• gezinsfotoshoot-eindhoven-waalre-echt-plezier

gezinsshoot met écht plezier!

 


Voor mijn camera durven kinderen helemaal zichzelf te zijn.

Als moeder van twee kinderen die véél te snel groot worden, weet ik maar al te goed: foto’s van je kinderen zijn GOUD. Net als foto’s van jullie als gezin. Toch is er vaak heel wat tijd verstreken sinds de laatste gezinsshoot. Want te druk, niet aan gedacht en vooral: geen zin in al dat gedoe.

Eerst zijn je kinderen ‘te jong’ om te snappen wat de fotograaf wil. Daarna vinden ze het al snel stom, saai en enorm slaapverwekkend. Als ouder krijg je het misschien al benauwd bij de gedachte aan foto’s met een dwarse peuters, wilde kleuter of norse puber. Dus wacht je… vaak te lang.

Dit is precies waarom ik werk met de Playful Heart spelletjesmethode. Want het kan wel. Op elke leeftijd. Ik doe niets liever!

Mijn portfolio puilt uit met stralende foto’s van al dat eigenwijze kroost. Ik vind hen fantastisch! Niks is zo leuk als foto’s maken van kinderen, wat hun leeftijd ook is. Met de juiste aanpak doen ze niet alleen enthousiast mee, maar genieten ze ook van elke minuut. Misschien wel net zo veel als ik. Samen maken we er een feestje van!
 

Stap in hun belevingswereld

1-familiefoto-in-het-groen-WaalreMet de Playful Heart methode leg ik kinderen vast zoals ze echt zijn: spontaan, nieuwsgierig en onbevangen. Ze hoeven tijdens mijn fotoshoots niet in de pas te lopen, niet stijf te poseren of te lachen op commando. In plaats daarvan stap ik met camera en al hun belevingswereld binnen. We doen spelletjes, zijn lekker actief en lachen heel wat af. Vaak voel ik me zelf weer een beetje kind!

Tijdens de fotoshoot werk ik met speciale vragen en spelletjes, afgestemd op de leeftijd en interesses van de kinderen. Ik daag hen uit om lekker zichzelf te zijn en zich aan mij te laten zien zoals ze écht zijn, inclusief hun boevige streken. Kinderen reageren hier ongelofelijk goed op. Ze gaan vaak zo op in de spelletjes dat ze gewoon vergeten dat het spannend was. Als ik ze dan hoor schaterlachen en zie dat de ouders zich ontspannen, dan weet ik dat het goed zit.

Verbinding

Een Playful Heart fotosessie staat garant voor oprecht plezier maken. Het is genieten met én van elkaar. Een manier om met elkaar in verbinding te zijn zoals je dat misschien nog nooit hebt ervaren.

Als ouders hoef je alleen maar te genieten van je prachtige gezin. Misschien is dit zelfs wel hét moment om je kinderen te vertellen wat je in hen bewondert, hoe trots je op hen bent, hoeveel je van ze houdt. Of… om dat spontaan van hen te horen.

gezinsshoot-eindhoven-waalre-echt-plezier-6Dierbare herinneringen

Op mijn foto’s zie je een echte lach, oprechte emoties en pure persoonlijkheid. Ze zijn een tastbare herinnering aan een onvergetelijke middag. We doen niet alsof het leuk is, het is leuk!

Een Playful Heart fotoshoot is dan ook niet iets om tegenop te zien, maar juist om je ontzettend op te verheugen.
En vooral: om nog héél lang van na te genieten. Na afloop ben je niet alleen veel prachtige foto’s, maar ook dierbare herinnering rijker.

 

Plezier verzekerd

De Playful Heart methode heeft mijn werk zo veel mooier gemaakt. De energie die ik uit deze fotoshoots haal is werkelijk niet te beschrijven. En het lukt altijd. Nog nooit kwam het voor dat een kind níet meewerkte. Al kwamen ze soms bloedsaggerijnig aan op de locatie, na afloop zie ik steevast blije gezichten. Alhoewel… het komt wel eens voor dat kinderen verdrietig zijn bij het afscheid. Waarom? Omdat het voorbij is!

Dat is wat oprechte aandacht en deze unieke methode doen. Het is magisch!

Gezinsshoot met écht plezier!

/

gezinsshoot-eindhoven-waalre-echt-plezier1gezinsshoot-eindhoven-waalre-echt-plezier4gezinsshoot-eindhoven-waalre-echt-plezier2

Wil jij ook fotoshoot waar je je echt op kunt verheugen?

Boek je sessie hier!

1-familiefoto-in-het-groen-WaalreIk ben er trots op te mogen zeggen dat ik een gecertificeerd Playful Heart fotograaf én Teacher ben.

Wil jij meer weten over mijn werkwijze met volwassenen, kijk dan eens hier.

Neem een kijkje in mijn portfolio en je zult zien: deze foto’s komen écht binnen!

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten