• vriendinnen-fotoshoot-waalre-eindhoven

Vriendinnenshoot

Liefde en vriendschap zijn belangrijke ingrediënten voor geluk. Want de mensen die dicht bij je staan, geven je leven warmte en kleur.

Bewijs van vriendschap

Als Beloved-fotograaf | Moment Designer heb ik al vele mooie liefdesrelaties gefotografeerd. Steeds vaker maak ik ook foto’s van een hechte vriendschap. Vrienden of vriendinnen die een tastbare herinnering willen aan hun bijzondere onderlinge band.

 

Vrienden en vriendinnen fotoshoot

Er zijn allerlei redenen te bedenken voor een vrienden of vriendinnen fotoshoot. Misschien gaan jullie in verschillende steden studeren, of verhuist een van jullie naar het buitenland. Je kunt een fotoshoot gebruiken om je vriend(in) te bedanken, in het zonnetje te zetten, of gewoon: zomaar.
Wat de reden ook is, met een vrienden of vriendinnen fotoshoot creëer je een uniek moment om elkaar te vertellen hoe bijzonder jullie vriendschap voor jou is. En zeg nou zelf, hoe vaak komt dat er nu van?

 

Samen lachen

Op een mooie buitenlocatie, die we samen uitkiezen, gaan we op zoek naar het geheim van jullie vriendschap. Ik ben benieuwd naar jullie verschillen en overeenkomsten, wat jullie samen hebben beleefd en wat jullie vriendschap zo bijzonder maakt. Plezier staat voorop. De sfeer is ontspannen en er is alle ruimte voor een geintje of spontane inval. De tijd die we besteden aan de fotoshoot, wordt een mooie nieuwe herinnering van jullie samen.

Geef je vriendschap een boost

/

vriendinnenfoto-beloved-moment-design-waalre-eindhoven-meiden achter de bloemenvriendinnenfoto-beloved-moment-design-waalre-eindhoven-meiden geven elkaar een knuffelvriendinnenfoto-beloved-moment-design-waalre-eindhoven-meiden op een brug

Na afloop van de fotoshoot verras ik jullie met sprankelende foto’s als ‘bewijs’ van jullie hechte band. Zo geeft een Beloved | Moment Design vriendinnen fotoshoot jullie vriendschap een extra boost.

 

Breng een ode aan de vriendschap met een onvergetelijke fotoshoot!

 

Prijzen fotoshoot

Voorbeelden van vriendinnen fotoshoot

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

© 2018 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten