nooit mooi op de foto!’, of ‘De kinderen lachen altijd zo nep’. Daarom ben ik zo blij met Beloved | Moment Design. Het is echt dé manier om op een ontspannen en natuurlijke manier foto’s te maken van gezinnen en families met kinderen.

 

Spontane familiefoto’s

Door de speciale manier van regisseren voelt iedereen zich vrij en ontspannen, alles gaat spelenderwijs. Met mijn camera leg ik zo de mooiste momenten vast. Die kleine 1-op-1 momentjes, of een grapje waar iedereen om moet lachen. Spontaan, echt: jullie gezin zoals je je dat wilt herinneren. Van zulke foto’s krijg je nooit genoeg!

Moments that take your breath away

/

moment-design-moeder-dochter-fotomoment-design-vader-zoon-fotomoment-design-portretfoto-zand

“Life is not measured by the breaths we take, but by the moments that take our breath away.”

 

Wil jij ook spontane familiefoto’s van jouw unieke gezin?

Laat onder aan deze pagina je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op!
 

Prijzen fotoshoot

Voorbeelden van gezinsfoto's

Voorbeeld met je hele familie op de foto!

Testimonials

/

Dit zeggen mijn klanten

"We hebben voor de 2e keer in een jaar tijd foto's laten maken door Karin. Beide keren was het een leuke en gezellige ervaring. Ze laat je goed op je gemak voelen, waardoor je erg natuurlijk op de foto staat. De foto's zijn beide keren prachtig geworden en absoluut niet meer van hetzelfde. We kunnen Karin van harte aanraden."
- Angelique
Familiesessie

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

© 2019 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten