• model-staan-bij-fotofair

Model staan bij de Fotofair

 

Wat leuk dat je model wilt staan tijdens een fotosessie bij één van mijn workshops tijdens de Fotofair! Ik leg je graag uit wat de bedoeling is.

Als enthousiast Moment Design & Playful Heart teacher geef ik dat weekend 4 miniworkshops voor professionele én hobbyfotografen. Die workshops bestaan uit twee onderdelen. Nadat we 45 minuten de theorie hebben behandeld, neem ik mijn deelnemers mee naar een live fotoshoot. Ze kunnen dan zie hoe ik als Moment Design en Playful Heart fotograaf te werk ga.

Als model krijg je dus een mini-fotoshoot waarbij ik ook echt foto's maak, terwijl andere fotografen over mijn schouder meekijken én mee-fotograferen.
 

Moment Design & Playful Heart

Op deze pagina leg ik uit wat Moment Design en Playful Heart precies inhouden. In het kort komt het neer dat ik mensen zo ontspannen en natuurlijk mogelijk op de foto zet. Tijdens de fotoshoot stel ik vragen en geef ik jullie opdrachtjes. Daardoor ben je niet bezig met de camera maar juist met elkaar. En dat zie je terug op de foto’s.
 

Wat maakt jou een geschikt model?

Het is voor mij niet belangrijk wat je leeftijd is hoe lang jullie al samen zijn of hoe je eruit ziet. Ieder mens is mooi. Het is aan mij als fotograaf om het mooiste van jullie vast te leggen.

Ik ben op zoek naar stellen. De samenstelling maakt niet uit. Het is belangrijk dat jullie je open stellen voor deze manier van werken. Dat betekent dat je de vragenlijst uitgebreid invult die ik jullie vooraf toestuur. Zo leer ik jullie alvast een beetje kennen en kan ik mijn vragen en spelletjes daarop afstemmen. Schat jij in dat sommige modellen dit te spannend vinden? Dan fotografeer ik jullie nog steeds heel graag, maar niet tijdens een workshop.

Ook ga ik er vanuit dat je de tijd neemt voor de fotoshoot. Samen gaan we momenten creëren vol liefde en plezier. Daar horen geen mobiele telefoons of andere afleiding bij.

Tot slot is voor mij belangrijk dat je mij de ruimte geeft om jullie op je mooist in beeld te brengen. Daarvoor daag ik jullie graag uit met soms leuke spelletjes. Geloof me, ik weet precies wat ik doe.

Laat het los en geniet ervan!
 

Wat is nog meer belangrijk?

Waar en wanneer vindt de fotoshoot plaats?
De fotoshoots vinden plaats op het E3 strand tijdens de Fotofair.
- zaterdag 1 juni van 13.15 tot 13.45 uur (vol)
- zaterdag 1 juni van 15:45 tot 16:15 uur
- zondag 2 juni van 13.15 tot 13.45 uur
- zondag 2 juni van 15:45 tot 16:15 uur

De deelnemers van de workshop mogen de gemaakte foto’s gebruiken voor hun eigen portfolio. Dat wil zeggen: op social media, op hun eigen website en voor overig promotiemateriaal. Wil je liever niet getagd worden online? Dan kun je dat aangeven.

Model staan bij een fotoshoot kost jou helemaal niets, behalve je tijd en aandacht. Als dank voor je enthousiasme en deelname ontvang je 5 digitale bestanden in hoge en lage resolutie. En een gratis toegangskaartje tot de Fotofair.

Na de fotosessie ontvang je een online galerij voor het bekijken en uitzoeken van de foto’s. Wil je meer dan 5 bestanden dan kun je die uiteraard bijbestellen. De prijzen voor de extra foto’s vind je hier.

 

Meld je aan!

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan ben je meer dan welkom model te staan tijdens de Fotofair. Meld je aan via het reactieformulier onderaan deze pagina.

Vaak zijn de plekjes voor de deze mini-workshops al snel vergeven, maar er kan natuurlijk altijd iets tussen komen. Daarom werk ik met een reservelijst.

Wil jij gratis model staan bij de Fotofair?

/

gratis-fotosessie-tijdens-workshop-model-staan-tijdens-workshop-karin-verhoog-fotografie-2gratis-fotosessie-tijdens-workshop-model-staan-tijdens-workshop-karin-verhoog-fotografie-3gratis-fotosessie-tijdens-workshop-model-staan-tijdens-workshop-karin-verhoog-fotografie-4

Zijn jij en je partner een lief, leuk, gezellig koppel? Dan zou ik het geweldig vinden als je een model wilt staan tijdens een van de de workshops tijdens de Fotofair.

Meld je - geheel vrijblijvend - aan!

Ja ik meld me graag aan als model!

logo moment design teacher

 

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten