• kinderfotografie-waalre-karin-verhoog-fotografie-vrolijk-gezin

Gezinsfotoshoot

Foto’s van je gezin zijn een kostbaar bezit. Als ouders maak je waarschijnlijk regelmatig foto’s van de kinderen. Misschien hou je zelfs fotoalbums bij.

Maar zeg eens eerlijk: hoe vaak sta je zelf met je kinderen op de foto? En hoeveel foto’s zijn er van jullie allemaal samen? Hoe gek het ook klinkt, in deze tijd van digitale fotografie is juist de familiefoto vaak zeldzaam.

 

Gezinsfoto’s zonder stress

Misschien hou je er niet van om op de foto te gaan. Of zie je op tegen het ‘gedoe’ dat een fotoshoot met zich meebrengt? Vaak hoor ik als argument: ‘Ik sta nooit mooi op de foto!’, of ‘De kinderen lachen altijd zo nep’. Daarom ben ik zo blij met Moment Design & Playful Heart. Het is echt dé manier om op een ontspannen en natuurlijke manier foto’s te maken van gezinnen en families met kinderen.

 

Spontane familiefoto’s

Door de speciale manier van regisseren voelt iedereen zich vrij en ontspannen, alles gaat spelenderwijs. Ik speel spelletjes en ik stel heel veel vragen. Het zorgt ervoor dat je niet meer nadenkt over hoe je eruit ziet, maar lekker geniet van elkaar. Met mijn camera leg ik zo de mooiste momenten vast. Die kleine 1-op-1 momentjes, of een grapje waar iedereen om moet lachen. Spontaan & echt: jullie gezin zoals je je dat wilt herinneren. Van zulke foto’s krijg je nooit genoeg!

Moments that take our breath away

/

familiesessie-waalre-meeuwven-familiefotografie-gezinsfoto-2familiesessie-waalre-meeuwven-familiefotografie-gezinsfoto-3familiesessie-waalre-meeuwven-familiefotografie-gezinsfoto-4

“Life is not measured by the breaths we take, but by the moments that take our breath away.”

 

Wil jij ook spontane familiefoto’s van jouw gezin?

Laat onder aan deze pagina je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op!
 

Prijzen fotoshoot

Voorbeeld met je hele familie op de foto!

Boek je fotosessie hier!

Testimonials

/

Dit zeggen mijn klanten

"Karin weet wat ze doet! Niet alleen de communicatie rondom de shoot (denk aan kledingtips, info over de kinderen etc) maar ook de shoot zelf was erg professioneel. Karin weet op een geweldig humoristische manier ons keer op keer te laten lachen maar kan ook andere emoties overbrengen op een foto. Dat merkte ik wel bij het uitzoeken van de foto's, allemaal even mooi! Dank je wel Karin voor het vastleggen van deze mooie herinneringen!"
- Arlette
Familiesessie

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten